سلام من تازگی سیستم مک خریدم و از اونجا که کارم با افترافکت وپلاگین های اون مخصوصا مجموعه redgiant هستش خواستم بپرسم که چطور و از کجا میشه این پلاگین ها رو واسه این نرم افزار تهیه کرد ؟ ممنون میشم از دوستانی که اطلاعی در این زمینه دارن در اختیار من قرار بدن.
تا اونجایی که من میدونم پلاگاینهای افتر افکت (اونایی که نصب کردنی نباشن) در مک همانهایی هستن که در ویندوز استفاده میشن و فقط باید اونها رو توی فولدر پلاگاین کپی کرد. اگه اشتباه میکنم دوستان دیگه تصحیح کنن. بنابراین کافیه یه سری به مغازههای سی دی فروشی بزنین و از مزایای عدم رعایت کپی رایت بهره برده، همهی پلاگاینهای افتر افکت رو با چند هزار تومن تهیه کنین. اما متأسفانه redgiant رو نمیشناسم.
پلاگینهای Trapcode و Red Giant رو از وبسایت Red Giant میتونی دانلود کنی. سریالشون رو هم که گیر اوردنش سخت نیست. میتونی یه نگاهی به پیغام خصوصی که برات فرستادم بندازی
Mac Pro (mid 2009), 12 GB RAM, OS X 10.8.5, Avid Media Composer 8.3.1
iPhone 5s 32GB, iOS 9.1
iPad 2 64GB 3G, iOS 9.1
سلام من پلاگین های Trapcode Particular 2. را از سایتredgiant البته نسخه ۱۰ روزه دانلود کردم ...میدونم اصلا کار شرافتمندانهای نیست اما هر چه سرچ کردم سریالهاش را پیدا نکردم.....کسی می تونه کمک کنه....