rezag5 نوشته است:[نمایش]به صورت کلی من فکر میکنم با ویرچوال ماشین بتونید هم نوع سیستم عاملی رو که دلتون میخواد نصب کنید. همه ی نسخه های ویندوز و لینوکس. ولی احتمالا بوتکمپ رو تعطیل خواهند کرد.
خرید سیستمِ جدید ریسکی هستش و اصلا توصیه نمیشه حداقل نسل اولش.
خیلی دوست دارم ببینم تغییری روی قیمت محصولات اپل شاهد خواهیم بود یا نه؟
نکته ی مهم دیگر این که اینتل یک مشتری مهم را از دست داد. این یعنی از دست دادنِ فروش چند میلیون پردازنده در سال.
دقیقا حتی زمانی که مک ها سی پی یو PowerPC داشتند هم میشد روشون ویندوز نصب کرد فقط کندتر میشد من روی G4 خودم سال ۲۰۰۱ ویندوز داشتم.
همونطوری که گفتی خرید نسل اول ریسک بزرگی هستش و احتمالش هست ایرادهایی داشته باشه اولین سری چند ماه دیگه ارائه میشه و به نظر من از اواسط سال اینده بهتره خرید کرد یا شاید همون ۲۰۲۲ که زمان تغییر کامل هست شاید دیگه ایده ال باشه.
به نظر من اپل سی پی یو های بسیار سریع تری روی مک خواهد گذاشت، این دمو روی یک سی پی یو A12 دو ساله بود، حتی A13 هم نبود. اما مهم نسل نیست. مهم اینه که این سی پی یو فقط ۷ وات برق مصرف میکنه و بدون فن خنک میشه! با این حال از خیلی از سی پی یو های لپتاپ ها سریع تره! اگر محدودیت برق و گرما وجود نداشته باشه و سیستم بتونه سی پی یو رو خنک کنه و برق ۳۵ وات به بالا وارد سی پی یو بکنه چه قدر سرعت و قدرت بیشتری خواهد داشت!
من نسبت به قیمت خیلی خوش بین نبودم چون اپل اصولا سیستم های گرونی داره ولی یک نکته مهم هست. اگر شما بتونید روی مک اپ های ایفون و ایپد نصب کنید باید بتونید روی ایپد هم اپ های مک او اس رو نصب کنید، یا حداقل خیلی هاشون رو. همین فاینال کات که نشون دادن داشت روی سی پی یو iPad Pro کار میکرد و بدون شک روی ایپد خواهد امد.
سوال مهم اینه، اگه شما بتونید یک ایپد ۲۰۱۸ دست دوم با قیمت ۵۰۰ دلار بخرید و فاینال کات روش نصب کنید یا روی iPhone SE تون که ۴۰۰ دلاره اپ دیگه ای نصب کنید و به مونیتور 4K وصل اش کنید و روش کار کنید، چه انگیزه ای دارید ۱۲۰۰ تا ۳۸۰۰ دلار پول لپتاپ اپل بدید؟
جواب به نظر من سرعته! احتمالا سی پی یو های غیر موبایل اپل و سری دسکتاپ اش سرعت بسیار بسیار بالاتری خواهند داشت به شکلی که کاملا به شما انگیزه میده که هزینه بیشتری بکنید برای خریدش. همین الان به نظر من این سی پی یو ها رو دارند وگرنه همچین ریسکی نمیکردند.
از طرفی اپل قبل از iPhone SE هیچوقت محصول میان قیمت نداشت، همیشه بالا و میانه رو به بالا بود ولی با ارائه SE نشون داد اشتهای عجیبی داره برای تسخیر بازار قیمت میانه هرچند که قبل اون هم iPad عادی که ۳۲۰ دلاره برای کسی که میخواست طراحی دیجیتال رو شروع کنه بهترین محصول بود و با تمام رقیبان اش توی طراحی دیجیتال فاصله عجیبی داره.
ما دو بار تکرار این پدیده رو دیدیم، پیش بینی من اینه که عینا همین کار رو اپل در بازار کامپیوتر تکرار میکنه ما احتمالا لپتاپ های ارزان قیمتی خواهیم دید که بازارهای کوچیک تر رو هدف میگیرند و مک مینی هایی که قیمت پایینی خواهند داشت که هم کوچیک و پرتابل خواهند بود و هم نیازهای خیلی از کاربران رو حل میکنند، اپل حضور خیلی جدی تری در بازارهای متوسط خواهد داشت که با هدف گسترش بازار اپل کاملا تطبیق داره و دیگه حضورش محدود به بازار پریمیوم نخواهد بود.
به نظر من بدترین اتفاق ممکن برای اینتل از دست دادن فروش چند میلیون سی پی یو نیست، از دست دادن اعتبارشه. سهام اینتل از روزی که اعلام شد خیلی افت کرده. اینتل حالا مونده و فقط و فقط بازار پی سی و اونجا باید با AMD رقابت کنه که رسما گریه شو در اورده، در زمینه گرافیک باید با انویدیا و ای ام دی رقابت کنه که اصلا کار راحتی نیست. ضمن اینکه حتی کنسول های PS5 and XBOX هم از ای ام دی استفاده میکنند و وقتی ادم همه اینها رو کنار هم میزاره اینده روشنی نمیتونه برای اینتل تصور کنه.
- Screen Shot 2020-06-25 at 7.54.21 PM.png (27.57 KiB) - بازدید 15208 بار
خیلی جالبه که توی این دو سه روز کلی ویدیو توی یوتیوب اومده که اینده سی پی یو آرم و دیگه X86 تموم شد. انگار همه منتظر اپل بودند که یکهو به همچین نتیجه ای برسند.
ببخشید که پست خیلی طولانی بود