سلام
چرا اینقده مباحث تالار شما طولانیه؟
پستهایی رو میبینم که از ۷ سال پیش شروع شدن.
تالارهای اینترنتی معتبر اینو ندیدم.
این کار دلیل خاصی داره؟
(متاسفانه من مککار نیستم که کمک کنم و پستها رو جدا کنم.)
Ilia نوشته شده:بله این مشکلیست، اما هر کار بکنیم یک اشکالاتی دارد. مثلا در بعضی از پستهای قدیمی مطالبی هست که حیف است از بین بروند. اما از طرف دیگر بعضی از مباحث را بایستی جدایشان کرد تا گم نشوند.
الان جستجوی سایت خوب کار میکند و کاربرها خودشان اختیار و مسئولیتش را دارند که چقدر در تاریخ عقب بروند.
اینکه هر کاری کنین، یک مشکلی داره، پس بهتره (نظر شخصی من) بین «۲ تا مشکلدار» و «۵ تا مشکلدار» همون ۲ مشکلدار رو انتخاب کنیم.بله این مشکلیست، اما هر کار بکنیم یک اشکالاتی دارد.
بردن به ویکی بهترین راه هست.مثلا در بعضی از پستهای قدیمی مطالبی هست که حیف است از بین بروند. اما از طرف دیگر بعضی از مباحث را بایستی جدایشان کرد تا گم نشوند.
وقتی مطلبی قدیمی شده و کاربری مثل من در مک تازهکاره، گیج میشه. من که گیج شدم. حتی مطالبی رو خوندم که چندین ۱۰ صفحه بود و کاربران سوالهای پشت سر هم پرسیده بودن و مربوط به نسخهای بود که من اصلاً نمیٔونستم من نسخه جدیدترم و بعد اینکه روی سیستم خودم انجامش دادم، تازه فهمدیم مطلب قدیمی هست و وقتم تلف شد.الان جستجوی سایت خوب کار میکند و کاربرها خودشان اختیار و مسئولیتش را دارند که چقدر در تاریخ عقب بروند.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان