کمتر از ۲ هفته دیگه به کنفرانس WWDC 2016 باقی مانده.
June 13–17, 2016 in San Francisco — WWDC 2016
» منتظر چه چیزهایی باید باشیم:
• iOS 10:
• احتمال بهبود و اضافه شدن امکانات و قابلیتها به 3D تاچ محتملترین اتفاقل قابل انتظار هست.
• بهبود امنیت iOS مخصوصا با توجه به درگیریهای اپل با FBI تقریبا قطی هست. (شخصا امیدوارم اپل با معرفی یک تکنولوژی جدید در زمینه امنیت یه بیلاخ گنده بده به دولتها و این ارگانها).
• احتمال اضافه کردن اپلیکیشن برای HomeKit.
• احتمال اضافه کردن امکانِ مخفی کردن اپلیکیشنهای پیش فرض.
• اموجیهای جدید. (ایرماگ جان لطفا اموجیها را آپیدیت کن و این باگ که با اموجی نمیشه پست زد را برطرف کن!).
• تغییرات اساسی و دیزاین جدید اپل موزیک ر اپل موزیک. - احتمالا شبیه Spotify بشه؟ امیدوارم گند نزنن
• باهوشتر شدن سیری. Hello rain in five minutes در دعوتنامه احتمالا نشان دهندهی این هست که سیری قبل از یکسری اتفاقات مثل بارون و یا مثلا due های تعیین شده در تقویم و reminder بهتون یادآوری میکنه.
• OS X 10.12
• احتمال تغییر نام OS X به MacOS: خیلی وقته که حرفش هست.
• احتمال اضافه شدن سیری.
• tvOS
• ضاهرا قراره اپل تیوی چیزی شبیه به Alexی آمازون بشه. - به Hello workout in living room در دعوتنامه دقت کنید!
» شایعات:
• اخباری در رابطه با مکبوک پروی (MacBook Pro) جدید.
• احتمالا iOS 10 برای آیفونهای قدیمیتر از ۵ و آیپدهای قیدیمتر از آیپد ۲ قابل ارتقاء نخواهد بود.
• حجم حافظهی داخلی آیفون قرار است از ۳۲ گیگابایت شروع شود: به نظرم باید از ۶۴ شروع کنن.
• اپل واچ ۲و WatchOS ۳: احتمالا سریعتر و نازکتر بشود و بندهای جدید اضافه بشود. - Hello Yogi on my wrist و Hello double tap heart هم در دعوتنماه احتمالا نشان دهندهی بهبود امکان مانیتور کردن سلامت را اضافه کردن feature های جدید هست.
• چیز خاصی پیدا نکردم. حدس میزنم بیشتر سرعت و کارایی را بهتر کنند و باگ و ایرادات را رفع کنند. کسانی که اپل واچ دارن میدونند که واچ OS چه چیز مرخرفیه!
* لطفا اگر چیزی را من جا انداختم و یادم رفته که اشاره کنم، ایده و نظری دارید و یا خبر جدیدی آمده، آن را اضافه کنید.
» حواشی:
• کنفراس امسال از ۱۳ جون در سالن Bill Graham Civic Auditorism در سانفرانسیسکو برگزار میشود و ۴ روز ادامه خواهد داشت.
• دانلود اپلیکیشن WWCD: http://bit.ly/wwdc016
• دعوتنامهی WWDC 2016 که چند جا در پست بهش اشاره کردم: http://bit.ly/wwdc15invite