یک مکبوک ایر ۲۰۱۹ مال شرکت ما هست که میخواهند بدهند به یک کارمند جدید. برای پاک کردن اطلاعات قبلی، سیستم عاملش که قدیمی بود را به سونوما آپدیت کردم (به صورت آپدیت معمول سیستم عامل) چون با کمک دستیار این سیستم عامل، میشود اطلاعات را پاک کرد اما چون کاربر این مکبوکایر بارها عوض شده و پاسورد فلان اکانت آیکلاد فلانکس را میخواست، تصمیم گرفتم کلین اینستال کنم.
یک دیسک بوتیبل ساختم از سونوما. بعد با command + R سیستم را بالا آوردم و دیسک کامپیوتر را کلاً erase کردم. توی دستورالعملی که توی اینترنت پیدا کرده بودم نوشته بود حالا شات داون کنید و دوباره با command + R بالا بیایید. شاید اشتباه من همین بود چون در همان مرحله اجازهی نصب سونوما را به من میداد. بگذریم. شات داون کردم و افتادم توی یک دور باطل. کامپیوتر را به هر شکلی که روشن میکنم و میرود به طرف اینترنت ریکاوری و آخرش بعد از ده پانزده دقیقه که کرهی زمین میچرخد، ارور -108F میدهد که گویا به خاطر مشکل ارتباط برای اینترنت ریکاوری است.
کارهایی که کردهام اینها هستند:
۱- با دکمهی آپشن بالا میآیم و دیسک بوتیبل را میبینم اما وقتی رویش کلیک میکنم دوباره میرود روی همان اینترنت ریکاوری
۲- دیسک بوتیبل را که جدا میکنم یک فولدر با علامت سؤال نشان میدهد که خب معلوم است چون دیسکی ندارد
۳- سعی کردم reset NVRAM کنم. دو سه بار صدای بالا آمدن سیستم عامل شنیده میشود و باز میرود روی همان اینترنت ریکاوری
۴- با دکمهی command + R هم که شروع میکنم مستقیم میرود روی اینترنت ریکاوری.
چیزی به نظرتان میرسد که از این دور باطل نجات پیدا کنم؟