انجمن ویکی قلم‌های فارسی
ورود / عضویت

کتاب‌ها و نشريات الکترونیک (ديجيتال)

جدیدترین اخبار را در اینجا بخوانید و بنویسید

کتاب‌ها و نشريات الکترونیک (ديجيتال)

پستتوسط Behnam » 19 مارس 2011, 05:59

در عصر اینترنت، این خبر تازه‌ای نیست. روزنامه‌های سنتی بسیاری هستند که یا ورشکسته شده‌اند و یا در آستانهٔ‌ ورشکستگی قرار گرفته‌اند.
تازگی این خبر در این است که این بار روزنامهٔ‌ نیویورک تایمز است که به زودی توزیع (پولی) الکترونی از طریق اینترنت را آغاز خواهد کرد. همهٔ‌ نگاه‌ها به این حرکت تازهٔ نیویورک تایمز متوجه است. شکست و پیروزی نیویورک تایمز در این تلاش جدید، آیندهٔ ژورنالیسم حرفه‌ای را رقم زده است.
از روز هشتم فروردین ۱۳۹۰، (و با تشکر از تقویم جلالی ایرماگ که به من امکان تبدیل تاریخ را داد!) سایت نیویورک تایمز تنها برای آبونه‌ها در دسترس خواهد بود.
من شخصاً به آیندهٔ این حرکت خوشبین هستم زیرا ارتباطات اینترنتی که منحصراً به درآمد ناشی از تبلیغات متکی هستند، رفته رفته نارسایی‌های جدی خود را در مورد کیفیت ارتباطات به نمایش می‌گذارند.
قدر مسلم این است که اگر نیویورک تایمز از این تحولات جان سالم به در نبرد، هیچ روزنامهٔ «استاندارد» دیگری جان سالم به در نخواهد برد.
حالا برای اینکه برای این خبر ربطی هم با ایرماگ پیدا کرده باشم، این را هم اضافه کنم که iPad و حتی iPhone نقشی اساسی در عرضهٔ‌ زیربنای این ژورنالیسم جدید ایفا خواهند کرد.
... ولی من که منتظر Kindle خواهم ماند که رنگی بشود و پشتیبان فارسی!
http://www.nytimes.com/subscriptions/Mu ... p0145.html
http://www.zdnet.com/blog/hardware/colo ... e-in/10261
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Behnam در 19 مارس 2011, 22:42.
نماد کاربر
Behnam
 
پست‌ها : 3534
تاریخ عضویت: 27 مه 2004, 04:44
محل سکونت: کانادا

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Ilia » 19 مارس 2011, 20:24

قیمتشان بد جوری بالاست. البته اگر با قیمت چاپیشان مقایسه کنی درست است، اما نسخهٔ چاپیشان اینهمه مخاطب نداشت و با مجانی هم مجبور نبود رقابت کند. حالا باید دید که با این قیمت باز هم آگهی در داخلشان خواهند داشت یا نه!

نیویورک تایمز یا مثلا فاینشال تایمز شاید بتوانند مشتری با این قیمتها پیدا کنند اما بقیه مجبورند قیمتشان را خیلی خیلی از این پایینتر بیاورند.

باید صبر کنیم و ببینیم چه میشود.
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6179
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Behnam » 19 مارس 2011, 21:12

به نظر من نیویورک تایمز از این رو سنگ محک است که مثلاً فاینشنال تایمز خوانندگان ویژه‌ای دارد و بیشتر شانس تنازع بقا دارد. ولی نیویورک تایمز برای مردم عادی کوچه و بازار -هم- هست. بهر حال آگهی یک منبع مهم درآمد است همانطور که در چاپ کاغذی آن منبع مهم درآمد است. حتی بر «محتوی» هم تأثیر خواهد داشت همانطور که بر نسخهٔ کاغذی آن تأثیر داشته و دارد. ولی پول آبنمان یا تکفروشی آن آب باریکه‌ای بود که استقلال عمل ژورنالیست را تا حدود زیادی تضمین می‌کرد و این چیزی هست که باید دید نجات پیدا خواهد کرد یا در آزادی بیان، کیفیت مغلوب کمیت اینترنتی خواهد شد.
خوش‌بینی من بیشتر از یک دیدگاه تاریخی است وگرنه در پرسپکتیو تنگ روزمرگی، کیفیت همیشه مغلوب کمیت شده و می‌شود!
نماد کاربر
Behnam
 
پست‌ها : 3534
تاریخ عضویت: 27 مه 2004, 04:44
محل سکونت: کانادا

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط AliGhz » 20 مارس 2011, 03:17

من به‌عنوان یک ژورنالیست، دوست دارم مخاطبان پول بدهند تا بتوان بخشی از هزینه‌ها را جبران کرد؛ و از طرف دیگر، اصولا آدمیزاد یک کالای "تمام‌مجانی" را خیلی جدی نمی‌گیرد؛ چون ته ذهنش احساس می‌کند "یک جای کار ایراد دارد." (در واقع، هیچ چیز در دنیا مجانی نیست؛ باید دید قیمت‌اش را چطوری و در کجا داریم پرداخت می‌کنیم.)

از طرف دیگر، فرض کنید شما یک ساندویچ می‌خرید. اگر مقداری از آن را نخورده بگذارید (زود سیر شوید) احساس می‌کنید پولتان به‌اندازۀ آن مقدارِ خورده‌نشده، هدر رفته است. حالا در عصر اطلاعات (ارجاع به تاپیک کمبود وقت یا هجوم اطلاعات*)، خوراک برای مغز انسان‌ها بسیار بیشتر از ظرفیت جذب آنها تولید می‌شود. بنابراین کسی که یک روزنامه، مجله و حتی کتاب می‌خرد، چه در تئوری و چه در عمل نمی‌تواند "همۀ" مطالب آنها را بخواند و جذب کند. پس همیشه احساس می‌کند مقداری از ساندویچ/غذایش دست‌نخورده مانده و راهی سطل زباله شده است. حالا اگر قیمت این خوراکِ فکری زیاد، و محتوایش بسیار متنوع‌تر و گسترده‌تر از زمینه‌های مورد علاقۀ یک فرد باشد، آن فرد بیشتر احساس می‌کند که پولِ زیادی/اضافی پرداخت کرده. که این مورد، در روزنامه‌ای مثل نیویورک تایمز وجود دارد. به‌نظرم "کل" روزنامه را (در دنیای الکترونیکی امروز) فروختن و آن هم با قیمت زیاد، خیلی کار هوشمندانه‌ای نیست.

هم قیمت‌گذاری باید خیلی marginal باشد و هم مثلا اگر مخاطبی فقط علاقه دارد (مثلا) بخش تکنولوژی نیویورک تایمز را دنبال کند، می‌تواند فقط مشترک آن قسمت شود و پول خیلی کمتری بپردازد و راضی‌تر باشد و مطمئن باشد که از جدیدترین مطالب این حیطه، با کیفیت بالا و توسط روزنامه‌نگاران حرفه‌ای، مطلع می‌شود. اخبار قذافی و نتیجۀ فلان بازی فوتبال و داستان دوست دختر جدید فلان celebrity را هم اگر دوست داشت می‌تواند از هزار جای دیگر دنبال کند.

------------------------
* viewtopic.php?f=16&t=2569
 Think Different.
نماد کاربر
AliGhz
Site Admin
 
پست‌ها : 2144
تاریخ عضویت: 14 نوامبر 2009, 16:55
محل سکونت: تهران

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط AliGhz » 23 مارس 2011, 04:31

مقایسه‌ای بین قیمت‌گذاری Daily و نیویورک تایمز؛ و نقدی بر رویکرد ن.تایمز هم در مورد قیمت بالایش و هم بالاتر بودن قیمت اشتراکش برای آی‌پد نسبت به نسخۀ موبایلی:
http://daringfireball.net/linked/2011/0 ... ys-pricing

[نمایش]
There’s no doubt in my mind that The New York Times is worth more than The Daily. I’d pay double what The Daily charges for The Times, without batting an eyelash. But The Times is charging at least five times more.

One more thought on The Times’s pricing: What’s the thinking behind charging more to use their iPad app than their smartphone apps? If I’m paying for the content, what difference does it make how big my screen is? To me, the extra $5/month they’re charging for iPad app access indicates that they see iPad users as suckers to be fleeced.
 Think Different.
نماد کاربر
AliGhz
Site Admin
 
پست‌ها : 2144
تاریخ عضویت: 14 نوامبر 2009, 16:55
محل سکونت: تهران

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط AliGhz » 03 ژوئیه 2011, 21:04

گويا اپل قوانين فروشگاه App Store خود را سفت و سخت تر كرده و قرار بر اين بوده از ٣٠ ژوئن همه اپ ها خود را با آن وفق بدهند كه از جمله آن، خريد درون-برنامه اى (in-app) و ندادن لينك به فروشگاه خارج از اپ استور است. هنوز خيلى از اپ ها اين كار را نكرده اند اما انتظار مى رود در روزهاى آتى آپديت آنها منتشر شود.

در اين ميان، نيويورك تايمز كه تا ديروز امكان اشتراك با اكانت آى تونز را نداشت، با آپديت جديدش اين امكان را ايجاد كرده هر چند قيمت هايش زياد به نظر مى رسد (٢٠ دلار ماهانه براى سايت و آى پد، ٣٥ دلار ماهانه براى سايت و آى پد و اسمارت فون).

اميد مى رود اپ هايى مثل كيندل و zinio هم اين امكان را فراهم كنند.
 Think Different.
نماد کاربر
AliGhz
Site Admin
 
پست‌ها : 2144
تاریخ عضویت: 14 نوامبر 2009, 16:55
محل سکونت: تهران

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Behnam » 03 ژوئیه 2011, 21:47

اتفاقاً من امروز داشتم دوباره دنبال PTlens می‌گشتم که یک پلاگین برای اپرچر هست که قبل از به هم ریختن کامپیوترم trial آن را از سایت اپل گرفته بودم (سایت اپل به سایت تولید کننده لینک می‌داد و از آنجا می‌شد دانلود کرد) اما حالا که دوباره به سایت اپل رفتم تا آن را بگیرم، تمام لینک‌ها به App Store می‌ره که اونجا هم اکثر تولید کنندگان هنوز تولیدات خودشون رو عرضه نکرده‌اند... سی درصد خیلی زیاده... بخصوص برای محصولاتی که جنبهٔ تخصصی دارند و حجم فروش بالایی ندارند.
من هم گوگل کردم و مستقیماً رفتم روی سایت PTlens. این که تا کِی زورشان برسد خدا می‌داند.
نماد کاربر
Behnam
 
پست‌ها : 3534
تاریخ عضویت: 27 مه 2004, 04:44
محل سکونت: کانادا

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط AliGhz » 02 اوت 2011, 07:53

هوررررررررررا!!! بالاخره اپل پوزه zinio را هم به خاك ماليد :joy: و اين بزرگ ترين مجله فروشى مجازى جهان هم به فروش in-app از طريق اكانت آى تونز تن در داد! نسخه جديد، كه كارآمدتر و زيباتر هم شده است، ٢٩ جولاى منتشر شد.

يكى از دلايل اصلى من براى خريد آي پد، خواندن مجلات مورد علاقه ام روى آن بوده است و مهم ترين مجله اى كه دوست داشتم روى آى پد بخوانم، هفته نامه علمى New Scientist است. ولى وقتى ديدم zinio امكان خريد با اكانت آى تونز را ندارد، خيلى حالم گرفته شد. به آنها اى ميل هم زدم، و گفتند كه چنين امكانى وجود ندارد. و حالا، امروز خيلى خوشحالم كه توانستم مجله مورد علاقه ام را بالاخره روى آى پد بخوانم!

---------------
نيويورك تايمز هم، همان طور كه قبلا نوشته بودم، جزو آنهايى بود كه بعد از جدى شدن ماجراى الزام به خريد in-app از سوى اپل، اين امكان را فراهم كرد. چند روز پيش، اشتراك آن را كه ماهى ٢٠ دلار است (براى آى پد و سايت) گرفتم. به نظرم كاملا مى ارزد. اينجا مثلا روزنامه شرق نسخه اى ١٠٠٠ تومان است و من از بعد از وقايع خرداد ٨٨ ديگر رغبت نكرده ام براى خريد روزنامه هاى داخلى پول بدهم. پولى كه براى اشتراك ن. تايمز داده ام، براى من روزى ١٠٠٠ تومان مى افتد و حتى اگر روزى فقط يك مقاله از آن را بخوانم، باز هم مى ارزد. تا حالا كه كاملا ارزشش را داشته!
 Think Different.
نماد کاربر
AliGhz
Site Admin
 
پست‌ها : 2144
تاریخ عضویت: 14 نوامبر 2009, 16:55
محل سکونت: تهران

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Pooria Azimi » 02 اوت 2011, 16:51

تبریک علی جان :-) برای دانلودشون با اینترنت عادی مشکلی نیست؟ من تا به‌حال In-app purchase انجام نداده‌م، و راستش دقیقاً نمی‌دونم چه اتفاقی می‌افته - اون content ـها از سرور اپل منتقل می‌شن یا سرور nytimes؟ اگر نیازی به جنگولک‌بازی برای دانلود نباشه، به‌نظرم این جور سرویس‌ها ارزشش رو دارند.

این هم کمی به بحث روزنامهٔ الکترونیکی مربوطه (حداقل به مطالعهٔ الکترونیکی ربط داره):
احتمالاً اکثر دوستان از instapaper.com اطلاع دارند. خیلی وقت‌ها پیش می‌آد که مقاله‌ای جالب و طولانی در وب پیدا می‌کنید که الآن وقت خوندنش رو ندارید. می‌تونید اون رو در Instapaper ذخیره کنید و بعداً، در آی‌پدتون و در برنامهٔ بسیار زیبای Instapaper اون رو سر فرصت مطالعه کنید. Instapaper اکستنشن‌هایی برای براوزرهای مختلف هم داره که خیلی راحت به‌کمک اونها می‌تونید مقالات رو ذخیره کنید: http://www.instapaper.com/u
سرویس‌های مشابه زیاد هستند. ReadItLater چندین ساله وجود داره، Readability جدیداً بعنوان سرویس در اومده و Reading List سافاری هم دقیقاً همچین چیزیه؛ اما من همچنان از Instapaper استفاده خواهم کرد.
نماد کاربر
Pooria Azimi
Site Admin
 
پست‌ها : 3332
تاریخ عضویت: 23 اوت 2008, 14:32
محل سکونت: Santa Barbara, CA

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط AliGhz » 02 اوت 2011, 18:15

ممنون پوريا جان :-) خود فرايند خريد in-app نيازمند اينترنت با دسترسى ويژه! است. اما بعد از آن، بستگى دارد (و در هر حال، محتواها از سرور نشريه مربوطه دانلود مى شوند نه اپل). Nytimes با اينترنت عادى هم لود مى شود اما بعضى محتواها -مثل بعضى ويديوها- را جز با اينترنت ويژه نمى توان ديد (هرچند سرعت حتى ٥١٢ آن قدر كم است كه عملا نمى توان ويديوها را راحت ديد)؛ ولى مطالب و بخش عكس ها سريع لود مى شوند.

در در مورد zinio حتى سايتش zinio.com هم با اينترنت عادى درست لود نمى شود و براى دانلود مجلات نيز بايد اينترنت ويژه را وصل كرد. ولى چون مجلاتش در قالب pdf هستند [البته Enhanced PDF] خيلى سريع لود مى شوند و تازه تا صفحات بعدى لود شوند مى توان شروع به خواندن مجله كرد. (البته در ورژن جديد نوشته كه برخى مجلات محتواهايى مثل ويديو هم دارند و شايد آنها ديرتر لود شوند).

برخى مجلات هم خودشان app دارند؛ مثل نشنال جئوگرافيك. نسخه هايى هم براى دانلود رايگان گذاشته اند (فوريه ٢٠١١ نشنال را مى توان رايگان دانلود كرد) و براى دانلود آن اينترنت عادى هم عمل مى كند (باز هم بستگى به مجله دارد). اما مثلا هر شماره اين نشنال، بالاى ٢٥٠ مگ است و متاسفانه نمى تواند در بك گراند دانلود كند (بايد خاموش شدن اتوماتيك آى پد را غيرفعال كرد و آن را ساعتى به حال خودش گذاشت تا مجله را دانلود كند). ولى مثلا پاپيولار فتوگرافى مى تواند در بك گراند دانلود كند.

در هر صورت، وقتى مجله اى دانلود شود ديگر در حالت آف لاين هم مى توان آن را خواند.

پيشنهاد مى كنم اگر علاقه به خواندن روزنامه و مجله داريد، در اپ استور دنبال نشريات مورد علاقه تان بگرديد. بعضى ها اپ مخصوص به خود دارند و شماره هايى را به رايگان مى توانيد دريافت كنيد. اگر اپ zinio را هم نصب كنيد، خودش ٣-٤ مجله را براى دانلود رايگان به شما اشانتيون مى دهد و هرچند ممكن است همه شان به مذاق تان خوش نيايند، اما دو سه تايى سر ذوق تان خواهند آورد (به من شماره جديد آى فون لايف را پيشنهاد كرد، مدتى بعد يك هديه ٥ دلارى فرستاد كه با آن امريكن فوتو را خريدم، و شماره جديد پاپيولار ساينس را هم خودش هديه داد). اگر فرصت كردم، در ادامه اين مبحث درباره اپ نشرياتى كه امتحان كرده ام و به نظرم خوب بوده اند، خواهم نوشت.
 Think Different.
نماد کاربر
AliGhz
Site Admin
 
پست‌ها : 2144
تاریخ عضویت: 14 نوامبر 2009, 16:55
محل سکونت: تهران

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Payman.Rad » 12 اوت 2011, 15:52

دیدم اینجا در رابطه با اون ۳۰ درصد دریافتی اپل صحبت شده بود برای همین مطلب رو اینجا گذاشتم. اگه مبحث اشتباهی رو انتخاب کردم ببخشید.

آمازون با راه اندازی 'کیندل کلاود'، مقررات شرکت اپل را دور زد

شرکت آمازون یک فروشگاه اینترنتی تازه برنامه کتابخوان الکتریکی "کیندل" راه اندازی کرده است. اکنون کاربران محصولات اپل می‌توانند کتاب‌های خود را به جای استفاده از سیستم فروش شرکت اپل مستقیما از سایت آمازون خریداری کنند.

این نسخه که کتابخوان "کیندل کلاود" (Kindle Cloud) نام دارد و برای استفاده در تابلت های آی پد بهینه سازی شده، به جای اینکه از سیستم فروش اپل استفاده کند، مشتریان را به فروشگاه کتاب های الکترونیکی کیندل آمازون هدایت می کند.
با این ترفند، آمازون حق سی درصدی خرید برنامه را که اپل آن را دریافت می کند، پرداخت نمی کند.
برنامه "کیندل کلاود" در پی تغییراتی که در مقررات شرکت اپل ایجاد شد، راه اندازی شده است. بر اساس این مقررات، آمازون و چند شرکت دیگر موظف بودند لینک خرید مستقیم را در برنامه های آی پد خود حذف کنند.
کیندل کلاود با استفاده از مرورگر کروم یا اپل سافاری، روی کامپیوترهای شخصی، مک ها، و گوشی های تلفن همراه قابل اجراست.
این برنامه یک اپلیکیشن "بومی اپل" تلقی نمی شود چرا که در یک صفحه اینترنتی اجرا می شود؛ به همین دلیل دیگر مشمول محدودیت های اپل نیست.
با این حال "کلاود کیندل" که از تازه ترین تکنولوژی HTML5 استفاده می کند، شبیه یک اپلیکیشن بومی اپل به نظر می رسد و حتی قابلیت ذخیره کتاب ها روی دستگاه کاربر را برای استفاده در حالت آفلاین دارد.
همچنین دکمه ای روی صفحه، کاربر را به فروشگاه کتاب کیندل آمازون می برد و کاربر در آنجا می تواند کتاب های تازه را خریداری کند.
امسال، شرکت اپل وقتی که مقررات تازه ای را برای خرید محصولات از اپلیکیشن های اپل وضع کرد، با انتقاداتی رو به رو شد. بر اساس این مقررات، قراردادن لینک هایی که به شرکت ها اجازه فروش محصولات خود را خارج از سیستم فروش اپل می دهند ممنوع است.
اپل در حال حاضر مالک ۳۰ درصد از سهم محتوای فروخته شده توسط اپلیکیشن های آی پد و آی فون است. بر اساس قوانین، این غول کالیفرنیایی کامپیوتر، می تواند این سهم را برای هر کتابی که از طریق برنامه آی پد کیندل فروخته می شود نیز در اختیار بگیرد.
آمازون، وال استریت ژورنال و چند شرکت دیگر لینک های داخل اپلیکیشن های خود را حذف کردند تا بر اساس قوانین اپل عمل کرده باشند. با این حال،‌ ماه گذشته فایننشال تایمز اعلام کرد که برای گوشی های تلفن همراه یک اپلیکیشن روزنامه ای HTML۵ راه اندازی کرده است.
استیون پینچز از مدیران شرکت "تکنولوژیز" به بی بی سی گفت که نسبت به آینده اپلیکیشن های مبتنی بر وب خوشبین است. او گفت: "ما در آینده انتظار داریم که شاهد اپلیکیشن های HTML۵ بیشتر و اپلیکیشن های بومی اپل کمتری باشیم."
در پی اقدام تازه آمازون، ممکن است شرکت های بیشتری در صدد تولید روش هایی بر آیند تا از محدودیت هایی که اپل در بازار ایجاد کرده، خلاص شوند.

منبع: بی بی سی فارسی
http://www.bbc.co.uk/persian/arts/2011/08/110811_l41_books_amazon_kindle_web.shtml
پیمان
Payman.Rad
 
پست‌ها : 93
تاریخ عضویت: 19 آوریل 2010, 18:44

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Behnam » 13 اوت 2011, 01:12

دمش گرم!
نماد کاربر
Behnam
 
پست‌ها : 3534
تاریخ عضویت: 27 مه 2004, 04:44
محل سکونت: کانادا

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط AliGhz » 15 اوت 2011, 22:48

كدام ديوايس براى خواندن كتاب بهتر است -- و يا شايد روش قديمىِ خواندن كتاب چاپى؟ مقاله اش خواندنى است.
http://nyti.ms/oMAZp6
 Think Different.
نماد کاربر
AliGhz
Site Admin
 
پست‌ها : 2144
تاریخ عضویت: 14 نوامبر 2009, 16:55
محل سکونت: تهران

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Payman.Rad » 16 اوت 2011, 03:18

مقاله جالبی بود! ضمن اینکه در نهایت خواندن در kindle آمازون را با iPad 2 مقایسه کرده بود. پس Kindle آمازون می‌تواند رقیبی برای ‌‌‌iPad 2 باشد. ولی راستش من هنوز خودم تجربه خوندن e-Book رو ندارم. مَنی که از بچگی با خوندنِ کتابهایی بقولی قدیمی(چاپی)!! بزرگ شدم، آیا همان لذت کتاب خواندن و در دست گرفتنِ اون رو، با دیوایس‌های مختلف هم می‌تونم تجربه کنم!! بعید می‌دونم. در دست گرفتن و ورق زدن یک مجله یا کتاب آنچنان لذتی در من بوجود می‌آره که حتی تصور e-Book دیوانه کننده‌است!!! شاید به سن و سال هم مربوط باشه :-D ولی کلاً من فکر می‌کنم شاید تفاوتی باشه بین یک کتاب یا مقاله علمی خوندن با یک رمان یا مجموعه داستان زیبا!! شایدم من اشتباه می‌کنم و نسل جدید و حتی شاید هم قدیم دنیا رو دیجیتالی تر از اونی که من فکر می‌کنم می‌بینن :-) اما زیاد مطلب خوندم در خصوص نامه‌های ارسالی و دستنویس قدیمی و ایمیل‌های جدید!!! یه جای کار برای من می‌لنگه هنوز!! دلم تنگه برای در دست گرفتن آدینه، دنیای سخن، گردون ، پیام امروز و ......و نیزکتابهای بی‌شمار چاپی دیگه!!
پیمان
Payman.Rad
 
پست‌ها : 93
تاریخ عضویت: 19 آوریل 2010, 18:44

Re: روزنامهٔ الکترونی

پستتوسط Behnam » 16 اوت 2011, 05:14

راستش kindle فکر نکنم هنوز بتواند متن فارسی را نمایش دهد. البته خب PDF را باز می‌کند. ولی متن فارسی را ظاهراً هنوز حروفچینی نمی‌کند. آنهایی که Kindle خریده‌اند و می‌شناسم، هیچکدام فارسی نمی‌دانند که برایشان مطرح باشد! ولی از سوی دیگر ظاهراً کسانی در این زمینه کارهایی کرده‌اند. من بخصوص به صفحه‌نمایشش علاقه‌مندم. حالا صبر می‌کنم که رنگی آن هم درست شود، تا آن زمان شاید از فارسی هم پشتیبانی کند... تا آن روز به لذت بردن از بوی کاغذ و جوهر ادامه بده!
نماد کاربر
Behnam
 
پست‌ها : 3534
تاریخ عضویت: 27 مه 2004, 04:44
محل سکونت: کانادا

بعدی


بازگشت به اخبار و تازه‌ها


کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 1 مهمان