مشکل ویکی حل شد

از آخرین اطلاعیه‌ها با خبر شوید و نظرات خود را با ما اینجا در میان بگذارید
ارسال پست
آواتار کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
تماس:

مشکل ویکی حل شد

پست توسط Ali.Rastegar »

بروزرسانی ۱: خوشبختانه امکان پیوند حساب‌های کاربری بین انجمن‌های گفتگو(Forum) و ویکی(Wiki) فراهم شد. از این به بعد می‌توانید با همان حساب کاربری(username) و کلمهٔ عبور(password) که در انجمن‌های گفتگو دارید وارد ویکی شده(login) و مطالبی را در آن ایجاد یا ویرایش کنید.
بدون داشتن حساب کاربری همانند سابق امکان مطالعهٔ مطالب ویکی وجود دارد.
همانطور که می‌بینید پس از ارتقاء سرویس دهندهٔ سایت به نسخهٔ جدید php قسمت‌های ویکی و دریافت فایل دچار مشکل شده‌اند.
نسخه‌ای جدید از ویکی(Wiki) با تمام اطلاعات(از جمله نسخه‌های قدیمی هر مطلب و نام نویسندهٔ آن) آمادهٔ استفاده است اما هنوز انتقال password کاربران ویکی ممکن نشده است. اگر در آیندهٔ نزدیک این امکان فراهم نشد نسخهٔ جدید ویکی با قبلی جایگزین خواهد شد و کاربران ویکی برای نوشتن و ویرایش مطالب نیازمند ثبت نام مجدد در ویکی خواهند بود.

لازم به ذکر است که بخش انجمن‌های گفتگو(Forum) مشکلی ندارد و کاربران همانند سابق می‌توانند از آن استفاده کنند.
برای بخش دریافت فایل هم به دنبال جایگزین مناسب هستیم.
با عرض پوزش،
مدیریت سایت
آخرین ویرایش توسط Pooria Azimi در 25 آگوست 2011, 00:45، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
دلیل: حذف اعلان
MacBook Pro 2023 14-inch
آواتار کاربر
aamir
محل اقامت: ایالات متحده

Re: مشکل ویکی حل شد

پست توسط aamir »

مرسی خیلی زحمت میکشی علی جان . . بخش دریافت فایل نیاز به یه اسکریپت جدید داره؟
امیر
آواتار کاربر
Behnam
محل اقامت: کانادا

پست توسط Behnam »

من امروز لاین رو نصب کردم و اولین چیزی که متوجه شدم اینه که ویکی رو با جیزه نشون می‌ده. قضیه چیه؟
آواتار کاربر
Ilia
Site Admin
محل اقامت: کانادا

پست توسط Ilia »

بهنام جان، رضا داره زحمتش رو میکشه و هنوز رویش کار میکنه و کارش تمام نشده. تا جایی که من خبر دارم قراره که فانتش زر باشه. این فعلا موقتی است.
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان