مرسی، لوگوی صفحهٔ اول خیلی بهتر شد. هنوز روی سفاری من در درون جعبه کاملاً وسط نیست. کمی بالاست. اگر بشود آن را درست وسط پنجرهاش قرار داد خیلی بهتر میشود.
نامیزانی در وسط جعبه فقط برای صفحه جواب هاست، نه ؟ موقتی ست چونکه همه را آپلود نکرده ام
لینک کتابهای رایگان در ابتدا یک عکس نبود. آیکون کتابها بود و نوشته زیر آن. برای صفحهٔ اول آن را به عکس تبدیل کردیم چون اگر کسی با نمایش فارسی روی مک خود اشکال داشته باشد، دستکم متن فارسی آن لینک را در عکس بتواند بخواند. این کار برای صفحههای دیگر ایرماگ ضروری نیست بخصوص که وضوح عکس کمتر شده و نوشته کمی جویده شده به نظر میرسد. به نظر من اگر بتوانی آن را به یک آیکون و نوشتهٔ معمولی برگردانی بهتر میشود.
باشد. ولی ریسک اینکه قلم زر در مرورگرهای فاقد آن نمایش داده نشود خواهد بود
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
نه در صفحهٔ اول هم کمی نامیزان است. این شاید به مرورگر بستگی داشته باشد و کاریش نتوان کرد.
اگر کسی زر نداشته باشد، آن بولد و ایتالیک قشنگ را هم نخواهد داشت! همه چیز هماهنگ خواهد ماند!
آه !!!!!! به گمانم منظورت صفحه خود faq بود. خب ببینم کاریش می تونم بکنم. این ایرماگ به قول فرانسوی ها یک پالایشگاه گاز است... مهندس و متخصص می باید !!!!!
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
ابتکار جالبی است ولی فکر میکنم متن نوشته شده با دیزاین ناهماهنگی ایجاد میکنه. فکر کنم به حالت قبلی برگردونی بهتر باشه.
نمیشه ارتفاع جعبه رو کمی کوچکتر کرد؟ برای آیکان خیلی فضای سفید ایجاد میکنه. یا اینکه آیکان رو یه هوا بزرگتر انتخاب کرد؟
ارتفاع جعبه گویا اتوماتیک هست و اون یه هوا میزان زیادی پایین جزو طرح عمومی سایت. شاید پیش بینی شده برای سایه و چیزی شبیه آن. کوچک و بزرگ کردن تصویر مشکل را حل نخواهد کرد
شاید علی رستگار بهتر از من از عهده اش بربیاد
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
لینک کتابهای رایگان در ابتدا یک عکس نبود. آیکون کتابها بود و نوشته زیر آن. برای صفحهٔ اول آن را به عکس تبدیل کردیم چون اگر کسی با نمایش فارسی روی مک خود اشکال داشته باشد، دستکم متن فارسی آن لینک را در عکس بتواند بخواند. این کار برای صفحههای دیگر ایرماگ ضروری نیست بخصوص که وضوح عکس کمتر شده و نوشته کمی جویده شده به نظر میرسد. به نظر من اگر بتوانی آن را به یک آیکون و نوشتهٔ معمولی برگردانی بهتر میشود.
باشد. ولی ریسک اینکه قلم زر در مرورگرهای فاقد آن نمایش داده نشود خواهد بود
حالا بهتر به چشم میاد. ولی «اینجا» نه نقطه داره و نه لینک!