با سلام خدمت دوستان گرامی
این مشکل مدتهاست برای من گریبانگیر بوده و نمیدانم مختص من است یا نه
و اما مشکل هنگامی که در مک پوشه یا عکس و یا کلا هر فایلی را با اسم پارسی ذخیره میکنم در ویندوز فقط یک سری خط دیده میشود ولی بالعکس چنین مشکلی نیست ایا دوستان هم با این مورد روبرو شدهاند
من یک پوشه و یک فایل در محیط مک (اصدار ۱۰،۶،۷) درست کردم و سپس به محیط ویندوز ۷ (که از طریق VMware Fusion روی مک خود نصب کردهام) منتقل کردم و هیچ اشکالی در نمایش حروف فارسی پیش نیامد. به عکس ضمیمه توجه شود.
با سلام
عکسی موجود نیست در ضمن بنده هم با wmware و هم با Parallels Desktop امتحان کردم بلی نمایش میدهد اما با ویندوز که با بوتکمپ ایجاد شده و هم در سایر دستگاهها نشان داده نمیشود.
ممنون از پیگیریتان
من زیاد این کار را کردهام و مشکلی نداشتهام. آیا با پی سیهای مختلف امتحان کردهاید؟ مشکل از یک پی سی خاص یا یک ویندوز خاص که احتمالاً روی دو سیستم نصب بوده باشد نیست؟ من در ویندوز ایکس پی و ویندوز ۷ که هر کدام روی سیستمهای مجزایی نصب بودهاند، این موضوع را چک کرده و مشکلی نداشتهام.
البته در پستم گفتهام شاید مشکل از جانب من باشد اما در چند پیسی امتحان کردهام نشان نمیداد البته روی تمامی آنها ویندوز ۷ نصب بود اما حال که شما فرمودید مشکلی نداشتید احتمال میدهم شاید از فونت باشد.
پ.ن: الان یک امتحان دیگر کردم متوجه شدم هنگامی که با ویندوز بوتکمپ به درایو مک نگاه میکنم باز هم فقط خط چین نشان میدهد.