کمتر از ۲ هفته دیگه به کنفرانس WWDC 2016 باقی مانده.
June 13–17, 2016 in San Francisco — WWDC 2016
» منتظر چه چیزهایی باید باشیم:
• iOS 10:
• احتمال بهبود و اضافه شدن امکانات و قابلیتها به 3D تاچ محتملترین اتفاقل قابل انتظار هست.
• بهبود امنیت iOS مخصوصا با توجه به درگیریهای اپل با FBI تقریبا قطی هست. (شخصا امیدوارم اپل با معرفی یک تکنولوژی جدید در زمینه امنیت یه بیلاخ گنده

• احتمال اضافه کردن اپلیکیشن برای HomeKit.
• احتمال اضافه کردن امکانِ مخفی کردن اپلیکیشنهای پیش فرض.
• اموجیهای جدید. (ایرماگ جان لطفا اموجیها را آپیدیت کن و این باگ که با اموجی نمیشه پست زد را برطرف کن!).
• تغییرات اساسی و دیزاین جدید اپل موزیک ر اپل موزیک. - احتمالا شبیه Spotify بشه؟ امیدوارم گند نزنن

• باهوشتر شدن سیری. Hello rain in five minutes در دعوتنامه احتمالا نشان دهندهی این هست که سیری قبل از یکسری اتفاقات مثل بارون و یا مثلا due های تعیین شده در تقویم و reminder بهتون یادآوری میکنه.
• OS X 10.12
• احتمال تغییر نام OS X به MacOS: خیلی وقته که حرفش هست.
• احتمال اضافه شدن سیری.
• tvOS
• ضاهرا قراره اپل تیوی چیزی شبیه به Alexی آمازون بشه. - به Hello workout in living room در دعوتنامه دقت کنید!
» شایعات:
• اخباری در رابطه با مکبوک پروی (MacBook Pro) جدید.
• احتمالا iOS 10 برای آیفونهای قدیمیتر از ۵ و آیپدهای قیدیمتر از آیپد ۲ قابل ارتقاء نخواهد بود.
• حجم حافظهی داخلی آیفون قرار است از ۳۲ گیگابایت شروع شود: به نظرم باید از ۶۴ شروع کنن.
• اپل واچ ۲و WatchOS ۳: احتمالا سریعتر و نازکتر بشود و بندهای جدید اضافه بشود. - Hello Yogi on my wrist و Hello double tap heart هم در دعوتنماه احتمالا نشان دهندهی بهبود امکان مانیتور کردن سلامت را اضافه کردن feature های جدید هست.
• چیز خاصی پیدا نکردم. حدس میزنم بیشتر سرعت و کارایی را بهتر کنند و باگ و ایرادات را رفع کنند. کسانی که اپل واچ دارن میدونند که واچ OS چه چیز مرخرفیه!
* لطفا اگر چیزی را من جا انداختم و یادم رفته که اشاره کنم، ایده و نظری دارید و یا خبر جدیدی آمده، آن را اضافه کنید.
» حواشی:
• کنفراس امسال از ۱۳ جون در سالن Bill Graham Civic Auditorism در سانفرانسیسکو برگزار میشود و ۴ روز ادامه خواهد داشت.
• دانلود اپلیکیشن WWCD: http://bit.ly/wwdc016
• دعوتنامهی WWDC 2016 که چند جا در پست بهش اشاره کردم: http://bit.ly/wwdc15invite