سلام به همگی
همون طور که می دونیم اپل ایران را تحریم کرده
من نظرم این بود که اگه بشه یک تومار بنویسیم به اپل که تحریم های خود را مانند گوگل کم رنگ کنه البته فقط برای مردم و نه دولت.
بعد یکی از دوستان که خارج از ایران است مانند ایلیا جان آن را به دست اپل برساند.
شاید زد و اپل دلش به رحم اومد.
شما هم موافقید؟
Mac BookPro 373
iPhone 5s 32GB
iPad (therdG) 16gb 3g+wifi
Mac OS 10.8
ADSL 2048
متأسفانه، مشکل چیزیه که علی رستگار در اینجا بیان کرده:
...
اما انتظار نداشته باشید iTunes Store و Mac App Store رو باز کنه، چون اون مصداق کامل تجارت با ایران و نقض تحریم حساب میشه. ضمن اینکه اپل هر کشوری رو که به این دو فروشگاه اضافه میکنه قوانین اون کشور، واحد پولی و... هم در نظر میگیره فکر کنم اگر خود اپل هم میخواست(و دولت آمریکا هم اجازه میداد) ایران رو به لیست کشورها اضافه کنه باز از طرف ایران مشکل ایجاد میشد!
اگر الآن نمیتونی آپدیت بکنی، به gseale@apple.com ایمیل بزن و مشکلت رو بگو. من در دو مورد که مشکل داشتم، با اپل تماس گرفتم و همین جناب Grady بسیار پیگیری کرد که مشکل حل بشه.
Grady Seale مسئولارشد وبسایتها و شبکههای اپله، و فکر کنم این موضوع هم به قسمت اونها مربوط میشه.
گوگل قسمت مهم پولش را از فروش آگهی بدست میآورد و در قبال بیشتر سرویسهایش از شخص استفاده کننده پول نمیگیرد. ولی بر خلاف آن، اپل مستقیما جنس یا سرویسی را به خریدار میفروشد و پولش را از او میگیرد. و این کاری است که امکانش با چهارچوب سیستم بستهٔ بازار ایران بروی بازارهای جهانی وجود ندارد و همچنین شامل تحریمهای آمریکا برای تجارت با ایران میشود.
اقا بهنود ماها که خوبه ، کل ایران ( به غیر از دستگاه دولتی ) هم بریم نامه بنویسیم هیچ فایده ای نخواهد داشت.
همونطور که اقا ایلیا گفتن حتی اگه تحریم ها برداشته بشه برای اپل هیچ سودی نخواهد داشت چون من و شمایی که تو این مملکت هستیم نمی تونیم درست و حسابی از خود ایتیونز مستقیما خرید کنیم چون اصلا هیچگونه نمایندگی بانک بین المللی در وطن عزیزمون ایران نمی باشد.
فرض کنین اپل ، دوستان افغان و عرب رو حمایت می کنه اما ما ...