من خیلی از این که میشود برای فایلها تگ گذاشت ذوقزده بودم اما هیچوقت استفادهاش نکرده بودم. بالاخره یک زمانی وقت گذاشتم (و خیلی هم وقت گذاشتم) بخش عمدهای از عکسهایم را تگگذاری کردم. اما امروز که عکسها را باز میکنم با آن که تگشان همگی سرجایش است اما وقتی روی تگ مربوطه در سمت چپ (در فایندر) کلیک میکنم عکسها نمایش داده نمیشوند. به نظرتان چیزی میرسد؟
* نکته این که این عکسها همگی روی یک درایو مجازی هستند که رمز دارند و من برای باز کردنشان رمز را میزنم و درایو باز میشود. اما این درایو بارها باز و بسته شده بود و هیچ مشکلی نداشتم. این مشکل نمیدانم از کی پیش آمده.
چک کن ببین اسپاتلایت مشکل پیدا کرده یا نه. یکی از عکسها را مثلا روی دستکتاپ کپی کن و بعد ببین سرچ اسپاتلایت پیدایش میکند یا نه. اگر اسپاتلایت آن درایو خارجی را ایندکس نکرده باشد، یا ایندکسش خراب شده باشد این مشکل پیش میآید.
من چند وقت پیش بعد از برگرداندن فایلهایم از تایم ماشین به روی مک جدید متوجه شدم که سرچ مک چیزی را پیدا نمیکند. اسپاتلایت را ریست کردم و بعد از ایندکس جدید سرچ درست شد.
یک چیز مهم دیگر هم فرمت هارد خارجی است. اگر فرمتش مثلا ExFat باشد به تجربهٔ من احتمال این مشکلات بیشتر میشود. NTFS را که دیگر هیچ.
دیسک خارجی نیست ایلیا جان، یک دیسک مجازی است. از اینهایی که میسازی و حجمش را یک قدری تعریف میکنی و یک رمزی براش میگذاری.
از Photos هم استفاده نمیکنم چون واقعاً دیوانهام میکند. اصلاً منطقش را درک نمیکنم. برای خودش یک کارهایی میکند و یک چیزهایی را یک جاهایی میبرد که واقعاً نمیفهمم چه به چه است. مثلاً یک عکس مزخرف بیمعنایی سالها قبل همان اوایلی که مک خریده بودم را بردهام توی این اپلیکیشن و یحتمل بردهاش رو کلاد و الآن هر وقت بازش میکنم آن مزخرف را میبینم. اصلاً هم نمیدانم این را باید از کجا پا ک کنم. ضمن این که میخواهم این درایو رمز داشته باشد و هر کسی نتواند بازش کند حتی اگر توانست کامپیوترم را روشن کند.
خب فوتوز به جای خودش. مشکلت را در آن بنظر چندان پیچیده بنظر نمیآید که اگر خواستی بعدا حلش میکنیم.
برای اسپاتلایت، برو در ستینگ آن، یک جا هست بنام Spotlight Privacy.میزنی رویش و یک پنجره باز میشود. هر چه را بیندازی داخل این پنجره توسط اسپاتلایت ایندکس نخواهد شد. این دیسک مجازی را بینداز داخلش و بعد آن را ببند. بعد دوباره بازش کن و آن دیسک مجازیات را انتخاب و با زدن آن منها در آن پایین حذفش کن. که این کار اسپاتلایت را مجبور میکند که دوباره آن را ایندکس کند. بعد به اسپاتلایت وقت بده که کارش را انجام کند. یعنی اگر زود آن دیسک مجازی را اجکت کنی، ایندکسبرداری مسلما درست انجام نخواهد شد. توضیحات بیشتر: https://support.apple.com/en-ca/102321