Ilia نوشته است:این قبلا هم بود. یادمه که در ایرماگ پرسیده شده بود و همین نگه داشتن دکمه رو داشتیم.
Amir_S نوشته است:در برنامه mail نتونستم اکانت ایمیل icloudم رو فعال کنم و با اکانت جیمیلم هم اون گزینه ای رو که قرار بود فایل رو از طریق آیکلاد بفرسته پیدا نکردم. حالا یا فقط برای اکانت آیکلاد این گزینه هست و یا تو این نسخه وجود نداره.
alireza3335 نوشته است:Amir_S نوشته است:در برنامه mail نتونستم اکانت ایمیل icloudم رو فعال کنم و با اکانت جیمیلم هم اون گزینه ای رو که قرار بود فایل رو از طریق آیکلاد بفرسته پیدا نکردم. حالا یا فقط برای اکانت آیکلاد این گزینه هست و یا تو این نسخه وجود نداره.
تا اونجایی که من میدونم، اکثر اوقات وقتی با برنامه Mail میخواستیم ایمیلی بزنیم که حتی یک فایل کم حجم نیز به آن پیوست شده بود با پیغامی مواجه میشدیم که گزینه Try with selected server داشت و در خود کنفرانس هم به این مسأله اشاره شد. احتمالاً این مسأله به خاطر وجود مشکل از طرف ارائه دهنده خدمات مثل گوگل و یاهو بوده. اپل برای اینکه این مشکل حل بشه گفته شما از این به بعد ایمیلت را با هر حجمی (حتی اشاره به چند گیگابایت نیز شد؛ با اینکه سرویسدهندههای ایمیل به کاربران عادی چنین خدماتی ارائه نمیکنند) که میخواهی بفرست، آن فایل پیوست به جای اینکه مثلاً به طور مستقیم به گوگل فرستاده شود، میرود داخل آیکلاد و بعد از آنجا به Gmail منتقل میشود (که خیلی بعید میدانم چیزی مثل لینک در ایمیل قرار دهند و خود فایل پیوست را میفرستند).
این یک قابلیت فنی و ساختاری برای این برنامه است نه یک امکانی که با توجه به علاقه کاربر فعال باشد یا غیر فعال.
کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 13 مهمان