این علامت سؤال موقعی ظاهر میشود که موتور متن از یک ترکیب بخصوص BiDi (فارسی-انگلیسی) در میماند. این ممکن است از خود این ترکیب فارسی-انگلیسی ریشه بگیرد که از نظر یونیکد بطور «غیرقانونی» نوشته شده است و یا به احتمال بیشتر، از موتور متن که با آن «قانون» آشنایی ندارد. گمان نمیکنم از سوی علی راهی برای این وجود داشته باشد. به هر حال بقول علی لینک کار میکند. ولی از این علامتهای سؤال در ایرماگ، بخصوص در عناوین زیاد پیش میآید که شاید ریشه در کاستی خود این سیستم بوده باشد که برای سایت ایرماگ مورد استفاده قرار گرفته است.
Ali.Rastegar نوشته شده:با عرض سلام و تشکر از لطف دوستان
معنی طلاق نمیدهد بهنام جان، از خیلی وقت پیش که سرویس دهندهی ایمیل سایت پایدار شده بود میخواستم اینکار را بکنم. باید یک بررسی درمورد encoding بکنم، چون یکبار با encoding اشتباه و یکبار درست برای خودم ایمیل آمد!
فکر میکنم وقتی عنوان گفتگو فقط فارسی باشد encoding درست است. وقتی که با انگلیسی مخلوط است قاطی میکند. الأن من ایمیل خبر پیام جدید در «گوشیدنی...» را درست دریافت کردم.
قبلا وقتی PM برام میومد , در قسمت جدیدترین گفتگوها در بالا برام خبر میداد که الآن نمیده و اگر میل ایماگ رو نبینم , دیگه نمیفهمم و شاید برای ارتباط PM ای اعضا مشکل ایجاد کنه , متشکر .
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
من فکر میکنم این برای یکپارچگی بیشتر با سیستم پیام خصوصی سیستم سایت حذف شده باشد و من فعلا به آن دست نمیزنم تا در فرصت مناسب بقیهی سایت را هم ارتقا دهیم.
موفق باشی