ممنون احمد جان
پوریا این لینک برای نسخه ی پابلیک درواقع کاربرد نداره . همونطور که از اسمش معلوم هست برای نسخه ی بعدتر مورد استفاده قرار میگیره. الان واردش شدم و بهم گفت که میتونم 9.1 یا ال کپتن و نصب کنم و با اون نرم افزار اشکال هارو گزارش بدم. بیشتر دلم میخواستم تووی نسخه ی رسمی اینکارو میکردم.
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
وقتی صفحات اینترنتی، از جمله ایرماگ رو روی آیفون باز میکنم، در حالت portrait از دو سمت چپ و راستِ تصویر نوشتهها خورده شدهاند:
در حالت landscape البته این اتفاق کمتر میافته. خوب که دقت کردم دیدم بعد از آپدیت به iOS 9 اینطوری شده. همچنین تعداد دفعات بیشتر هنگ کردن در home screen و پاسخ ندادن به تاچها بعد از به روز رسانی به iOS 9 کمی آزار دهنده شده. در آخر اینکه من برای تایپ فارسی از سیبورد استفاده میکنم. در نسخهی اخیر iOS وقتی از کیبورد انگلیسی به فارسی سوییچ میکنم یا کلا کیبورد با سیبورد ظاهر میشه، همچین اتفاقی میافته:
بعد از اولین تپ، کیبورد ظاهر میشه. من سعی کردم با سازندهش در میون بذارم ولی ایمیل توی برنامه معتبر نبود.
ضمنا گوشی من iPhone 5S است.
Mac Pro (mid 2009), 12 GB RAM, OS X 10.8.5, Avid Media Composer 8.3.1
iPhone 5s 32GB, iOS 9.1
iPad 2 64GB 3G, iOS 9.1
این مشکل رو من هم دیدم تو این چند روز. هم روی iOS هم روی El Capitan. حدس میزنم ناشی از انکودینگ فارسی باشه چون من فقط توی ایرماگ این رو دیدم. همین الان توی پست بالا هم پیش اومد:
ولی ظاهرا با یک بار رفرش درست میشه! در ضمن من از سافاری استفاده میکنم.
نه، ظاهراً مشکل پایهایتره. تصویر ضمیمه مربوط به سایت alef.ir ـه که از وبفانت استفاده نمیکنه.
این که اپل/وبکیت چنین باگهای عجیبی (که البته باید بهشون گفت regression) که فقط مربوط به فارسی نیستند و برای عربی/عبری هم پیش میآن رو قبل از نسخهٔ نهایی برطرف نمیکنه برای من قابل باور نیست.
iOS 9.1 منتشر شده. متاسفانه فعلا که سرور روی های وب فیل تر هست (فقط روی آیفون، با مک میشه دانلود کرد) و من نتونستم امتحان کنم. امیدوارم باگ ها واضح و مسخره اش( مثل زمانی که auto rotate فعال نیست*اما وقتی به بازی به صورت landscape میرید و به یه اپ عادی سوییچ میکنید، صفحه landscape باقی میمونه!) برطرف شه
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
مشکل LTE ایرانسل در این آپدیت برطرف شده!
قبلاً ایرانسل اعلام کرده بود که اینترنت نسل چهارمش در iOS 9 کار نمیکنه. ولی این اعلام رو از طریق ارسال پیامک انجام داده بود و ما آیپدیها باخبر نشدیم! در حالی که اگر مثل تبلیغات دیگر که بصورت service message میفرستد، اطلاع رسانی میکرد، ما هم میفهمیدیم…
Apple Musicام بعد از آپدیت به iOS 9.1 از کار افتاده. وقتی بازش میکنم پیغام an error occurred میده. بعضی وقتها همه چیز لود میشه، بعضی وقتها نه. اما هیچی پلی نمیشه و فقط ترکها skip میشن.
Mac Pro (mid 2009), 12 GB RAM, OS X 10.8.5, Avid Media Composer 8.3.1
iPhone 5s 32GB, iOS 9.1
iPad 2 64GB 3G, iOS 9.1
با سلام گوشی من و خانمم هر دو با یک اپل ایدی سینک است از وقتی که به ios9 اپدیت کردم مشکلی که با آن روبرو شدم این است که تاریخچه تماسهای هر کدام در گوشی دیگر هم میاید کدام تنظیمات را باید غیر فعال کنم.
ممنون
ایلیا جان من تا الان این مشکل را نداشتم و با ios9 بوجود امد و دیگر اینکه این اپل ایدی مشترک را برای سینک اطلاعات از هر دو دستگاه میخواهم فقط تماسها را نمیشود کنسل کرد
درود بر عزیزان شریف..... آیا به روز رسانی سیستم عامل از ۷ به ۹ مشکل خاصی ندارد؟ روش به همان صورت است که اول باید آیوفن را بکآپ بگیرم در لپتاپ و سپس....؟ ؟؟؟ و پس از آن ؟ ؟؟؟.... ببخشید برای گرفتن وقت شما .... ♥♥♥♥♥♥♥