سلام
کامپیوترم نت بوک Powerbook G3 هستش که MAC OS 9.2 داره و می خوام سیستم عاملشو عوض کنم ولی CD ندارم.این کامپیوتر رو از سوئد کار کرده برام آوردن و هیچ CD هم نداره. درست بعد از اینکه روشن شد و بالا اومد بعد از 4-3 دقیقه هنگ میکنه.CD مکینتاش هم هر جا رفتم پیدا نکردم راستش عوض کردن سیستم عاملش رو هم بلد نیستم. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید.300MHZ,192MB,8GB HDD,Video 4MB,CD,Modem
در هر تاپیک یک قسمت پاسخ سریع هست که شما میتونید جوابتون رو در اون بنویسید و با کلیک روی "ارسال" بفرستید.
همچنین میتونید با کلیک بر روی دکمه "ارسال پاسخ" با امکانات و تنظیمات بیشتر جوابتون رو ارسال کنید. بنابراین لازم نیست برای هر جوابتون موضوع جدید باز کنید.
اگر می خواهید همچنان از Mac OS 9.2 استفاده کنید میتونید سی دی اون رو از مجتمع کامپیوتر پایتخت خریداری کنید. مغازه هایی مثل شایان کامپیوتر و یکی دیگه که طبقه دوم روبروی پله هاست(چرا اسمش یادم نمی مونه؟!!) باید داشته باشن. اگر اونها هم نداشتن شاید تدارک نرم افزار در طبقه همکف داشته باشه. اگر اصلا در مجمتع پایتخت نبود در بازار رضا تکنو۲۰۰۰ هم احتمالا در آرشیوش داره.
نمی خواهید از نسخه های جدید تر سیستم عامل مکینتاش استفاده کنید؟ البته Mac OS X 10.4 نیاز به DVD Rom داره و نسخه های قبلی Mac OS X هم احتمالا نصب میشن اما سرعتشون خیلی جالب نخواهد بود.
من تا حالا فقط Mac OS 7.5.3 و 8.1 و 10.3 و 10.4 نصب کردم و متاسفانه تجربه ای در نصب نسخه 9.2 ندارم امیدوارم بقیه دوستان اگر اطلاع دارن شما رو بیشتر راهنمایی کنن.
موفق باشید
آقای رستکار من که CDهای نت بوکم رو ندارم با خرید یک CD مکینتاش می تونم سیستم عامل رم عوض کنم.یعنی برای عوض کردن سیستم عامل احتیاجی به CDهای اصلی نت بوک ندارم.
با سلام
آقای رستگار.من چند وقت پیش با شما تماس گرفتم و از شما در مورد مشکل لپ تاپ اپل خودم پرسیدم.شما گفتید که برم مجتمع پایتخت و cd مکینتاش رو بخرم و سیستم عامل رو عوض کنم.من رفتم تهران(من ساکن تهران نیستم) و پایتخت و علا الدین رو زیر و رو کردم مکینتاش پیدا نکردم. اگر ممکنه به من CD مکینتاش رو بدید پولش رو هم میدم چون حوصله گشتن توی تهران از این خیابون به اون خیابون رو ندارم.خیلی گشتم ولی هیچکس نداشت. اگر ممکنه روش نصب مکینتاش رو هم به من بگین.روش نصب ویندوز رو کاملا بلدم ولی با مکینتاش آشنایی ندارم. من منتظر جوابتون هستم. مرسی موفق باشید.
مغازه های تدارک نرم افزار، express ، نگاره، شایان رایانه و... در مجتمع پایتخت نرم افزار مک دارن شما اصلا فروشنده نرم افزار مک ندیدید یا نسخه 9.2 رو نداشتن؟ من خودم نسخه 9.2 رو ندارم وگرنه یه جوری به دستتون میرسوندم. برای نحوه نصب هم کار سختی نیست فقط قبلا از فایلهایتان پشتیبان گرفتهاید؟
موفق باشید
تایگر نسخه CD نداره یعنی اون اوائل که عرضه میشد میتونستی DVD رو بفرستی به اپل و به جاش CD دریافت کنی اما نسخه CD به صورت عمومی عرضه نشد.
لطفا آدرستون رو با پیغام خصوصی یا ایمیل به من بفرستید.
موفق باشید
قیمتش CD رو که برای من میتونید بفرستید رو هم بفرمائید.نرم افزارهای تحت MAC رو از چه سایتی میتونم Download کنم؟ یا آدرس جایی رو که نرم افزارهای تحت سیستم عامل MAC می فروشند رو به من بدید.مرسی از راهنماییتون.
من برای CD ها پول نمیگیرم چون قصد ضد کپی رایت عمل کردن رو ندارم برای شما کپی میکنم چون از اول باید همراه لپتاپتون سی دی سیستم عامل میگرفتید البته تقصیر اون کسیه که به شما فروخته ولی به هر حال من به قصد کلاه شرعی گذاشتن برای عدم رعایت کپیرایت هم که شده به جای اون فرد به شما سیستم عامل رو میدم. فروشندههای نرمافزار مک هم اسمشونو چند تا نوشته بالاتر در همین تاپیک نوشتم اما در کتابم که به زودی در سایت قرار میدم لیستشون با شماره هاشون هست.
موفق باشید
من آدرش شما رو یادداشت کردم ولی از اینجا حذف کردم چون حدس زدم مایل نباشید آدرستون به صورت عمومی دیده بشه. هروقت فرستادم براتون پیغام یا ایمیل میفرستم.
موفق باشید