با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
عزیزان من در گذر این چندسالی که از ios استفاده میکنم هیچ وقت نتونستم از اشتراکهای رایگان و یا گیفتها استفاده کنم.
چندماه پیش مک خریداری کردم، بهم چندماه اکانت آرکید پیشنهاد دادند به عنوان هدیه اما متاسفانه نتونسته استفاده کنم. چند هفته پیش airpods خریداری کردم اما باز نتونستم از اپل موزیک بصورت رایگان(فکر کنم ۶ ماه) استفاده کنم!
چون اپل آیدیم مدام گیر میداد که برای استفاده رایگان در این مدت باید payment Method رو تکمیل کنی و کریدیت کارد و یا پیپالت رو اضافه کنی! منم که هیچ کدوم از اینا رو نداشتم و خیال میکردم مشکل از اپل آیدیه!!!
چون از اون بدون شمارههای قدیم بود. اما یکی از دوستام با همون اپل ایدی قدیمیش که هیچ پیمنتی نداشت میتونست از طرح های تشویقی اپل استفاده کنه!!
امروز اپل ایدیم رو کلا تعویض کردم و یه شماره از گوگل ویس خریداری کردم. هم برای امنیت دو مرحلهای و هم به امید اینکه بتونم از سرویس ۳ماهه رایگان اپل موزیک استفاده کنم و یا در اینده اگه دیوایس جدیدی خریداری کردم بتونم از این طرحها استفاده کنم.
متاسفانه با تعویض اپل ایدی هم چیزی عوض نشده و در حین تکمیل استفاده از طرح رایگان ۳ ماهه، متاسفانه باز از من کریدیت کارد و فلان میخواد!!!
خواهش میکنم در حد توانتون کمک کنید که بتونم این مشکل رو حل کنم.
مرسی