ممنون ایلیا جان، ولی مشکل اینه که باید بیشتر فیلمها به MP4 کانورت بشن و همیشه هم مک روشن و هارد بهش وصل باشه و آیتونز هم روشن. ضمن اینکه من فقط بخاطر فیلم ها نمیخوام، میخوام به دیتا ها هم بصورت وایرلس با همه دیوایسها دسترسی داشته باشم.Ilia نوشته شده:اپل تیوی را که خریدی، همهٔ فیلم ها را وارد آیتونز کن و لایببری آیتونزت را Share کن. وقتی که کامپیوتر و آیتونز روشن باشند، همهٔ فیلم ها در اپ Movies در اپل تیوی می آیند و از آنجا میشود پخششان کرد.
البته شرطش این است که مک، آیتونز و هارد روشن باشند و فیلم هایت هم همه فرمت استاندارد MP4 باشند که آیتونز ساپورتشان کند. اگر نباشند میشود با Handbrake تبدیلشان کرد. این کاریست که من کرده ام.
دقیقا مسئله اینه که آن مشکلات سر جایشان خواهند بود و از طرف دیگر هارد آیمک من یک ترابایت هست که میخواهم یک NAS وایرلس مثلا ۴ ترابایت یا بیشتر داشته باشم که به تلویزیون با یو اس بی وصل کنم و همه دیتاها و فیلم ها و موزیک هامو از سه تا هارد اکسترنالم داخلش کپی کنم و از مک و آیفون و آیپد هم بهش وایرلس دسترسی داشته باشم، فقط نمیدونم چی بخرم!Amir_S نوشته شده:برای سایر فایلها روی سایر دستگاهها هم میتوانی از مک استفاده بکنی، البته آن مشکلاتی که گفتی پابرجا خواهد بود.
برای اینکار یک یوزر مخصوص share بساز و برایش به فولدرهای مورد نظر را دسترسی تعریف کن.
بعد در شبکه میتوانی آنها را ببینی و بقیه فایلها امن خواهند ماند.
سلامiSam نوشته شده:الآن که دیگه تایم کپسول تولید نمیشه، کسی توصیه ای نداره برای من که میخوام یک هارد اکسترنال داشته باشم که به تلویزیون وصل بشه و وایرلس از مک و آیفون و آیپد هم بهش دسترسی داشته باشم و اینجوری از هارد اکسترنال یو اس بی که هی باید به مک وصل کنم و بعد از کپی مثلا فیلم، دوباره به تلویزیون وصل کنم و ... راحت بشم؟
ممنون.
چرا، هم به تلویزیون مستقیم با یو اس بی وصل میشه و هم روش مستقل پلکس پلی میشه .Ilia نوشته شده:اتفاقا خواستم این مدل وسترندیجیتال را رفرنس بدهم، اما گفتم برای کاری که تو میخواهی یعنی نمایش در تلویزیون باز به تنهایی کافی نیست.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان