فکر میکنم چون پاراگراف با حروف لاتین شروع میشد، برنامهٔ صفحهٔ تصادفی ویکی بطور خودکار encoding آن را عوض میکند. یک واژهٔ فارسی در ابتدای پاراگراف اضافه کردم. دستکم در مورد این مطلب قاعدتاً این مشکل دوباره پیش نخواهد آمد.
اتفاقاً صفحهٔ تصادفی روی سفاری من دوباره رفت سراغ همان مطلب که عکس آن را اضافه میکنم!
برادر من، اگر این قلم ها را نداشتیم که نمی توانستیم اینجا حرف بزنیم. به علاوه «اسکرین شاتی» که من اون بالا گذاشته ام نشون میده که زر اینستال شده. تنها جایی توی سایت که حروف فارسی رو درست نشون نمیده همون باکس سمت راسته وگرنه بقیه ی قسمت های سایت مشکلی نداره.
Mac Pro - Using OS X (10.5.5) - Processor 2 x 2.66 GHz Dual-Core Intel Xenon
Memory 2 GB 667 MHz
با سلام
نمایش ناسازگار این قسمت از سایت ربطی به قلمهای زر و جیزه ندارد. مربوط است به طراحی آن که باید اصلاح شود
یونی کد کردن مرورگر نیز امر چندان مساعدی نیست چرا که در نمایش سایت های دیگر می تواند ایجاد ایراد کند، ازجمله سایت های غیر انگلیسی
اندکی دل روی جیگر بگذارید تا ببینیم...
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
یکی از دوستان که الان اسمشون به خاطرم نیست زحمت کشیده بودن و این رو برای ما درست کرده بودن چون RSS ویکی خود به خود در بلاکهای سایت درست نمایش داده نمیشد: http://digitalpersia.net/irmug/fetch_file.php
چون در لینک بالا encoding مشخص نشده بعضی مواقع browserها گیج میشن. میتونیم ازشون درخواست کنیم اضافه کنن charset رو.