قربانت بهنام جان ممنونم ازت.Behnam نوشته شده:عالی بود امیر.
ممنون که گفتی اصلا حواسم به این مشکل youtube توی ایران نبود.AmiN.D نوشته شده:ممنون کاش جای دیگه هم اپلود میکردین. یوتوب دیدن واقعا جنگ اعصاب هست(چی پی ان)
راستش امین جان دیکتیشن اش اونقدر راحت کار نمی کنه و خوب نمی تونه دستورها رو متوجه بشه یعنی باید چند بار بگید تا بفهمه تازه اگه درست متوجه بشه. به نظر من استفاده از شورت کات خیلی راحت تره.AmiN.D نوشته شده:امیر جان ممنون خیلی عالی بود اما من مشکلی که دام اینه که بعد از ظبط voice نمیتونم اون و فراخوانی کنم (کلید اش هم همون دوبار فانکشن هست)
بله امیر جان،درست می فرمایید.شخصا از اطلاعاتی که ویدیو شما بهم داد،بیشتر استفاده کردم.واقعا ازت ممنونمamirazizi نوشته شده:omidhz نوشته شده:https://macosxautomation.com/automator/index.html
امید جان این وبسایت خیلی خوبه فقط یک مشکلی هست و اون هم اینه که بیشتر کسانی که از Automator استفاده نمی کنند به دلیل ترس از برنامه نویسیه و اینکه حس می کنند باید برنامه نویس باشند تا بتونند با این برنامه کار کنند با اینکه این تصوره کاملا اشتباهیه و من تلاشم توی این ویدیو این بود که این تصور رو از بین ببرم .
این وبسایت برای کاربر حرفه ای عالیه ولی راستش برای کاربر عادی زیاد نه و بیشتر می ترسوندش و اون توهم رو تشدید میکنه البته اگه کسی بخواد بیشتر با automator به شکل حرفه ای تری کار کنه خیلی مرجع خوبیه .
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان