من این را چند وقت است که میخواستم بنویسم. فکر کنم حالا که دیگر مدیر نیستم، وقت خوبی برای آن باشد.
ایرماگ در بین سایتهای کامپیوتری ایرانی شاید مثلش کم پیدا بشود. نه برنامه و کرک دارد و نه تبلیغات و فروش کالا. شاید برای همین است که کسانی که ماندگارش میشوند معمولا تیپشان با عوام معمولی فرق دارد.
من حقیقتش چندان به انجمنهای دیگر ایرانی نمیروم. اما بعضی مواقع که گذرم به آنها میافتد قدر ایرماگ را بیشتر میدانم. اینجا هم چرندیاتمان کمتر است و هم ادبمان بیشتر. این هم اتفاقی بوجود نیامده و بایستی قدرش را بدانیم.
اما ما چطور میتوانیم به ایرماگ کمک کنیم؟ این نظر من است:
- اگر جواب سوال یا مشکل کسی را میدانید، پست بزنید و کمکش کنید (اگر لازم شد با پست خصوصی).
- اگر نکته یا ترفندی را بلد هستید، در جایش به دیگران یاد بدهید.
- فقط خواننده نباشید. مطالب و چیزهایی را که برایتان جالب هستند را با دیگران شریک شوید. این خودش بمرور آرشیو خوبی برای خودتان هم خواهد شد.
- از پستهای بیهوده و بیربط اجتناب کنید.
- احترام دیگران را رعایت کنید. از پرخاش و یا مسخرهٔ دیگران خودداری کنید.
- خونسرد و صبور باشید. نظر دیگران همانقدر برایشان مهم است که عقیدهٔ شما برای شما. فراموش نکنید که اگر در بحثی عصبانی شوید، بحث را باختهاید. حتی اگر حق با شما باشد.
- تا میتوانید سعی کنید که چیزی را به دل نگیرید. ارزشش را ندارد.
با تشکر از کسانی که ایرماگ را درست کردند و برپا نگهش داشتهاند.
ب اینکه من خودم مدتها ادمین فروم های مختلف بودم اما باید بگم بعله در اینجا همه چیز فرق میکنه.در واقع شاید یه چیزی توو مایه های اپل با سایر برندها..با انسانهایی که واقعا قبل از اینکه یک کاربر باشن بیشتر مانند یه دوست رفتار میکنند.اما شاید اگه بخوام یه نقطه ضعف بگم همینه که ایلیا عزیز گفتند.فقط خواننده نباشید...
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
ایلیای عزیز
آم، عنوان را که دیدم، فکر کردم قرار است به موضوعی اشاره بشود که چند دفعهای بهاش فکر کردم که « چگونه می توان به ایرماگ کمک کرد؟ »، موضوعاتی که شما بهاشان اشاره کردید، ورای مفید بودن، جنبهی کاربردی و دستور العمل دارند و میدانم که دوستان دیگر هم با این نظرات موافقاند.
به تصور من اما موضوع دیگر "کمک کردن به ایرماگ" است: همانطور که شما و دوستان بهتر از من می دانید بسیاری از سایت ها و فروم هایی که فعالیت های بدون سود و بازده مالی انجام می دهند، امکان کمک های مالی را برای کاربرانشان علناْ تبلیغ و درخواست میکنند، یا اگر مناعت طبعشان اجازه ندهد، لااقل در یک صفحهای، پشت و پستویی، جایی امکان کمک های نقدی را هم برای کاربران و دوستداران خود قایل میشوند. ایرماگ از این قضیه مستثنی بوده تا به امروز که هیچ، حداقل من حتی اشاره هم به این موضوعات در انجمن ندیدم. این است که اگر راهنمایی بکنید در این زمینه به عنوان کاربر با سابقه و مدیر سابق (که هنوز نام کاربری اش قرمز رنگ است و همه فکر می کنند که مدیر است)، ممنون میشوم!
iwhite نوشته شده:… همانطور که شما و دوستان بهتر از من می دانید بسیاری از سایت ها و فروم هایی که فعالیت های بدون سود و بازده مالی انجام می دهند، امکان کمک های مالی را برای کاربرانشان علناْ تبلیغ و درخواست میکنند، یا اگر مناعت طبعشان اجازه ندهد، لااقل در یک صفحهای، پشت و پستویی، جایی امکان کمک های نقدی را هم برای کاربران و دوستداران خود قایل میشوند. ایرماگ از این قضیه مستثنی بوده تا به امروز که هیچ، حداقل من حتی اشاره هم به این موضوعات در انجمن ندیدم. این است که اگر راهنمایی بکنید در این زمینه به عنوان کاربر با سابقه و مدیر سابق (که هنوز نام کاربری اش قرمز رنگ است و همه فکر می کنند که مدیر است)، ممنون میشوم!
این موضوع را بایستی با علی صمدی که زحمت مخارج سایت را میکشد و ما همه شرمندهاش هستیم در میان بگذارید. منهم خوشحال خواهم شد که اگر قبول کند.
همین نشان میدهد که چقدر ایرماگ با سایتهای دیگر فرق دارد. در کدام سایت دیگر شما پیدا میکنید که بدون آنکه از آنها خواستی شده باشد، سوال مشترکانش این باشد که چطور میتوانند در تامین مخارج سایت کمک کنند؟ واقعا مرحبا به شما دوستان!
در مورد رنگ قرمز، من هم فکر میکنم که شما حق دارید و این سوء تفاهم را ممکن است ایجاد کند. اگر از این بابت زیاد مشکلآفرین شد، حتما قرمزش را بایستی برداشت.
من به شيوه سنتى، هر روز به يك سرى سايت سر ميزنم چون هنوز به آر اس اس و برنامه هايى چون reeder عادت نكرده ام.
ايرماگ يكى از اين سايتهاست. چرا؟ چون هر روز مطمئنم كه حداقل يك نكته جديد از دوستان در اين سايت خواهم آموخت. البته از كم كارى خودم در اشتراك نظراتم شرمنده ام.
با تشکر از آقای ایلیا
بیایید همه سعی کنیم تا نکته های جالب را بنویسیم. قدر همدیگر را بدانیم . قدر این سایت با ارزش را بدانیم. چیزی که باقی خواهد ماند همین ارتباطات باارزش است ولی کامپیوتر ها و ماشینها قدیمی خواهند شد.