سلام. دوستان من دوم این ماه یک سرویس اینترنتی از یک isp خریداری کردم که در سفر بودم و استفاده نکردم . امروز sms داده شرکت که حجم شما تمام شده!! زنگ زدم رکورد هارو نگاه کردیم تا دیروز هیچ رکوردی نبوده و یک هو شروع شده! بعدام ادعا کردن مودمم هک شده:)) ( اونم دو روز مانده به اتمام مدت زمان سرویس و اگر من حجمم تموم نمیشد شرکت موظف به انتقال به دوره ی بعد بود) . خلاصه مک آدرس ها از مودم من هست. اما مسلما هکی در کار نیست. چون از نظر نوع پروتکل های استفاده شده در رمز نگاری کاملا امن هست. به هر حال من جواب نگرفتم و شکایت کردم امروز از شرکت.
ای پی های وصل شده موجود هست . میخواستم بدونم میشه با ای پی ها فهمید که چه کسی استفاده کرده یا نه. لوکیشن های ای پی مربوط به استان های تهران/همدان (که من در هیچ یک ساکن نیستم) و همچنین شرکت های وب بوده (که سرویس دهنده ی من نیست).
خلاصه سوال اینجاست که با این ip ها میشه کارو پیش برد؟ یا باید منتظر این جواب شکایتی باشم که معلوم نیست چی میشه و بررسی میشه یا نه.
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
امین میشه لطفا اسم ISP رو هم بگی؟
از این جهت که فکر کنم بهترین تنبیه (یا تشویق) برای تقلب (یا برخورد مناسب) در کسب و کار، انتقال تجربه کاربر و تصمیم گیری بر اساس اونه.
آخرین ویرایش توسط AmirT در 17 آپریل 2016, 20:43، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus
خوشبختانه یا بدبختانه این شرکت یک شرکت محلی هست و بعید میدونم جاهای دیگه باشه: اندیشه سبز خزر اسمش هست.
تنها دلیل استفاده ی من هم از این شرکت این بود که اگر دو سه ماه شارژ نمیکردم با روزی ۱۰۰ تومن هزینه ی نگهداری پورت، پورت ام وصل میموند و وقتی میخواستم شارژ میکردم.
iPhone 5s
مرسی! منم تا حالا چند مورد کم شدن ترافیک داشتم، اما چنان مطمئن جواب آدم رو میدن که فکر کردم شاید دستگاهی دانلود خودکاری کرده که من حواسم بهش نبوده.
یک مورد جالب دیگه شرکت مبیننت بود که اون اوایل راهاندازیش، روزهای جمعه تا ساعت ۲ ظهر ترافیکش رایگان بود. بعدا بدون اطلاع قبلی تصمیم گرفتن این طرح رو بردارن. من هم هر هفته از ترافیک خودم مفصل دانلود میکردم. نمیدونم کی مسئول این سرویسهای بی کیفیت با چنین هزینههای بالا و کلاهبرداریهاست، چون منطقا با این تعداد شرکتها، رقابت باید نزدیکتر از این حرفها باشه. مبیننت اون آخریا هر گیگابایت اضافه رو ۱۲هزار تومن میداد! الان با شاتل من حدودا ۲۵۰۰تومن میدم.
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus
امین جان!
نمیدونم ساکن گیلان هستی یا نه. اما دوستان رشتی من چند بار این مشکل رو با شرکت معزز! اندیشه سبز خزر پیدا کردن. تا جایی که خاطرمه شکایت و اعتراض به ISP بینتیجه نمونده بود و اکثرا برگشت بخشی از حجم گمشده رو به همراه داشت. امیدوارم موفق باشی.
شرکت شاتل هم ۱۲ شب به بعد (فکر کنم تا ۷ صبح) ترافیکش رایگان است به همین علت در این ساعتها تقریباً با اینترنت چندان کاری نمیشه کرد. پشتیبانی این شرکت هم این افت سرعت رو تأیید کرد.
nilean نوشته شده:امین جان!
نمیدونم ساکن گیلان هستی یا نه. اما دوستان رشتی من چند بار این مشکل رو با شرکت معزز! اندیشه سبز خزر پیدا کردن. تا جایی که خاطرمه شکایت و اعتراض به ISP بینتیجه نمونده بود و اکثرا برگشت بخشی از حجم گمشده رو به همراه داشت. امیدوارم موفق باشی.
بعله من دانشجو بودم گیلان و درس که تموم شد، کم میام واسه همین کلا زیاد استفاده نمیکردم و باز بودن پورت فقط مهم بود. که این اتفاقا ها هم از طرف شرکت افتاده.
iPhone 5s
سلام
با اینکه 4G یا همون LTE ایرانسل سرعت بسیار خوبی داره ولی به نظرم DNS جالبی نداره چون هر موقع سایت جدیدی میخوام باز کنم طول میکشه ولی دانلودها با سرعت بسیار بالا انجام میشه. من معمولاً از Hotspot آیفون در خانه استفاده میکنم. میخواستم ببینم آیا میشه یه جوری روی گوشی یا مک DNS رو تغییر داد؟
راستش DNS آیفون را تا آنجا که متوجه شدم، به صورت default به خود اپراتور (که اینجا ایرانسل باشه) سپرده شده ولی اگه jailbreak کنیم میشه این کار را کرد. ولی من نمیخواهم jailbreak کنم.
یک App پیدا کردم که این کار را با ساخت یک پروفایل VPN که توسط خود برنامه کنترل میشود، انجام میدهد. اما ظاهرا به دلیل باگی که در iOS 9.3 بوجود آمده، روش آنها دچار مشکل شده است. البته باگ را به اپل گزارش کرده اند احتمال میدهند که در 9.3.2 برطرف شود.
خبر خوب این است که تا وقتی مشکل برقرار است، برای اینکه با خرید برنامه متضرر نشود، آنها را رایگان کردهاند. بنابراین اگر نسخه قدیمی تر سیستم را دارید می توانید امتحانش کنید، یا علی الحساب برنامه را بگیرید و منتظر باشید تا درست بشود.
DNS Override by QRMedia https://appsto.re/us/nUVo_.i
به به امیر جان. اصلاً همین داستان force DNS هست. نصبش کردم ولی همانطور که فرموده بودید امکان اتصال وجود ندارد. جالب است که در تنظیمات VPN یک Personal VPN اضافه میکند که با آن VPN Configuration که همه اتصالات را نشان میدهد تفاوت دارد.
پس منتظر میمانیم ببینیم چه میشود.
Amir_S نوشته شده:یک App پیدا کردم که این کار را با ساخت یک پروفایل VPN که توسط خود برنامه کنترل میشود، انجام میدهد. اما ظاهرا به دلیل باگی که در iOS 9.3 بوجود آمده، روش آنها دچار مشکل شده است. البته باگ را به اپل گزارش کرده اند احتمال میدهند که در 9.3.2 برطرف شود.
خبر خوب این است که تا وقتی مشکل برقرار است، برای اینکه با خرید برنامه متضرر نشود، آنها را رایگان کردهاند. بنابراین اگر نسخه قدیمی تر سیستم را دارید می توانید امتحانش کنید، یا علی الحساب برنامه را بگیرید و منتظر باشید تا درست بشود.
DNS Override by QRMedia https://appsto.re/us/nUVo_.i
امیر جان، همانطور که نوشته بودی با آمدن iOS10 این برنامه نیز به کار افتاده است.
All iOS 9.3 builds (9.3 - 9.3.5) have a bug in VPN Manager module. This bug is now fixed in iOS 10. To use our in-app features: DNS Override and Auto IP Update please update to iOS 10.
لطفا کمی درباره نحوه کارکردش بنویس، من که با چند پروفایل تست کردم ولی کانکت نشد.