Ilia نوشته شده:تا جایی که من میدانم پیسی از یک فانت ۴ تا بتشتر نمیتواند داشته باشد. و شما احتمالا هم ایتالیک این فانت را اینستال کردهاید و هم آبلیک آن را. (ایتالیک زر به راست تمایل دارد و آبلیک به چپ.) آبلیک را حذفش کنید تا زر معمولی بتواند درست لود شود. آنوقت درست میشود.
ایلیا
ممنون از شما. من این کار رو انجام دادم و مشکل حل شد؛ ولی فقط نوشته ها کمی کمرنگ هستن که این هم خیلی مشکلی نیست!
حالا که بحث فونت داغ است بگذارید من هم یک چیزی بپرسم.
آیا در سافاری نمی توان همهی سایتها را مجبور به استفاده از فونت اکسبیزر کرد؟
من فونت پیشفرض را به همین فونت تغییر دادم، ولی متاسفانه فقط ایرماگ با این فونت لود میشود!
در حالیکه در فایرفاکس تمام سایتها را با همین فونت میبینم.
هان مشو نومید چون واقف نهای از سر غیب ...باشد اندر پرده بازیهای پنهان غم مخور
تاهوما تیشه زده است به ریشهٔ تایپوگرافی خط فارسی. تا وقتی هم که مایکروسافت روشش را عوض نکند یا embed کردن فانت در وب کاملا عملی نشود امیدی هم به بهبودیای نیست.
یک فانت نشان بدهید که شلنگی و یا مثل آجرچینی نباشد و در ویندوز زیبا باشد. اشکال از این نیست که تایمز و آریال عربی را خواستهاند زشت طراحی کنند. اشکال از آنجاست که مایکروسافت طراحان آن حروف را مجبور کرده است که که حروفشان را با حروف لاتین از لحاظ ارتفاع اجزای داخلی مشابه کنند و دیگر اینکه کاری کنند که شکل حروف در گرید مربعی پیکسلهای مانیتور طوری چیده بشود تا شارپ بماند. این دو پیشفرض را جلوی هر کسی که بگذارید، نتیجهاش میشود چیزی شبیه همین حروف عربی تایمز و آریال مایکروسافت.
اشکال حقیقتا از مایکروسافت است. برای من هم اگر سالی یکنفر هم این موضوع را بفهمد ارزشش بیشتر است تا اینکه وبسایت ما با تاهوما در پیسی خواناتر نمایش داده بشود. اینجا اصلا برای پیسی ساخته نشده است.
با چه براوزری به این سایت میآیید؟ اگر با سفاری بیایید بایستی اگر زر را نداشته باشید با جیزه ببینید. اگر با براوزر دیگر میآیید، احتمال دارد که تنظیمات آنرا عوض کرده باشید.
اگر فانتهای آریال و تاهوما و تايمز مایکروسافت را لازم ندارید، کلا از کامپیوترتان پاکشان کنید تا بیشتر مشکلاتتان بر طرف بشود. نسخه قديمى اين فانتها را كه حروف فارسى را ندارد را من در يكى از اين بحثها آپلود كردهام كه ميتوانيد جايگزين آنها كنيد.