اگر منظور Boot Camp Assistant باشه، اون فقط برای ساده کردن کارهاست. اگر منظور از Boot Camp ساز و کارهای سازگاری با سیستمهای عامل دیگه است، این توضیحات من رو بخونید:Ali.Tajik نوشته شده:سلام
کلاً تفاوت نصب ویندوز از طریق بوتکمپ، با پارتیشنبندی هارد درایو و نصب تمیز ویندوز بر روی درایو جدا شده چیست؟ من تا به حال بوتکمپ به کارم نیامده ... منتهایاش که برایم سوال شد که هر مکی که میتواند یک لپتاپ ویندوزی خوب باشد، چرا مردم نمی روند یکبارهکی ویندوز را مستقیم بریزند روی یکی از درایو های مثلا فرمت شده و آماده شدهی مک شان؟ جدای از اینکه بر خلاف کنوانسیون ژنو و منشور حقوق بشر سازمان ملل و یک جور جنایت علیه بشریت است البته!
نمیدونم در مورد مکهای جدید هم همینطوره یا نه، اما قبلا وقتی مک دو تا چیپ گرافیکی داشت، ویندوز فقط به چیپ گرافیکی اختصاصی دسترسی داشت که هم باطری بیشتر مصرف میکرد و هم این روزها در ایرماگ زیاد میبینیم که در مورد بعضی مکبوک پروها اون چیپ گرافیکی اختصاصی بعد از مدتی خراب شده.GOLI نوشته شده:بوت کمپ آسیبی به سیستم میرسونه؟ من جایی خوندم که کارت گرافیکو نابود میکنه این حرف درسته؟ اگه اینجوری باشه شاید پارلل خیلی بهتر باشه
من روی ویندوز امتحان کردم، بوت کمپ نسخه ۴ را هم امتحان کردم، هر دو تقریبا یک کار را انجام دادند. اول فلش را فرمت کردند و بعد فایل و پوشه ای به نام بوت داخل اش ساختند به همراه یکی دوتا فایل سیستمی دیگر. بعد هم کل محتویات دیویدی ویندوز را داخلاش کپی کردند. حالا نمیدانم آن فایل بوت که هم در فلش بود و هم در ایمیج ویندوز، کدامشان کدام را نگه داشت روی مموری استیک. به هر صورت هر دو فلش توانستند آن صفحهی DOS مانند اینستالر ویندوز را به سلامتی اجرا کنند، از آنجا به بعد اش را دوستانی که ویندوز ریختند باید بگویند!Ali.Rastegar نوشته شده: من ساخت فلش قابل بوت ویندوز رو روی مک امتحان نکردم که ببینم ساده است یا نه، اما در مورد لینوکس خیلی آزمون و خطا لازم داشت.

ممنون علی جان. چون قبلن مانین لاین نصب کرده بودم این مسئله پیش اومد. با راهنمایی یکی از دوستان حل شد. ویندوز ۶۴ بیت نصب کردم. فقط صدای ویندوز قطعه!Ali.Rastegar نوشته شده:سلام
من حدس میزنم همین الان بیشتر از یک پارتیشن برای سیستم عامل مک یا کاربردهای دیگه دارید که این پیغام رو میده.
در Disk Utility میتونید تعداد پارتیشنها رو ببینید. ضمنا (بعد از تهیه بکاپ مطمئن از فایلهاتون)، میتونید با همون دیسک یوتیلیتی پارتیشنها رو حذف کنید و فقط یک پارتیشن باقی بذارید.
مثلا یک سناریو میتونه این باشه که فایلهای تمام پارتیشنها رو منتقل کنید به بزرگترین پارتیشن، بعد با دیسک یوتیلیتی پارتیشنهای که خالی کردید رو حذف کنید و در نهایت اون فضای ایحاد شده با حذف باقی پارتیشنها رو بدید به پارتیشن باقی مونده.
اگر به هیچ وجه قصد ندارید به ترکیب پارتیشنهای فعلی دست بزنید میتونید از راهنماهای نصب ویندوز با وجود چند پارتیشن که در اینترنت موجود هست استفاده کنید اما از کارآمدی و سادگی اونها اطلاع ندارم.
درایور رو دانلود و نصب کردم. درست شد. سپاسAli.Rastegar نوشته شده:خواهش میکنم. درایورهای بوت کمپ آخرین نسخه بوده؟ روی چه دستگاهی این مشکل صدا هست؟
.SorousH. نوشته شده:http://www.aradown.com/macosx/61885-boo ... intel.html
من همین رو الان دارم دانلود میکنم. احتمالا فردا شب تمومه
ظاهرا ویندوز ۷و ۸ رو شامل میشه
برای ویندوز ۸ به تنهایی چیزی پیدا نکردم
اگر که عجله نداری صبر کن من دانلود کنم تا اگر که جواب داد خبرت کنم... اگر هم که نه>
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان