همینه دیگه بهنام جان، آیکلاد بازی داره! امروز کلا اکانتم را از روی مک لاگ اوت کردم و دوباره لاگین، بعد دیدم همه چیز عین بچه آدم کار کرد ولی وقتی دوباره Mail را بستم و باز کردم، سینک می کند ولی همان مشکل همیشگی را دارد!؟ مسئله این است که تا الآن بارها روی جیمیل من ذخیره ایمیل ها را داشتم و بارها شده که موقع سینک با مک یا لینوکس یهو بکاپ پریده و واویلا! ولی از وقتی روی آیکلاد دارمشون، با مک و هندی و غیره سینک میشه و بکاپ از دست نرفته ولی سرویس میل با آیکلاد مثل اینکه ازدواجشان زیاد خوش بینانه نیست
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
یک امکان خوب دیگر Mail (در مک و iOS) اینه که میتونید بهش بگید تمام ایمیلها از یا به آدرسهایی غیر از دومینِ دادهشده رو با رنگ قرمز نشون بده. مثلاً من ۵-۶ آدرس ایمیل مختلف رو در برنامهٔ میل وارد کردهام و در/از همه ایمیل دریافت/ارسال میکنم.
در Mail میتونید بگید که تمام آدرسهای ایمیلِ ارسالی یا دریافتی که در دامنههای مشخصشده نیستند رو با علامت قرمز مشخص بکنه:
حالا اگر من پنجرهٔ compose رو باز بکنم بهم نشون میده که اولاً خودم دارم از آدرس ایمیلی نامناسب استفاده میکنم و ثانیاً یکی از آدرسهایی که وارد کردهام هم نامناسبه:
مثال بالا شاید مسخره باشه، اما فرضاً در محیط کاری یا دانشگاه این حتماً چیزیه که میخواهید تنظیم بکنید و چند دامنهٔ اصلی رو whitelist کنید. من که چندین ساله از این امکان استفاده میکنم و بارها مانع شده که مثلاً از اکانتِ gmail ـم ایمیلی برای دانشگاه بزنم یا برعکس، به آدرسِ شخصی فردی ایمیل بزنم. لازم به ذکره که این امکان مانع ارسال ایمیل نمیشه و فقط بعنوان هشدار به خود شما عمل میکنه.
من هم در مک و هم آیاواس از Airmail استفاده میکنم. اگر منظورتان از استیکر Emoji است که این کلاینت این ویژگی را داراست. یعنی هم به درستی متن حاوی اموجی را ارسال و هم به درستی نمایش میدهد.
اما از استیکر به معنای دقیق آن پشتیبانی نمیکند و بعید میدانم که کلاینت دیگری هم چنین ویژگیای داشته باشد.
MacBook Pro Retina MR932 (2018), macOS Sonoma
iPhone 13 Pro, iOS 17
iPad Pro 9.7", iOS 17
hamidrezamt نوشته شده:من هم در مک و هم آیاواس از Airmail استفاده میکنم. اگر منظورتان از استیکر Emoji است که این کلاینت این ویژگی را داراست. یعنی هم به درستی متن حاوی اموجی را ارسال و هم به درستی نمایش میدهد.
اما از استیکر به معنای دقیق آن پشتیبانی نمیکند و بعید میدانم که کلاینت دیگری هم چنین ویژگیای داشته باشد.
من دیروز قرار بود یک ایمیل خیلی مهمی و پاسخ بدم و اینکارو کردم. اما الان میبینم که در قسمت sent هیچ ایمیلی فرستاده نشده. در قسمت draft یا out going هم نمونده این پاسخ من. شک کردم که شاید حواسم نبوده و نفرستادم. دوباره الان ریپلای دادم به آن ایمیل و دیدم که از قسمت out going خارج شد (send شد) اما الان باز نه در قسمت send. در در خود ایمیلی که پاسخ دادم نه در draft هیچ جا نیست. حتی از طریق icloud و تحت وب هم چک کردم دیدم اونجا هم اثری از این پاسخ من نیست. دلیلش چی میتونه باشه؟ این ایمیل و پاسخش برام مهم هست و باید مطمئن شم که دست طرف رسیده و چون استاد است نمیتونم مطمئن شم واقعا که آیا دیده پاسخ منو یا نه.
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s