alireza3335 نوشته شده:راستی اگه هنوز آپدیت نکردین به این موضوع دقت کنید که نحوه ارتباط PPTP از VPN حذف شده؛ من هم آیپد و هم آیفون رو آپدیت کردم وقتی اومدم به VPN دانشگاه وصل بشم که طبق معمول به اینترنت دسترسی داشته باشم دیدم به صورت کلی حذف شده. این موضوع هم درست نمیشه تا وقتی که تغییرات در شبکه به وجود بیاد.
من هم آپدیت کردم، رنگ و لعاب ایموجیها به حدی افتضاح شده که من رو یاد رابط کاربری سامسونگ انداخت. صدای کیبورد رو هم دوست ندارم. انگار با جدا شدن ویجتها و نوتیفیکیشنها فقط میخواستهاند یک تنوع ایجاد کنند، نه یک بهبود.
در عجبم کدوم نابغهای این موارد رو طراحی کرده؟
من با شکل و شمایل جدید و شکلکها (بر خلاف دوستانم) چندان مشکلی ندارم، اما چیزی که من را متحیر کرده و هنوز باورم نمیشود که با این آپدیت آمده باشد، این است که پس از روشن کردن تبلتم، من با یک صفحه از Notificationها و widgetها رو به رو میشوم که هیچ راهی ندارم جز این که یکیشان را بگزینم. یعنی مثل قبل نمیتوانم با کنار کشیدن صفحه، وارد دستگاهم بشوم. به این ترتیب شما اگر تمام Notificationها و widgetها را حذف کرده باشید، عملاً نمیتوانید وارد دستگاهتان بشوید مگر آن که سرچ کنید!
ـــــــــــــــ
پینوشت: خب فهمیدم که اشتباه کرده بودم و باید دکمهی Home را یک بار زد تا وارد شد.
رنگ سایهٔ اموجیها را پررنگ کردهاند که من را هم خیلی خوشحال نمیکند، اما به آن وحشتناکی هم نیست. کلا بنظر من اموجیها اگر سادهتر و سمبولیکتر باشند، بهتر است، اینقدر سهبعدی کردنشان مخصوصا با سایهٔ نارنجی چندان فکر خوبی نیست.
برنامهٔ موزیک هم برای بیشتر مردم مخصوصا جوانها فانتش زیادی بزرگ است. و بکگراند هم زیادی سفید و یکنواخت. امیدوارم که بعدا اجازهٔ کاستومایز کردن را برای مردم فراهم کنند. این بنظر من برایشان گران تمام خواهد شد.
داستان «کنترل سنتر» هم اینجاست: http://appleinsider.com/articles/16/06/ ... music-home
اپل برای آنهم امکان داشتن صفحات متعدد را فراهم کرده. صفحهٔ سوم برای وقتیست که شما از هومکیت استفاده کنید. کنترل موزیک را کلا بردهاند به صفحهٔ دوم که با کشیدن آن به سمت چپ سر و کلهاش پیدا میشود. خوبیاش این است که هر جا از آن خارج بشوید، بعدا در همان صفحه باز خواهد شد.
alireza3335 نوشته شده:راستی اگه هنوز آپدیت نکردین به این موضوع دقت کنید که نحوه ارتباط PPTP از VPN حذف شده؛ من هم آیپد و هم آیفون رو آپدیت کردم وقتی اومدم به VPN دانشگاه وصل بشم که طبق معمول به اینترنت دسترسی داشته باشم دیدم به صورت کلی حذف شده. این موضوع هم درست نمیشه تا وقتی که تغییرات در شبکه به وجود بیاد.
Ilia نوشته شده:اگر در صفحهٔ نوتیفیکشها رفته باشی، کافیست که کل صفحه را به سمت چپ بکشی که به هوم برسی. اگر یکبار دیگر از هوم به سمت چپ بکشی، دوربین باز میشود.
من متوجه نشدم ایلیا داستان چی شد.
من تبلت را خاموش روشن که میکنم، یک صفحهای باز میشود که فقط ساعت را نشان میدهد. قبلاً هم همین بود و وقتی به راست میکشیدم، وارد تبلت میشدم. الآن اگر از اینجا به راست بکشم وارد صفحهی ویجتها میشوم و اگر به چپ بکشم به دوربین میروم و به هیچ عنوان وارد تبلت نمیشوم مگر روی دکمهی هوم کلیک کنم.
من نکتهام این است که برای وارد شدن به تبلت، باید یک بار دکمه را زد که صفحه روشن شود ودوباره زد که وارد شود (در صورتی که مثل من رمز نداشته باشید). خب در این حالت اصلاً معنای آن صفحهی ساعتدار عتیقه اصلاً چی هست؟
یکی از محاسن slide to unlock این بود که صفحه به صورت ناخواسته باز نشه و برای کاربر ایجاد مشکل کنه. دلیل اینکه دوبار دکمه هوم فشار داده بشه، علاوه بر اینکه به سرعت شما رو به notificationها میرسونه، میتونه همین موضوع باشه.
فکر کنم علیرضا جواب را داد. من همیشه پسورد داشتهام و روشم با شما فرق داشته. اما فکر کنم خیلیها بخواهند که بدون اینکه یکضرب وارد دستگاه بشوند، ببینند چه خبر بوده و هست.
برنامهی مفید و کاربردی Magic launcher به خاطر مسدود کردن دسترسی به setting در آی او اس ۱۰ دیگر کارایی ندارد. به نظرم این تصمیم اپل مغایر با حقوق مصرف کننده است چون این نرمافزار از همان بازار محدود شدهی اپل خریده شده و به نظرم این اقدام نافی حقوق مصرف کننده است.
Ilia نوشته شده:اگر در صفحهٔ نوتیفیکشها رفته باشی، کافیست که کل صفحه را به سمت چپ بکشی که به هوم برسی. اگر یکبار دیگر از هوم به سمت چپ بکشی، دوربین باز میشود.
من متوجه نشدم ایلیا داستان چی شد.
من تبلت را خاموش روشن که میکنم، یک صفحهای باز میشود که فقط ساعت را نشان میدهد. قبلاً هم همین بود و وقتی به راست میکشیدم، وارد تبلت میشدم. الآن اگر از اینجا به راست بکشم وارد صفحهی ویجتها میشوم و اگر به چپ بکشم به دوربین میروم و به هیچ عنوان وارد تبلت نمیشوم مگر روی دکمهی هوم کلیک کنم.
من نکتهام این است که برای وارد شدن به تبلت، باید یک بار دکمه را زد که صفحه روشن شود ودوباره زد که وارد شود (در صورتی که مثل من رمز نداشته باشید). خب در این حالت اصلاً معنای آن صفحهی ساعتدار عتیقه اصلاً چی هست؟
کسی این مشکل و پیدا کرده که شبکه هایی که ssid off هستند، بعد از اپدیت هر از گاهی به طور خود به خود شبکه توسط گوشی فراموش میشه و باید حتما یوزر و پسورد زد؟
من از وقتی اپدیت کردم هر بار بیرون رفتم و برگشتم مجبور شدم دوباره لاگین کنم به شبکه.
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
برای تبلتهایی مثل مال من که تاچ ندارند متأسفانه کار نمیکند.
من که تا الآنش خیلی عصبانی هستم. دو تا برنامهی مفید و کاربردیام که خیلی باهاشان کار میکردم از دست رفتهاند. اولیاش Magic Launcher و دومیاش دیکشنری Petit robert.
از دست رفتن این دو چنان پریشانم کرده که دیگر خوش خوشانم نمیشود که کیبورد فارسی بهتر عمل میکند یا سیستم روانتر شده.
در مورد کیبورد فارسی من یک مشکل تکرار شونده داشتم و آن این که وقتی سریع تایپ میکردم یکباره هر از گاهی به جای تایپ کردن فاصله، یک لحظه کنترل سنتر یک چشمکی میزد انگار بخواهد بالا بیاید ولی نمیآمد. عوضش فاصله تایپ نمیشد. با آی او اس جدید این مشکل حل شده. اما... جای خالی petit robert را چه طور پر کنم؟ داغ Magic Launcher را چه طور تحمل کنم؟
البته خيلي از مشكلات در آپديت هاي كوچك بعدي رفع مي شود.
گوشي خريديم كه استفاده كنيم ولي هر ماه يك آپديت مي آيد و بايد با آن ور برويم و كشف كنيم كه الان در وضعيت خوبي هستيم يا نه. تكرر آپديت و شكل و شمايل عوض شدن بيش از حد آزار دهنده است و آدم را از استفاده اي كه از گوشي بايد بكند دور ميكند. من كه تا به حال پا به پاي آپديت ها تا 9.3.5 پيش آمده ام ولي با توجه به اينكه سال بعد اين موقع احتمالا 5s من هم مثل 4s ديگر ساپورت نميشود، همين حالا كه همه چيز مرتب هست شايد بمانم و ديگر آپديت نكنم.