سلام دوستان
نمي دانم چه تعدادي از شما تا به حال با نرم افزار ميرعماد كار كرده ايد؟
اين نرم افزار يك برنامه ي جانبي است كه به كمك آن مي توان در محيط ورد آفيس به شش قلم خوشنويسي سنتي نوشت.
اما در مك تا آنجا كه من مي دانم همچين برنامه اي وجود ندارد كه بتوان با آن از قلم هاي نستعليق و شكسته و ثلث و ... استفاده كرد
دوستان لطفن هركس دراينباره ميتونه كمك كنه : من چه طوري ميتونم از خوشنويسي در محيط مك استفاده كنم ؟؟؟
تا جایی که من میدانم نرمافزاری مشابه آن برای محیط مک هنوز ساخته نشده است. راحتترین کار این است که از آن برنامهها در ویندوز روی پاراللز یا VM Wares استفاده کنید و نتیجه را بصورت PDF یا EPS ضبط و به برنامههای لیآوت یا دیزاین و غیره در مکتان وارد کنید. چون به هر صورت، نوشتههای خوشنویسی معمولا بدرد تیتر میخورند نه body text.
AmirArsalaan نوشته شده:سلام دوستان
اين نرم افزار يك برنامه ي جانبي است كه به كمك آن مي توان در محيط ورد آفيس به شش قلم خوشنويسي سنتي نوشت.
اما در مك تا آنجا كه من مي دانم همچين برنامه اي وجود ندارد كه بتوان با آن از قلم هاي نستعليق و شكسته و ثلث و ... استفاده كرد
دوستان لطفن هركس دراينباره ميتونه كمك كنه : من چه طوري ميتونم از خوشنويسي در محيط مك استفاده كنم ؟؟؟
با سلام به شما دوست قدیمی خودم ،
عرض کنم خدمتتون که ، بهترین نرم افزار برای این کار vMware Fusion هست! چون دو این زمینه بهتر از Paralles عمل میکنه!
منظورم استفاده بصورت Unity ه!
یک Xp نصب کن و بعد ش هم میر عماد ! بعد بصورت Unity ، بیارش رو dock!
موفق باشید ، امیر ارسلان خان!
امید
از کجا باید شروع کرد ، درد دل که گفتنی نیست ، قصه ی من خیلی وقته که دیگه شنیدنی نیست .
یکی از دوستان گفته: یک Xp نصب کن و بعد ش هم میر عماد ! بعد بصورت Unity ، بیارش رو dock!
اگه بنا به نصب میر عماد باشه، نصب فونت رایگان ایران نستعلیق که توی اینترنت هم به راحتی میشه پیداش کرد روش راحتتریه. گرچه امکانات برنامهی میر عماد رو نداره البته ولی کار راه انداز خوبیه
پشتیبانی مک از تکنولوژی OpenType یک پشتیبانی مستقیم نیست. این تکنولوژی را (که تقریباً در همهٔ فونتهای فارسی کاربرد دارد) به تکنولوژی AAT خودش «ترجمه» میکند. هرچه مصرف از OpenType پیچیدهتر باشد، ترجمهٔ آن مشکل تر. البته گویا این قلم نستعلیق در محیط ویندوز هم مشکل زیاد دارد.
حالا نستعلیق نه، ولی من چیزی شبیه ثلث را در سری ایکس ۲ درست کردهام. خوشنویسی نیست ولی آنقدرها هم بد نیست.
امیر ارسلان عزیز
من توی پی سی خودم که خونه دارم این فونت رو نصب کردم و خیلی راحت داره با ویندوز ایکس پی کار میکنه. روی مکینتاشم هم با پارالل دسکتاپ ویندوز ۷ دارم و روی اون هم داره کار میکنه. (البته گفتنیست در آفیس ورد چک کردم و مشکلی نداشت) نصبش هم هیچ چیز پیچیدهای نیست. فقط کپی و سپس paste. مثل بقیهی فونتها. اما روی مکینتاشم که نئو آفیس دارم، نتونستم باهاش کار کنم و در مک هنوز برام فعال نیست.
پینوشت:
یک چیز هیجان انگیز:
من توی مک با تکست ادیت آزمایش کردم و دیدم که فونت ایران نستعلیق در اون به راحتی کار میکنه.
AmirArsalaan نوشته شده:سلام دوستان
امیرارسلان جان، چون موضوع را خودت پیش کشیده بودی بد نیست سوال کنم. تو این مطلب را در چه محیطی، با چه صفحهکلیدی و به چه شیوه تایپ کردهای که اینقدر «ي» و «ك» عربی دارد؟ من در همین چند خط تو ۱۷ تا «ك» عربی و ۲۶ تا «ي» عربی پیدا کردم! باورت نمیشود خودت با همان روشی که گفتم روی TextEdit امتحان کن. این هم یادآوری کُدها که میتوانی از همینجا copy&paste کنی:
عربی: «ي» و «ك»
فارسی: «ی» و «ک»
arzhang نوشته شده:امیر ارسلان عزیز
من توی پی سی خودم که خونه دارم این فونت رو نصب کردم و خیلی راحت داره با ویندوز ایکس پی کار میکنه. روی مکینتاشم هم با پارالل دسکتاپ ویندوز ۷ دارم و روی اون هم داره کار میکنه. (البته گفتنیست در آفیس ورد چک کردم و مشکلی نداشت) نصبش هم هیچ چیز پیچیدهای نیست. فقط کپی و سپس paste. مثل بقیهی فونتها. اما روی مکینتاشم که نئو آفیس دارم، نتونستم باهاش کار کنم و در مک هنوز برام فعال نیست.
پینوشت:
یک چیز هیجان انگیز:
من توی مک با تکست ادیت آزمایش کردم و دیدم که فونت ایران نستعلیق در اون به راحتی کار میکنه.
با درود
دقیقا راه چاره همین است که دوست عزیزمان عنوان فرموده اند کمی کند است ولی چاره ساز.