انجمن ویکی قلم‌های فارسی
ورود / عضویت

نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

گفتگوهای مربوط به آیپاد، آیفون، آیپد، آیتیونز، آیکلاد و محصولات مشابه

نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط mak86 » 15 اوت 2010, 01:35

سلام
دوستان حقیقتا چند وقتی است قصد عوض کردن گوشی رو دارم.
گزینه هایی که پیش رو هست نوکیا E72 و آیفون ۴ و Nexus1
هر کدوم مزایا و معایبی دارند…
برای من داشتن نقشه ی کامل جی پی اس (برای ایران) و کارکرد بی دردسر و آسان با آن، قابلیت مطالعه ی ایبوک و فایل های پی دی اف (منظورم استفاده روزانه و کاربردی است چون حداقل روزی دو ساعت در راه هستم) است. فاکتور بسیار مهم دیگر جان سخت بودنش است… خلاصه بگویم باید بدل کار ماهری باشد… خودتان تا آخرش را بخوانید :-))
نوکیا از نظر قیمت بسیار ارزانتر از بقیه است و کارایی اش هم کمتر از آن دو نیست اگرچه قدرت سخت افزاری ان دو را ندارد. تجربه ی داشتن کیپد کامل هم جالب به نظر میرسد، بدنه اش از جنس استیل است البته صفحه نمایشش به بزرگی بقیه نیست ولی فکر میکنم به خاطر نسبت طول و عرضش مشکل زیادی پیش نیاید( اگر تجربه ای دارید و اینطور نیست لطفا بگویید)
فکر میکنم نقشه های نوکیا هم کامل باشند
ولی خوب معایبی هم دارد
سیمبیان یک مقدار زیادی بی روح به نظر میرسد.و هر دفعه هم که نگاهم به گوشی بیفتد باید کلی وجدان درد تحمل کنم. فکر هم نمیکنم گستردگی و تنوع برنامه هایش با اندروید قابل مقایسه باشد چه رسد به آیفون. در ضمن در سیستم عامل هم در دراز مدت نمیتوان انتظار تغییرات داشت چون نوکیا اصولا اهل این کارها نیست ولی خوب گوشی هایش به شدت جان سخت هستند( حداقل سه سال پیش که من قبلی را خریدم اینگونه بود) در کل گوشی خوبیست نسبت به قیمتش ولی این مشکل دومی چنان آزار دهنده هست که از خیرش بگذرم.
نکسوس هم بخاطر سیستم عاملش گزینه ی جالبی به نظر می رسد ولی سوالی که دارم این است که ایا امکان داشتن نقشه های گوگل به صورت افلاین هست؟ ایا این نقشه ها کیفیت و امکانات نقشه های نوکیا را دارند؟
گوشی های اندرویدی زیادی موجودند ولی ظاهرا اپدیتها برایشان با تاخیر منتشر میشود به خاطر همین سراغشان نرفتم. اگر تجربه ی کار با اندروید را دارید خوشحال می شوم بنویسید.
آیفون هم که حرف ندارد جز قیمتش. البته سوالم در مورد نقشه ها در این جا هم صادق است.

اما سوالی اصلی: ایا الان زمان خوبی برای خرید است؟ منظورم حرف هایی که در مورد آیفون ۵ و نکسوس ۲ (و یا اندروید ۳) شنیده میشود.
راستی کسی تجربه ی کار با بلک بری را دارد؟
با تشکر
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ...باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
mak86
 
پست‌ها : 130
تاریخ عضویت: 10 نوامبر 2009, 15:29

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Ilia » 15 اوت 2010, 09:16

اگر در خارج بودید، میگفتم که یک آیفون ۴ بگیرید. اما چون در ایران هستید و فعلا قیمت آنرا دو برابر بپایتان حساب میکنند، با توجه به نیازهای شما پیشنهاد من این است که یک آیفون 3GS بخرید. همهٔ کارهایی که شما میخواهید را میکند.

آیفون ۴ را مسلما زودتر از سیکل معمولشان آپدیت خواهند کرد، اما الان هم ایرادی که جلوی خرید را بگیرد بنظر من ندارد. مشکلاتش را زیادی شلوغ و بزرگش کرده‌اند. اندروید هم فعلا بپای آیفون نمیرسد.

ایلیا
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6175
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Pooria Azimi » 15 اوت 2010, 13:35

شرمنده‌م اگر حرفی که می‌زنم به‌نظر بی‌ربط به سوال اصلی شما می‌آد، اما در مورد این که گفتید هر روز دو ساعت در راه هستید و می‌خواهید مطالعه هم بکنید، من خرید آی‌پد رو پجای یک گوشی ۳ اینچی یشنهاد می‌کنم!!! بهمراه یک گوشیِ نسبتاً ارزان‌قیمتِ دیگر در کنارش. اگر واقعاً قصد دو ساعت مطالعه در روز رو دارید، به فکر چشم‌هاتون هم باشید که خرج دوا و درمونش از ۱۰ تا آی‌فون ۴ هم بیشتر می‌شه اگر بخواهید ساعتها چشمتون رو در مسیر (که تازه چون احتمالاً با هواپیما هم نیست و زمینیه، کلی تکون خوردن داره) به صفحهٔ ریز اون بدوزید. صفحهٔ هیچ موبایلی، برای بیشتر از نیم‌ساعت خیره شدن بهشون (و خوندن مطلب) در اون‌ها مناسب نیست و این کار، عملاً یک‌جور خودکشی محسوب می‌شه. ۲ ساعت در روز، یعنی چیزی حدود ۲۰ درصد از وقت مفید شما!

الآن قیمت آی‌پد در تهران (۳۲ گیگ) حدود ۸۳۰ هزار تومانه و مدلِ GPS دارش (که سیم‌کارت‌های ایرانسل و ... هم انگار بهش می‌خوره) حدود ۱۳۰ هزار تومان گرون‌تر. و البته، در مدل‌های جیلبرک‌شده، می‌شه کاری کرد که هیچ نیازی به ارتباط آنلاین برای دیدن نقشه‌ها در گوگل‌مپز نباشه.


شاید حرف من به‌نظرتون عجیب بیاد، ولی پیشنهاد من اینه که حداقل قبل از این که کلاً این موضوع رو از ذهنتون بیرون بکنید، یک‌بار با آی‌پد کار بکنید (اگر تا بحال این کار رو نکرده‌اید)؛ مطمئنم نظرتون عوض می‌شه. در تهران و در مجتمع پایتخت، چند مغازه هستند که مدل‌های تست آی‌پد (با هزارات برنامهٔ کرک‌شده!) دارن و می‌تونید اون‌جا قابلیت‌های آی‌پد، از جمله برنامهٔ iBooks رو ببینید.
شاید آی‌پد در «ظاهر» یک آی‌پاد تاچ بزرگ‌شده به نظر بیاد، اما در واقع، خیلی خیلی بیشتر از اونه و من به این اعتقاد دارم که ترکیب «یک آی‌پد بعلاوهٔ یک گوشی موبایل دیگر»، برای ۹۰٪ مردم، بسیار بیشتر از یک آی‌فون ۴ یا آی‌فون ۵ یا هر چیز دیگری عمل می‌کنه و نیازهاشون رو برآورده می‌کنه.
نماد کاربر
Pooria Azimi
Site Admin
 
پست‌ها : 3332
تاریخ عضویت: 23 اوت 2008, 14:32
محل سکونت: Santa Barbara, CA

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Ilia » 15 اوت 2010, 18:29

صحبتهای پوریا بسیار منطقی و مورد تایید من هم هست. هر چند راستش من با مورد روزی ۲ ساعت خواندن در ماشین کمی به هر نحوی موافق نیستم، حتی کتاب واقعی. خودم سالهاست بجای آن از Audio book استفاده میکنم. ده، بیست دقیقه اشکالی ندارد اما نه بیشتر.
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6175
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط mak86 » 15 اوت 2010, 23:37

خیلی ممنون از جوابهاتون. حقیقتش به آیپد فکر کرده بودم ولی به خاطر وزن ازش گذشتم(من معمولا مکبوک همراهم هست حالا 700 گرم اضافه کردن...) البته مسلما بیش از 45 الی 60 دقیقه هم نمی توان از گوشی برای مطالعه استفاده کرد ولی خوب تمام مسیر هم به مطالعه نخواهد گذشت.
راستش در مورد ایفون 4 اگر بهترین گزینه باشد قصدم خرید از ایران نیست اگر اشتباه نکنم هم اکنون به صورت انلاک در کانادا بفروش می رسد و احتمالا از طریق یکی از آشنایان تهیه کنم. ولی خوب احتمالا 3 ماهی طول بکشد به همین خاطر از احتمال عرضه ایفون 5 پرسیدم چون ارزش صبر بیشتر رو خواهد داشت.
من تا به حال با آیفون کار نکرده ام. ولی جیل برک کردن زیاد برایم جالب نیست... ایا تنها راه داشتن نقشه های گوگل به صورت آفلاین همین است؟ اگر جایی باشیم که به اینترنت دسترسی نداشت چه می شود؟
جیل برک کردن برای کسی که داخل ایران است چقدر ضروری است؟
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ...باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
mak86
 
پست‌ها : 130
تاریخ عضویت: 10 نوامبر 2009, 15:29

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط tooka » 17 اوت 2010, 06:10

نرم افزار گوگل مپ که بصورت رایگان هست میتونه افلاین نقشه هاتونو نشون بده.در واقع از کش استفاده میکنه.یعنی جاهایی رو میتونید ببینید که قبلش بصورت انلاین اونجاها رو دیده باشین.واسه مپ خود گوشی هم روشهایی وجود داره که بصورت دستی فایلهای از قبل دانلود شده رو به مسیر کش مپ انتقال داد.نرم افزارهای دیگه ای هم هست که یکی از بهتریناش ایکس جی پی اس هست که اونم شرایط گوگل مپ رو باید داشته باشی و افلاین ببینی.
در مورد جیلبریک هم تو ایران یه مسیله حیاتی به حساب میاد.چون خرید نرم افزار مقدور نیست و ایفون بدون نرم افزار هیچ لذتی نخواهد داشت.در مورد ایپد هم همینطور
tooka
 
پست‌ها : 7
تاریخ عضویت: 07 آوریل 2010, 22:49

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط mak86 » 18 اوت 2010, 17:05

ممنون از جوابتون
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ...باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
mak86
 
پست‌ها : 130
تاریخ عضویت: 10 نوامبر 2009, 15:29

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Ali.Rastegar » 19 اوت 2010, 20:12

من با نظر پوریا موافقم اما این که نخواید ۷۰۰ گرم به وزن لپ‌تاپ اضافه کنید رو هم می‌فهمم. شاید تجربه‌ام با Nokia E52 کمکتون بکنه.(مخصوصا به خاطر سایز صفحه نمایش و سیستم عامل مشابه با E72)
من iPod touch هم دارم که از سیستم عامل iOS استفاده می‌کنه مثل iPhone و iPad.(البته iOS در iPadتفاوت‌هایی هم داره)

برای مطالعه: به نظر من صفحهٔ ۲.۴ اینچی اصلا برای مطالعه کافی نیست و کیفیت و زاویهٔ دید صفحهٔ E52 هم چندان جالب نیست.(اگرچه به نسبت از صفحه‌های خوب Nokia هست.)
در مقابل صفحهٔ ۳.۵ اینچی iPod touch کیفیت قابل قبولی داره(اگرچه پایینتر از iPhone) و برای مطالعه راحتتره. اما حتی ۳.۵ اینچ هم چندان راحت نیست و نیاز به فضای بیشتر احساس می‌شه.
در iOS 4 در تمام دستگاه‌ها و iOS 3.x در iPad برنامهٔ iBooks هست که PDF و epub رو باز می‌کنه و امکانات خوبی برای نمایش هرچه بهترشون در صفحات کوچیک و با استفاده از صفحهٔ لمسی فراهم می‌کنه. تا جایی که من امتحان کردم با PDFهای فارسی هیچ مشکلی نداشت.(epub نداشتم امتحان کنم.)
همراه E52 نسخهٔ قدیمی Adobe Reader LE 1.5 هست که صرف نظر از رابط کاربر نامناسب با فارسی هم مشکل داره. ارتقا به Adobe Reader جدید آخرین باری که چک کردم پولی بود.

مشاهدهٔ صفحات وب: من بعد از تهیهٔ‌ADSL و share کردنش به صورت Wifi ، خیلی به مرور صفحات وب روی دستگاه‌های قابل حمل علاقه‌مند شدم. قطعا این کار رو در iPod touch ترجیح می‌دم هم به خاطر مرورگرهای مبتنی بر Webkit (مثل Safari و Atomic Browser) که صفحات رو به درستی و سریع نشون می‌دن هم راحتتر شدن مرور صفحات با touch screen.
Opera mini برای هردوی iOS و Symbian ها موجوده که بسته به صفحه و نسخه حتی در Symbian هم گاهی با صفحات فارسی مشکل پیدا می‌کنه.(نسخهٔ iOS آخرین‌باری که امتحان کردن حروف رو از هم جدا می‌کرد. ظاهرا اشکال از خود Opera است.)
Opera Mobile مرورگر کاملتر و واقعی Opera برای Symbian هست که خیلی از مرورگر خود Nokia(با اینکه مبتنی بر Webkit هست!) بهتره. حداقل از نظر راحتی استفاده و پشتیبانی از tab. وضع فارسی Opera mobile در نمایش متن بهتره اما برای وارد کردن متن فارسی حروف رو جدا می‌کنه.

تایپ فارسی: در iOSها(غیر از iPad که فعلا خودش امکان تایپ فارسی نداره) اگر صفحه‌کلید عربی رو فعال کنید حروف فارسی رو هم به عنوان مثال با فشار دادن و نگهداشتن انگشتتان روی حرف ک برای ظاهر شدن گ دارید.
با Jailbreak صفحه‌کلید کامل فارسی هم خواهید داشت.
در Symbian(حداقل مدل‌هایی که در ایران وارد میشه) صفحه‌کلید فارسی هست.
در تجربهٔ شخصی تایپ با iPod touch رو با وجود خطاهای احتمالی صفحات لمسی به صفحه‌کلید واقعی E52 ترجیح می‌دم. اما توجه کنید که E52 برخلاف E72 صفحه‌کلید QWERTY نداره و ممکنه از این جهت E72 خیلی بهتر باشه.

کارایی و ظاهر سیستم‌عامل: Symbian به نسبت iOS به نظر کند و زشت میاد. اما سالهاست که Multi Tasking داره و برخلاف iOS لازم نیست حتما iOS 4.x با برنامه‌ای که برای Multi Tasking به روز شده داشته باشید تا از Multi Tasking بهره‌مند بشید.
من شخصا در اکثر مواقع برای حفظ باتری برنامه‌های دیگه رو می‌بندم و اون Multi Tasking در Symbian چندان برام مهم نیست. اتفاقا هرازچندگاهی می‌بینم حواسم نبوده برنامه‌ای بسته نشده و در background مونده و کلی باتری تلف شده.
Symbian از نقل و انتقال فایل با Bluetooth پشتیبانی می‌کنه و با مروگرهای وب که روش اجرا می‌کنید امکان download کردن mp3 و zip و... هم دارید. برای iOS خود Safari که این اجازه رو نمی‌ده ظاهرا برنامه‌هایی برای download نوشته شدن که من تجربه‌ای باهاشون نداشتم. ضمنا اگرچه Bluetooth در iOS خیلی محدود است برنامه‌هایی هستن که در iOS و کامپیوتر(مک یا ویندوز) اجرا می‌شن و امکان نقل و انتقال فایل با Wifi رو فراهم می‌کنن. البته چون رسما در iOS از File Manager و دسترسی عمومی به فایل سیستم خبری نیست اون فایل‌ها ایزوله هستن و فقط به وسیلهٔ اون برنامهٔ تبادل فایل قابل باز کردن هستن. این موضوع تا حدی در iPad و iOS 4 حل شده و Open With داره ممکن میشه.
ضمنا با Jailbreak هم Bluetooth رو میشه آزاد کرد هم امکان نصب File Manager و... هست.

کیفیت برنامه‌ها: کیفیت و کمیت و قیمت مناسب برنامه‌های App Store مشهوره. در مقابل Nokia Ovi Store چندان چنگی به دل نمی‌زنه. هردوی App Store برای iOS و Nokia Ovi Store با IPهای ایرانی مشکل دارن که دور زدن این محدودیت برای iOS راحتتره و میشه با iTunes Gift Card بدون کارت اعتباری برنامه و... خرید.
ضمنا برای نصب برنامه‌های خارج از App Store نیاز به Jailbreak دارید. برای نصب برنامه‌های sign نشدهٔ‌Symbian هم باید دردسرهایی متحمل بشید.

نقشه تهران: نقشهٔ تهران(و احتمالا چند شهر دیگه) رو میشه کامل به صورت offline در E52 داشت. Navigation هم داره که البته بدون ایراد نیست. Google Maps رو هم که برای iOS دوستان توضیح دادن.

CPU و RAM:من iPod touch نسل دوم دارم که از مدل‌های نسل سوم ۳۲گیگابایت به بالا از نظر CPU و RAM ضعیفتره. تقریبا هم قدرت E52 و E72 هست از نظر CPU اگرچه فرکانس پایینتری داره. اگر کمی صبر کنید احتمالا در ماه سپتامبر نسل چهارم iPod touch معرفی میشه که شایعه شده صفحه نمایش وRAM و CPU بسیار بهتری خواهد داشت.
من به کمبود RAM در مرور صفحات وب و فایل‌های PDF که منجر به کندی می‌شد در هردوی Symbian و iOS با نسل دوم iPod touch برخوردم.
iPhone 4 از ۵۱۲ مگابایت RAM و پردازندهٔ A4 استفاده می‌کنه.
iPad از ۲۵۶ مگابایت RAM و پردازندهٔ A4( در مورد iPad از یک گیگاهرتز بودن میشه مطمئن بود. ممکنه در iPhone آندرکلاک شده باشه برای باتری بیشتر)،
iPod touch نسل سوم ۳۲گیگابایت به بالا از ۲۵۶ مگابایت RAM و پردازندهٔ ۸۰۰ مگاهرتزی.
iPod touch نسل سوم ۸گیگابایت و تمام مدل‌های نسل دوم از ۱۲۸مگابایت RAM و پردازندهٔ ۵۳۳ مگاهرتزی.
Nokia E52 و Nokia E72 از ۱۲۸ مگابایت RAM و پردازندهٔ‌ ۶۰۰ مگاهرتزی.
البته توجه داشته باشید که نمیشه از روی مگاهرتز در مورد این پردازنده‌های ARM نتیجه‌گیری کرد، همچنین نقش شتاب‌دهندهٔ گرافیکی رو هم نباید فراموش کرد.
این پست قرار نبود اینقدر طولانی بشه فکر کنم از خوندنش منصرف می‌شید!
MacBook Pro 2015
نماد کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
 
پست‌ها : 2878
تاریخ عضویت: 26 مه 2004, 12:45

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Ahmad » 19 اوت 2010, 21:12

علی جان من که تا آخرش خواندم و پشیمون هم نیستم، با این توضيحات جامع و کامل دیگر باید کار انتخاب دستگاه مورد نظر توسط دوستان عملی سهل باشد. دستت درد نکند

احمد
نماد کاربر
Ahmad
Site Admin
 
پست‌ها : 1289
تاریخ عضویت: 30 مه 2004, 17:33
محل سکونت: سوئد

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Ilia » 20 اوت 2010, 08:09

علی جان،

پست‌های شما مثل همیشه عالی هستند و ما را از نوشته‌های خودمان شرمنده میکند! :-)

شاد باشی،
ایلیا
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6175
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط mak86 » 20 اوت 2010, 12:42

خیلی ممنون از جواب کامل و جامعی که دادید و همینطور وقتی که برای نوشتنش گذاشتید.
این یکی از کامل ترین مقایسه هایی بود که خوندم.
هان مشو نومید چون واقف نه‌ای از سر غیب ...باشد اندر پرده بازی‌های پنهان غم مخور
mak86
 
پست‌ها : 130
تاریخ عضویت: 10 نوامبر 2009, 15:29

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Deli » 20 اوت 2010, 23:06

Ilia نوشته است:[نمایش]
" آیفون ۴ را مسلما زودتر از سیکل معمولشان آپدیت خواهند کرد"
ایلیا


دوست عزیز شما اگر بخواهید یک حدس برای آپدیت شدن آیفون ۴ بزنید. اون کی میشه؟
نماد کاربر
Deli
 
پست‌ها : 9
تاریخ عضویت: 18 اوت 2010, 08:27

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Ali.Rastegar » 21 اوت 2010, 00:27

خیلی ممنون از نظر لطف هر سهٔ شما دوستان :-)
---
چند مورد هم در مورد Nexus One به نظرم می‌رسه اگرچه شخصا باهاش کار نکردم و مبتنی بر اجرای emulator همراه Android SDK و شنیده‌هام هست:
- Nexus One دیگه تولید نمیشه، پس اگر قصد خرید دارید قبل از نایاب شدن و گرون شدن(اگر تا الان نشده باشه) عمل کنید. اگر نایاب شد HTC Desire هم عملا همین دستگاه هست با تفاوت ظاهری.
- پشتیبانی فارسی و عربی در Android در حال حاضر رسمی نیست. به این معنی که اگر می‌خواهید تایپ کنید باید صفحه‌کلید فارسی را از Android Market(که گمان می‌کنم آن هم با IPهای ایرانی مشکل دارد) یا وب‌سایت سازنده‌اش بگیرید و روی دستگاهتان نصب کنید. اما برای مشاهدهٔ فارسی و عربی تا قبل از Android 2.2 حتی fontی که دارای حروف این زبان‌ها باشد نصب نبود. بعد از Android 2.2 حروف از هم جدا هستن ولی حداقل font لازم را دارد.
- Android 2.2 فعلا روی دستگاه‌های خیلی محدودی عرضه شده از جمله همین Nexus One و فکر می‌کنم تا چند وقت همچنان آپدیت‌های جدید اول روی Nexus One منتشر بشه.
- فکر می‌کنم چون تولید Nexus One متوقف شده شامل حال تغییر صفحه نمایش از AMOLED به Super LCD نشده. ولی باقی مدل‌های HTC به دلایلی از جمله کمبود عرضهٔ AMOLED به Super LCD تغییر کردن. AMOLED از نظر زاویهٔ دید و کنتراست و سرعت پاسخ(response time) از LCDهای معمولی بهتره اما در زیر نور خورشید بسیار بدتر عمل می‌کنه. برای حل این مشکل Super AMOLED تولید شده که کارایی بهتری در زیر نور خورشید داره و در Samsung Galaxy S که فعلا Android 2.1 روش نصب هست استفاده میشه.
- پشتیبانی از multi touch در Nexus One نرم‌افزاری است و حداقل در مواردی مثل بازی‌ها ضعیفتر از پشتیبانی سخت‌افزاری multi touch در دستگاه‌های اپل است.
- برای نصب font فارسی در Android (اگر از اونی که همراه ۲.۲ Android هست راضی نیستید یا قدیمی‌تر از ۲.۲ دارید) و حتی درست کردن مشکل جدا بودن حروف از هم راه‌حل‌هایی غیر رسمی وجود داره که نیاز به root کردن دستگاه(عملا معادل Jailbreak) و در مواقعی نصب ROMهای دستکاری شده داره. این کار دستگاه رو از گارانتی خارج می‌کنه که البته Nexus One همینجوری هم در ایران گارانتی نداره. نصب ROM دستکاری شده با پشتیبانی فارسی و عربی ممکنه ناپایداری‌هایی به وجود بیاره و آخرین باری که چک کردم فقط برای بعضی دستگاه‌ها از جمله Nexus One عرضه میشه.
http://code.google.com/p/arabicandroid/
درخواست پشتیبانی رسمی از عربی در Android یکی از بیشترین تعدادها رو داره و ممکنه در نسخه‌های بعدی فراهم بشه: 
http://code.google.com/p/android/issues/detail?id=5597
- تغییر سریع بین صفحه کلید فارسی/عربی و انگلیسی موقع تایپ، در iOS راحتتر از Android و Symbian است.
- یک نکته‌ای که سلیقه‌ای است. در iOS شما غیر از بستن برنامه‌ها که با فشار دادن دکمهٔ‌ Home انجام میشه هر چیزی که برای استفاده از برنامه لازم دارید در خود رابط کاربر می‌بینید و با یک قدم با لمس بخشی که در رابط کاربر در نظر گرفته شده کارتان را انجام می‌دید. مثلا وقتی می‌خواهید به یک صفحه عقب بگردید. اما در Android شما برای به عقب برگشتن باید دکمهٔ سخت‌افزاری مربوطه رو بزنید و برای اکثرکارهای دیگه باید دکمهٔ سخت‌افزاری Menu رو از زیر صفحه نمایش فشار دهید تا گزینه‌ها در صفحه نمایش پیدا کنند.
حالا یک نفر مثل من ترجیح می‌ده تمرکزش روی صفحه نمایش باشه. یکی ممکنه فضای مفید بیشتر Android برای محتوای اصلی(و نه دکمه‌ها و...) در صفحه نمایش رو ترجیح بده. و اینکه همیشه برای back کردن دکمهٔ سخت‌افزاری هست شاید نکتهٔ مثبتی باشه. در تصویر ضمیمه صفحه رو قبل و بعد از فشار دادن دکمهٔ‌ MENU می‌بینید.
در این آدرس هم تصاویری از Safari در iOS ببینید که همیشه back و... را نشان می‌دهد:
http://www.apple.com/iphone/features/safari.html
البته مرورگر(browser)هایی مثل Atomic برای iOS امکان مشاهدهٔ‌ Full Screenیعنی بدون دکمه‌های پایین صفحه را هم دارند.
موفق باشید
پیوست‌ها
android.gif
MacBook Pro 2015
نماد کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
 
پست‌ها : 2878
تاریخ عضویت: 26 مه 2004, 12:45

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Ilia » 21 اوت 2010, 05:00

Deli نوشته است:[نمایش]
Ilia نوشته است:[نمایش]
" آیفون ۴ را مسلما زودتر از سیکل معمولشان آپدیت خواهند کرد"
ایلیا


دوست عزیز شما اگر بخواهید یک حدس برای آپدیت شدن آیفون ۴ بزنید. اون کی میشه؟


هیچکس نمیداند مخصوصا حالا که آن مدیر کذایی خائن اپل را هم که گرفته‌اند! :-)

اما از شوخی گذشته واقعا هیچکس نمیداند. حدس من این است که زیاد هم نزدیک نخواهد بود. یعنی اگر ماه دیگر این کار را بکنند به منزلهٔ این است که قبول کرده‌اند که مدل فعلی ایراد دارد. از طرفی این قاب‌های مجانی را که دارند میدهند خودش تا اندازه‌ای قبول این مسئله است که این آیفون را بایستی قاب استفاده کرد. اگر اشتباه نکنم تا سپتامبر قرار بود که این قاب‌ها را بدهند. اما اگر مثلا در سپتامبر طرحش را عوض کنند برایشان اف دارد. بد جایی گیر کرده‌اند و هر کاری بکنند یک عده احساس میکنند مغبون شده‌اند. فکرش را بکنید که سپتامبر آیفون بخرید و فردایش ببینید که مدل جدید در آمده است.
نماد کاربر
Ilia
Site Admin
 
پست‌ها : 6175
تاریخ عضویت: 25 سپتامبر 2006, 01:01
محل سکونت: کانادا

Re: نکسوس ۱ ، ایفون ۴ یا ایی ۷۲

پستتوسط Deli » 23 اوت 2010, 10:01

Ilia نوشته است:[نمایش]
Deli نوشته است:[نمایش]
Ilia نوشته است:[نمایش]
" آیفون ۴ را مسلما زودتر از سیکل معمولشان آپدیت خواهند کرد"
ایلیا


دوست عزیز شما اگر بخواهید یک حدس برای آپدیت شدن آیفون ۴ بزنید. اون کی میشه؟


هیچکس نمیداند مخصوصا حالا که آن مدیر کذایی خائن اپل را هم که گرفته‌اند! :-)

اما از شوخی گذشته واقعا هیچکس نمیداند. حدس من این است که زیاد هم نزدیک نخواهد بود. یعنی اگر ماه دیگر این کار را بکنند به منزلهٔ این است که قبول کرده‌اند که مدل فعلی ایراد دارد. از طرفی این قاب‌های مجانی را که دارند میدهند خودش تا اندازه‌ای قبول این مسئله است که این آیفون را بایستی قاب استفاده کرد. اگر اشتباه نکنم تا سپتامبر قرار بود که این قاب‌ها را بدهند. اما اگر مثلا در سپتامبر طرحش را عوض کنند برایشان اف دارد. بد جایی گیر کرده‌اند و هر کاری بکنند یک عده احساس میکنند مغبون شده‌اند. فکرش را بکنید که سپتامبر آیفون بخرید و فردایش ببینید که مدل جدید در آمده است.


یعنی ممکن میدونید برای کریسمس امسال مدل جدیدتر بدهند؟

راستش من iPhone 4 رو pre-order دادم اما امروز تو یه جمعی بود که خیلی از آیفون جدید بد گفتند و گفتند هر کس خریده نا راضی بوده از طرفی یکی از دوست هام هم آیفون ۴ خرید که خود من دیروز باهاش حرف میزدن همش قطع میشد (تقریبا هر ۴ دقیقه) به نظر شما چه کنم order رو کنسل کنم؟ گیج شدم.
نماد کاربر
Deli
 
پست‌ها : 9
تاریخ عضویت: 18 اوت 2010, 08:27

بعدی


بازگشت به آیپاد، آیفون، آیپد، آیتیونز و آیکلاد


کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 15 مهمان