Ilia نوشته است:منهم از نحوهٔ حرف زدن و مخصوصا پرزتنیشن دادن کوک دل خوشی ندارم، اما هر چه میگذرد احترام من به تیم کوک بیشتر میشود. کاش بقیهٔ مدیرها و رؤسای شرکتها و ادارات نصف شجاعت و بصیرت او را داشتند.
همانطور که خبر دارید، یک دادگاه در آمریکا به اپل دستور داده که ابزاری برای دولت آمریکا بسازد که با آن بتوانند قفل آیفون را بشکنند. تیم کوک هم در یک نامهٔ سرگشاده توضیح داده که چرا این کار اصولا درست نیست و در مقابل آن مقاومت خواهد کرد. این متن نامهٔ اوست:
http://www.apple.com/customer-letter/
خیلیها از چپ و راست (از دانولد ترامپ تا رسانههای دست راستیای که تیترشان «اپل از باز کردن قفل آیفون قاتلان خودداری میکند»، به اپل برای این موضعش حمله میکنند و شرکتهای رقیب اپل مثل گوگل و مایکروسافت هم در این مورد سکوت کردهاند:
http://iphone.appleinsider.com/articles ... ption-case
در دنیایی که همه برای استخراج و استفاده از اطلاعات مردم کیسه دوختهاند، دیدن چنین موضع اصولیای از اپل و شخص تیم کوک قابل قدردانیست.
iSam نوشته است:
به نظر من سازمان های امنیتی انگشت به دهان اپل و گوگل و بقیه که مهره های خود گردانندگان دنیای مدرن هستند، نیستند! این فقط یک بازی برای مصرف داخلی و بسیار امن جلوه دادن یک بیزینس و تکنولوژی است.
eysun نوشته است:iSam نوشته است:
به نظر من سازمان های امنیتی انگشت به دهان اپل و گوگل و بقیه که مهره های خود گردانندگان دنیای مدرن هستند، نیستند! این فقط یک بازی برای مصرف داخلی و بسیار امن جلوه دادن یک بیزینس و تکنولوژی است.
یادی بکنیم از دایی جان ناپلئون ...
مدیر عامل گوگل و فیسبوک و یاهو و توئیتر (که همه به نوعی تو این فضیه اظهار نظر کردن و از موضع اپل حمایت کردن) هم همه گرفتار نمایش مورد نظر شما شدند؟
دیگه از Edward Snowden قابل احترامتر هم هست تو این زمینه؟ ایشون هم یعنی بازیچه شده به قول شما؟
ویرایش۱: یکم اون موقع عصبی بودم.
ویرایش۲: من بیشتر که فکر کردم گفتم این رو اضافه کنم که: من کاملا موافقم با اینکه اپل ممکنه از این قضیه استفاده تبلیغاتی و Marketing بکنه (که احتمالا هم داره میکنه). ولی اینکه قضیه همش قصه باشه رو نمیتونم قبول کنم. احساس میکنم خیلی افسانهایه واسه دنیای امروز.
Behnam نوشته است:مدتی است که دیفالت جستجوگر سفاریام را به DuckDuckGo تغییر داده ام که خوب کار میکند و ظاهراً جستجوهای کاربر را ردگیری نمیکند. حالا نمیدانم تا چه اندازه فرق بکند. بهرحال تا حالا که کار جستجو را خوب انجام داده است.
من هم موافقم که این موضوع قبل از هر چیز بیزنس است. نباید زیادی آن را «اخلاقی» جلوه داد. مشکل عموماً این است که بیزنس را ماهیتاً «ضد اخلاقی» فرض میگیریم (چون نمونهٔ بومی دیگری ندیدهایم!) ولی همان یادداشت اپل در چالش دستور دادگاه به روشنی توضیح میدهد که مشکل این دستور کجاست.
جان مکافی مؤسس کمپانی امنیت مجازی مکافی به FBI پیشنهاد داده است که به طور رایگان کد آیفون آن تروریست را بشکند تا اپل مجبور نباشد یک «در عقب» برای iOS باز کند.
البته و صد البته او هم این پیشنهاد را از این رو داده است که برای بیزنس خوب است. هم برای تبلیغ بیزینسی که مدیریت میکند و هم از این رو که از کاندیداهای انتخابات جاری در امریکاست. ولی همانطور که گفتم این لزوماً به معنای «ضد اخلاقی» بودن آن نیست. در بخشی از مقالهاش چنین نوشته است...[left]The fundamental question is this: Why can't the FBI crack the encryption on its own? It has the full resources of the best the US government can provide.
With all due respect to Tim Cook and Apple, I work with a team of the best hackers on the planet. These hackers attend Defcon in Las Vegas, and they are legends in their local hacking groups, such as HackMiami. They are all prodigies, with talents that defy normal human comprehension. About 75% are social engineers. The remainder are hardcore coders. I would eat my shoe on the Neil Cavuto show if we could not break the encryption on the San Bernardino phone. This is a pure and simple fact.
And why do the best hackers on the planet not work for the FBI? Because the FBI will not hire anyone with a 24-inch purple mohawk, 10-gauge ear piercings, and a tattooed face who demands to smoke weed while working and won't work for less than a half-million dollars a year. But you bet your ass that the Chinese and Russians are hiring similar people with similar demands and have been for many years. It's why we are decades behind in the cyber race.
http://www.businessinsider.com/john-mca ... 016-2?op=1
iSam نوشته است:بهنام جان همین مایملک به گمانم منظورم باشد.
البته در مورد انگلستان داستان فرق می کند، چون آمریکا از مایملک آنان است
کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 1 مهمان