به ایرماگ خوش آمدید.
بسیاری از این مشکلاتی که شما میشنوید در حقیقت از عدم تسلط استفاده کننده از دستگاه ناشی شدهاند. سیستم عامل مکینتاش بسیار جا افتاده و به باور خیلیها از جمله من بهتر از سیستمهای دیگر است. من از سال ۱۹۹۳ تا به حال از مکینتاش برای کارهایم استفاده میکنم و نیازهای من را بخوبی برآورده کرده است. سختافزار آن بسیار مرغوب است و سیستم عاملش بسیار با نیازهای انسانها، نه فقط ماشین، تطبیق دارد.
اما اینکه نیاز تخصصی شما را بتواند برآورده کند به نیاز شما بستگی دارد. اما بیشتر برنامههای مهم برای مک هم وجود دارند. برنامههایی که احیانا معادل مک ندارند را میشود از طریق ماشینهای مجازی از آنها استفاده کرد. و اگر لازم داشته باشید و ویندوز و متعلقاتش را درست نصب کنید، سختافزار مک بخوبی و بهتر از کامپیوترهای دیگر میتواند ویندوز را هم اجرا کند.
در حال حاضر میلیونها کاربر مکینتاش وجود دارند که در میانشان همه جور انسان متخصص با نیازهای متفاوت وجود دارد. همگی آنها پول بیشتری برای خرید کامپیوترشان دادهاند و اکثریت قریب به اتفاق آنها از کامپیوترشان راضی و به محصولات اپل وفادارند.
به هر حال قبل از خرید حتما به هر طریق که میتوانید مدتی از یک مک استفاده کنید و امتحان کنید که تیزی لبهٔ آن چگونه است. و مطمئن باشید که اگر با مکتان با جوراب پشمی روی موکت راه نروید، جرقه نمیزند.

ایلیا