تا جایی که من میدانم، "نرمافزار" را از طریق شبکه نمیتوان دید. شاید منظور شما، دیدن "فایلها" است. اگر شبکه تنظمیات غیرعادی نداشته باشد، شما با وصل کردن کابل شبکه به پورت اترنت (یا اگر شبکه بیسیم است، با فعال کردن ایرپورت) میتوانید کامپیوترهایی را که در شبکه هستند، در فایندر ببینید و به آنها کانکت شوید (اگر نیاز به پسور دارند، با زدن پسورد) و با این کار، به فایلها و فولدرهای بهاشتراک گذاشته شده توسط آنها دسترسی خواهید داشت؛ و در صورت داشتن Permission-های لازم، میتوانید در آن فایلها تغییر ایجاد کنید.
اما اگر مشاهدۀ آن فایلها نیازمند نرمافزاری است که صرفا تحت ویندوز کار میکند، دیگر قاعدتا این روش جواب نمیدهد. در واقع شما با فایلهایی طرف خواهید بود که مک آنها را نمیشناسد.
با استفاده از RemoteDesktop می شه اون رو برروی کامپیوتر شرکت اجرا و در مک صفحه کامپیوتر را مشاهده کنید. البته شبکه کردن مک و ویندوز هم درد سرهای خودش را دارد.
آخرین ویرایش توسط Ali.Rastegar در 05 سپتامبر 2011, 00:41، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
دلیل:برگرداندن متن اصلی عبدل پیش از آنکه با متنهای بیربط جایگزینش کند.
سلام
ممنون از دوستانی که وقت گذاشتن
من تو شبکه همه رو می بینم این مشکلی نیست
سیستم حسابداری به این صورت است که:
base نرم افزار در یک کامپیوتر نصب می شود و dangel ( قفل نرم افزاری هم می گذارند )
و از مابقی کامپیوتر ها با نصب نرم افزار اولیه و با رمز عبور مشخص وارد سیسبتم می شویم
نکته اینجاست که چون سیستم با نرم افزارهای ویندوزی نوشته شده است روی مک من نصب نمی شود
سوال من اینجاست که برای این کار چه باید انجام بدهم
برنامه هایی هستند که محیطی همچون ویندوز رو روی لینوکس و مکینتاش شبیه سازی می کنند. Wine (که تقریباً سرواژۀ Windows Emulator ـه) یکی از اونهاست. در مک، معمولاً از نرم افزار پولی CrossOver یا رایگان WineBottler استفاده می کنند (که هر دو بر اساس Wine نوشته شده اند):
اگر با این دو برنامه کارتون راه نیافتاد، تنها کاری ه می شه کرد نصب ویندوز بصورت مجازی روی مکینتاشه، که سه برنامۀ VirtualBox (رایگان، و بسیار عالی)، Parallels و VMWare Fusion (هر دو پولی) برای این کار موجود هستند.
من پاراللز رو برای کار شما پیشنهاد می کنم، چون با اون، می تونید فقط پنجرۀ اون برنامه رو در مک باز کنید و نیازی نیست که تمام صفحۀ ویندوز رو ببینید (به عکسهای زیر نگاه کنید تا متوجه منظورم بشید):
میبینید که در پاراللز، برنامه های ویندوزی باز هستند، بدون نیاز به اون که یک پس زمینۀ غول آسای ویندوزی نشون داده بشه. اما VMWare اینجوری نیست. برای شما که فقط به یک برنامۀ ویندوزی نیاز دارید، پاراللز بهترین گزینه ست.