فکر کنم این ترفند مفید باشه... فرض کنید برنامهای دارید با نام X که کلی ازش استفاده کردهاید و تنظیماتی براش ذخیره شده. این برنامه رو آپدیت میکنید به نسخهٔ جدید ولی از نسخهٔ جدید خوشتون نمیآد، یا باگی داره که باعث میشه نتونید از نسخهٔ جدید استفاده کنید.
در چنین مواقعی، لازم دارید که برنامه رو به نسخهٔ قدیمی بازگردانید.
من بهخاطر اینکه مدتیه به دانشگاه نمیرم که در مسیر آدیوبوک (یا پادکست) گوش بکنم، در اتاقم به این کتابها گوش میدم. و گوش کردن به کتاب یا پادکست کمی کار خستهکنندهایه و برای همین معمولاً هنگام گوش کردن روی آیپد یا آیفون بازی هم میکنم (بازیهای فکری یا ساده). یکی از اینبازیها که یک بازی استراتژیکه، https://itunes.apple.com/us/app/towers- ... 87023?mt=8 ـه که من صدها ساعت(!) صرفش کردهم و کلی امتیاز گرفتهم

روشی که این مشکل رو حل کردم این بود: ابتدا آیپد رو با آیتیونز مک سینک کردم و ازش بهطور کامل بکآپ گرفتم (با در نظر گرفتن viewtopic.php?p=38161#p38161). بعد فایل .ipa نسخهٔ ۲٫۳ رو از سطلآشغال یا تایمماشین برداشته و داخل آیتیونز انداختم و گفتم که نسخهٔ ۲٫۴ رو حذف و این رو جایگزینش بکنه. بعد آیپد رو ریستور کردم به بکآپی که چند دقیقه قبلترش گرفته بودم. نتیجه این میشه که آیتیونز سعی میکنه تمام برنامهها و اطلاعات رو مشابه بکآپ بکنه، منتها چون در آیتیونز کامپیوتر نسخهٔ این بازی از ۲٫۴ به ۲٫۳ تبدیل شده بوده، آیتیونز نسخهٔ ۲٫۳ برنامه رو بههمراه اطلاعاتی که نسخهٔ ۲٫۴ درست کرده بود روی آیپد میریزه که روی آیپد کرش نمیکنه