خوب چند تا باگ (و تغییرات) دیگه:
باتری من رو که کاملا پر و به برق وصل بود خالی نشون میداد (البته باتری من مشکل داره و پیام service battery میده که ممکنه به خاطر اون بوده باشه) که البته با قطع و وصل کردن شارژ درست شد:
- باگ باتری
- Screen Shot 2014-06-06 at 13.52.28.png (51.14 KiB) - بازدید 26606 بار
و البته آیکان باتری قشنگ تر شده و وصل بودن به برق رو هم علاوه برا علامت آذرخش،با تغییر رنگ هم نشون میده:
- باتری متصل به برق
- Screen Shot 1393-03-16 at 13.58.21.png (10.9 KiB) - بازدید 26606 بار
- باتری در حال مصرف
- Screen Shot 1393-03-16 at 13.58.29.png (9.76 KiB) - بازدید 26606 بار
یک مساله دیگه مشکل تقویم شمسی بود که ایراد جدی داره و باید حتما گزارش بشه: هرچند تبدیل درست انجام میشد، ولی دائما گزارش میداد که تاریخ انتخابی قبل از سال ۲۰۰۸ ه و ممکنه موجب اختلال در سیستم بشه:
- اشکال در عملکرد تقویم شمسی
یک مورد دیگه اینکه من زبان پیشفرض رو به فارسی تغییر دادم که دقیقا همون پیام مشابه رو که در iOS8 نشون داده میشه داد ولی بعد از بالا اومدن مجدد سیستم ناپایدار شده بود و دائما log off میشد!
و آخرین باگ هم اینکه کل مدتی که داشتم باهاش کار می کردم، پروسس user event agent بیش از ۱۰۰٪ (بین ۱۰۴ تا ۱۱۵ درصد) از CPU کار میکشید و هرچند فن با تمام توان کار می کرد، بدنه سیستم حسابی داغ شده بود.
•••
ویرایش: الان فکر میکنم اون مساله log off شدن بیشتر به تقویم مربوط باشه، چون الان که دوباره با تقویم شمسی و زبان پیشفرض انگلیسی وارد شدم بازم اون اتفاق افتاد و تقویم رو که میلادی کردم درست شد! فکر می کنم یکی از پروسس هایی که موقع بالا اومدن سیستم اجرا میشه با این تاریخ شمسی مشکل داره، چون اگه بعد از بالا اومدن کامل سیستم تقویم شمسی بشه مشکلی پیش نمیاد!
ضمنا اون مشکل ناپدید شدن ساعت منو که در موریکس وجود داشت فعلا دیگه پیش نیومده.
MacBook Pro 990:
13" Unibody, CPU: 2.26GHz, RAM: 5 GB, SSD: 250GB, HDD: 1TB
OSX 10.15.3
•••
iPhone 4S: 32GB
iOS 9.5.3
•••
iPhone 7Plus: 128GB
iOS 14.2
•••
iPad Air 2: 64GB-4G
iOS 14.2