سلام....خسته نباشید...اقا دیگه دارم دیوونه میشم..من میخوام اسنو لئوپارد رو از روی فلش مموریه 8 گیگم نصب کنم...چکار باید بکنم؟؟
هر کاری کردم نشد...رفتم تا لیون رو از روی فلش مموریم نصب کنم.....بازم نشد....من دی وی دی رم اکسترنال ندارم....
تورو خدا کمک کنید...مک من الان ورژن 10.5 هست...لیون رو روی هارد کپی کردم که از توی خوده سیستم عامل نصب کنم وقتی نصبش تموم شد سیستم ری استارت شد و بالا نیومد یعنی موقع لود شدن صفحه ی کرمی هنگ کرد (بجاش یه پوشه ی بزرگ علامت سوال اومد) که اونم به بدبختی به همون حالت قبل در اوردم....ولی حالا چجوری باید از روی فلش یدونه مک نصب کنم؟؟؟
متاسفانه شما مک خود رو که برای این کار لازمه زدید خراب کردید با نصب خراب Lion و باید یک مک دیگه پیدا کنید تا بتونید DVD اسنولوپرد رو بزنید روی فلش مموری و بوت کنید. راه و روش این کار رو هم خیلی جاها توی اینترنت توضیح دادند نمونش این سایت:
javadkh65 نوشته شده:متاسفانه شما مک خود رو که برای این کار لازمه زدید خراب کردید با نصب خراب Lion و باید یک مک دیگه پیدا کنید تا بتونید DVD اسنولوپرد رو بزنید روی فلش مموری و بوت کنید. راه و روش این کار رو هم خیلی جاها توی اینترنت توضیح دادند نمونش این سایت:
البته منظور جواد جان خرابی فیزیکی یا غیر قابل بازگشت نیست فقط کمی دنگ و فنگ داره. آقا جواد اینجوری نوشتی بنده خدا یه وقت یه اتفاقی براش افتاد
آخرین ویرایش توسط Ali.Rastegar در 05 سپتامبر 2011, 00:45، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
دلیل:برگرداندن متن اصلی عبدل پیش از آنکه با متنهای بیربط جایگزینش کند.