من هم به همهٔ دوستان تبریک میگویم. البته این نکته را باید اشاره کنم که ایرماگ چهارده ساله شد، شروع آن در ژانویهٔ ۲۰۰۴ بوده است.
حالا که بحث آلن شد، متاسفانه دیگر توسعهٔ توزیع پارسیکس را متوقف کرده، اما درسهایی که از آلن برای تعامل با جامعهٔ کاربری و کار خبررسانی و مقالهنویسی و… گرفتم همیشه با من خواهد بود.
در مورد سرعت اینترنت، امیر جان واقعا الان وضع قابل مقایسه با قبل نیست، اگرچه وضعیت اینترنت امروز من از ۶ ماه پیشم بدتر است، پس خیلی به این امیدوار نیستم که سال بعد سرعت شگفتانگیزی داشته باشیم

(این از آن پیشبینیهایی است که غلط از آب درآمدنشان مایهٔ خوشحالی است)
این را شاید قبلا نوشته باشم و اگر تکراری است ببخشید، اما الان به یادش افتادم. در یکی از سالگردهای ایرماگ علی صمدی از دوستانش (فابیان شویکی، اشتفان کرویتر، والنتین واسیلوسکی) خواسته بود که بر اساس الگوریتم محاسبهٔ تقویم شمسی که اگر اشتباه نکنم فارسیوب شریف منتشر کرده بود، نرمافزار Jalali Calendar را بنویسند. آن زمان خود سیستم عامل مک تقویم هجری شمسی نداشت. این اتفاق همزمان شده بود با اختلافاتی میان فارسیوب شریف و پروژهٔ ملی لینوکس، در نتیجه با اینکه اشکال الگوریتم برای محاسبهٔ سالهای شمسی بر اساس سالهای میلادی بعد از ۲۰۲۰ شناسایی شده بود، کدهای جدید که این اشکال را برطرف میکرد هنوز برای استفادهٔ آزاد منتشر نشده بود، پس همان کدهای مشکلدار قبلی در نرمافزار تقویم جلالی مک استفاده شد.
خوب خاطرم هست که این موضوع را به علی صمدی گوشزد کردم و خندید و گفت، واقعا فکر میکنی تا ۲۰۲۰ اپل هنوز Mac OS X رو ادامه میده و ما هم استفاده میکنیم و این نرمافزار قراره روش اجرا بشه که حالا اشتباه محاسباتیش مهم باشه؟
من هم خندیدم و زمان مثل برق گذشت و حالا فقط ۲ سال مانده به آن تاریخ برسیم!
(توضیح برای اینکه سوء تفاهم نشود: این نکات در مورد نرمافزار جانبی بود که تقویم جلالی نام دارد، نه تقویم هجری شمسی خود سیستم عامل مک که بعدها اضافه شد. تقویم سیستم عامل مک از تقویم شمسی در ICU استفاده میکند که این هم از خروجیهای پروژهٔ ملی بود، تا جایی که میدانم تقویم شمسی ICU این مشکل محاسبهٔ پس از ۲۰۲۰ را نخواهد داشت).