دقیقا. بسیار خرسند شدم که این وسیلهای شد که وبسایتتان را ببینم.بستگی دارد به آن قلم آریال دستکاری شدهی قدیمی... اگر نصب باشد خطوط نمایش داده نمیشوند، و برعکس.
Reza.Yeganeh نوشته است:بهنام جان استاندارد rss به مایکروسافت مربوط نیست. محتوای تگهای استاندارد فایل xml که با RSS namespace سازگار است باید خام باشد (مثلا نمیتوان از تگ html استفاده کرد) و اصلا attribute برای مثلا description راست به چپ پیشبینی نشده است. IE اتفاقا اینجا کار باحالی کرده.
راستی کسی اینجا ADC select member هست؟
Reza.Yeganeh نوشته است:دقیقا. بسیار خرسند شدم که این وسیلهای شد که وبسایتتان را ببینم.بستگی دارد به آن قلم آریال دستکاری شدهی قدیمی... اگر نصب باشد خطوط نمایش داده نمیشوند، و برعکس.
Behnam نوشته است:دوستان؛
این رفیقمان در اپل مدتی است که از من میخواهد کیفیت فارسی در لئوپارد را آزمایش کنم و نتیجه را به او خبر دهم.
بهنام
Ahmad نوشته است:در مورد خط عمودی فاصلهٔ صفر که گزارش آنرا برای اپل فرستادم بودم، امروز یکی از بخش Worldwide Developer Relations تماس گرفت و توضیح بیشتر خواست که من هم ارسال داشتم. امیدوارم که در بروز رسانی بعدی بعضی از اشکالاتی را که من گزارش کردهام برطرف شود.
احمد
GK نوشته است:آخرین نسخهی Nisus Writer Pro 1.02 بد نیست. با لئو هم نیز سازگار است؛ بدون تمام ایرادات مذکور در پستهای بالا. دو عیب دارد :
- در انتقال به ویندوز، وورد زبان متن را نه فارسی بلکه عربی میگیرد
- یک کلید ۴۹ دلاری میخواهد که من ندارم !!!!!!
کاربران حاضر در این انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان