انجمن ویکی قلم‌های فارسی
ورود / عضویت

خريد مک در ايران = حماقت

دربارهٔ سخت‌افزار کامپیوترهای اپل مکینتاش

پستتوسط Behnam » 23 ژانویه 2005, 18:59

مکینتاش همیشه کامپیوتر گرانی بوده است. در سالهای اخیر، اپل با انتقال خط تولید سخت افزارهای خود به کشورهای خاوردور، به شکل ملموسی قیمت های کالاهای خود را به سطح قیمت های پی سی نزدیک کرده است. اما ”استیو جابز” مدیرعامل اپل همیشه می گوید که فرق داشتن پی سی با مکینتاش مثل فرق داشتن ”ماشین” با ”بی ام و” است! به عبارت دیگر، اپل با داشتن تنها پنج درصد بازار کامپیوترهای خانگی در جهان، در رقابت قیمتی به معجزه باور ندارد.
در حال حاضر بیشترین درآمد اپل نه از کامپیوتر، بلکه از فروش “آی پاد“ حاصل می شود که هم برای مکینتاش و هم برای پی سی قابل استفاده است. اپل امیدوار است که اوج موفقیت این کالا در میان کاربران پی سی، رفته رفته برخی از آن ها را به کاربران مکینتاش بدل کند که البته با گسترش بازار مکینتاش امکان شکستن قیمت ها بیشتر میسر است. اما مسئله قیمتهای مکینتاش در ایران رابطهٔ مستقیمی با این قضایا ندارد.
مشکل اپل این است که برخلاف ماکروسافت، هم تولید کنندهٔ سخت افزار است و هم تولید کنندهٔ نرم افزار و کنترل سفت و سختی بر کیفیت تولیدات خود اعمال می دارد. این به خودی خود ”مشکل” نیست ولی مشکل این است که اپل یک شرکت آمریکائی است و هم از سوی دولت امریکا در چارچوب سیاست های محدود کنندهٔ آنها در قبال ایران، و هم از سوی دولت ایران در چارچوب سیاست های گمرکی بازدارنده تحت فشار قرار دارد. اگر مشکلات در این زمینه برطرف شود، قیمت های مکینتاش در ایران به مراتب بیشتر قابل هضم خواهند شد.
نماد کاربر
Behnam
 
پست‌ها : 3534
تاریخ عضویت: 27 مه 2004, 04:44
محل سکونت: کانادا

پستتوسط مهمان » 23 ژانویه 2005, 20:13

Anonymous نوشته است:[نمایش]
با اين قيمت گذاري فجيع احتمالا تو ايران حتي سراغ Mac Mini هم نميشه رفت.



بهترین راه این است که به دبی رفته و از آنجا خرید کنید و کامپیوتر مورد نظر را با خود به ایران بیاورید. یا اینکه از دوستی که عازم دبی است بخواهید که برایتان خرید کند. معمولا قیمتهای دبی همان قیمتهای اعلام شده توسط اپل است و من مطمئن هستم که از قیمتهای اروپا بسیار پاینتر است. در دبی هیچگونه مالیاتی وجود ندارد (من چندین سال در آنجا زندگی کرده‌ام) در حالیکه مثلا در سوئد ما باید ۲۵٪ مالیات پرداخت کنیم که به این ترتیب قیمت تمام شده ۲۵٪ بیش از قیمت اعلام شده خواهد بود.

موفق باشید
احمد
مهمان
 

پستتوسط Ali.Rastegar » 24 ژانویه 2005, 12:25

تنها چیزی که ازتون می خوام اینه که دعا کنید تلاشم به نتیجه برسه اگر بشه وضع مکینتاش در ایران خیلی عوض می شه :-)
موفق باشید.
نماد کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
 
پست‌ها : 2878
تاریخ عضویت: 26 مه 2004, 12:45

پستتوسط مهمان » 26 ژانویه 2005, 15:54

[نمایش]
امًا توجًه داشته باشید که اگر روز و روزگاری حساب و کتابی در مملکت برقرار شود، پی سی خیلی گران تر از آن چیزی که هست خواهد شد و مک خیلی ارزان تر از آن چیزی که هست!

در مورد گران تر شدن PC با شما موافقم. اما در مورد مك فكر نمي كنم اينطور باشه.
مهمان
 

پستتوسط sadegh » 28 ژانویه 2005, 03:13

با سلام
درباره قیمت در دوبی
قیمت سخت افزارهای اپل در دبی از قائده خاصی پیروی نمی کنه ولی معمولا پائین ترین قیمت ها 7% بالای قیمت های سایت اپل بوده واین هم نه همیشگی و نه در مورد همه دستگاه ها ونه هرجایی در دبی .
مثلا در مورد iBook سری جدید تو دبی اون اوائل یه چیزی حدود 25 تا 30 درصد بالاتر از سایت اپل بوده واین قضیه در مورد دستگاه های دیگه ای هم که هم به لحاظ قیمت پائین اومدن وهم قابلیت هاشون ارتقا پیدا کرده در اوائل ارائشون مصداق داره مثلا همین Mac Minii البته هنوز که ظاهرا به بازار دوبی نرسیده ولی به احتمال زیاد قیمت بالاتری خواهد داشت مخصوصا که یکی دو روز پیش تو خبری اومده بود که این مدل تو اروپا 80 دلار گرانتر از آمریکا عرضه شده
صادق شفيعي
نماد کاربر
sadegh
 
پست‌ها : 46
تاریخ عضویت: 11 سپتامبر 2004, 00:42
محل سکونت: تهران

پستتوسط مهمان » 28 ژانویه 2005, 17:23

[نمایش]
قیمت سخت افزارهای اپل در دبی از قائده خاصی پیروی نمی کنه ولی معمولا پائین ترین قیمت ها 7% بالای قیمت های سایت اپل بوده واین هم نه همیشگی و نه در مورد همه دستگاه ها ونه هرجایی در دبی .

سلام صادق خان!
از راهنمايي شما ممنونم. ظاهراٌ از اوضاع دبي كاملاٌ خبر داريد. اگه ممكنه به طور دقيقتر محل هايي رو در دبي كه مك اونجا ها با قيمت مناسب تري فروخته مي شه معرفي كنيد تا اگه روزي گذرمون اونطرفا افتاد بدونيم كجاها بايد بريم.
مرسي
مهمان
 

پستتوسط osxuser » 28 ژانویه 2005, 18:01

سلام دوست عزیز
بنظرم مکینتاش در سر مجموع ارزانتر از پی سی است ولی مهم اینکه شما چه نوع کامپیوتری می خواهید بخرید حرفه ای یا خانگی، در هر دو رده الان کامپیوترهای اپل ارزانتر از پی سی تمام می شوند
در مورد خرید هم به شما توسیه می کنم از از مالزی ویا سنگاپور بخرید چون تو امارات اصولا اپل خیلی کرونه - من خودم معمولا از از مالزی می خرم تو مالزی یکی دو درصدی هم از سایت اپل قیمتش ارزونتر است. برای خرید از ایران هم کافی با کارت اعتباری از یکی از نمایندگی های اپل تو مالزی خرید بکنید بعد بوسیله یکی از دانشجوهای ایرانی مقیم مالزی به ایران بیارید در سر مجموع نیم درصد بخاطر خرید با کارت اعتباری پرداخت می کنید و با توجه به کامپیوتر خریداری شده بین 100 تا 200 هزارتومان هم به دانشجویی که اون رو آورده میدید فکر می کنم خیلی گرون نشه
درمورد کارت اعتباری باید خودتون یک فکری بکنید متاسفانه تو این قسمت نمی تونم کمکمتون بکنم - امکان استفاده از کارتم برای شما را ندارم ولی درمورد معرفی دانشجو برای آوردن کامپیوتر امکان معرفی افراد مقیم مالزی رو دارم
راستی یک وقتی یادم تو همشهری آگهی برای استفاده از کارت اعتباری رو میدادند و حدود 2 درصد اضافه میگرفتند شاید هنوز هم بشه

ولی اگر بخواهید از اروپا بخرید ویک راه برای وارد کردن اون به ایران بلد باشید میتونم از کردیت خودم براتون خرید کنم - البته به جز انگلیس
osxuser
 
پست‌ها : 19
تاریخ عضویت: 07 ژانویه 2005, 14:45
محل سکونت: تهران

پستتوسط مهمان » 29 ژانویه 2005, 02:03

سلام
الان مهمتر از پیدا کردن محل خرید برای دستگاههای اپل پیدا کردن راهی برای ورود قانونی دستگاه با قیمت مناسب از مبادی ورودی کشوره . در مورد محل خرید تو دبی باید بگم من از محل دقیقش اطلاعی ندارم و تعدادی از دوستان در تسنیم که هم اونجا دفتر دارن وهم مرتب در رفت وآمد هستن در این مورد اطلاع دارن که بنده این اطلاعات رو از این دوستان کسب کردم وچون مشکل اصلی هنوز حل نشده یعنی راه ورود قانونی دستگاه با تعرفه وسود بازرگانی متعادل ضرورتی در مورد دونستن محل دقیقش ندیدم ولی اینقدر میدونم که خارج از دوبی ظاهرا تو شارجس.
اما در مورد مالزی و سنگاپور که این دوستمون عنوان کردن اگه واقعا اینطوری باشه که هم قیمت یا حتی پائین تر از قیمت سایت اپل باشه واقعا خیلی عالیه ولی من بعید میدونم ودر ضمن دو مورد کوچیک هم در مورد اون به نظره رسید که یکی در مورد گارانتیه که اگر احیانا به لحاظ گارانتی مشکلی پیش بیاد به نظر میرسه دستگاههایی که از دوبی میاد دردسرشون کمتره و دیگری در مورد کیبرد های چاپی عربیه که رو دستگاههای خریداری شده از امارات هست که البته موارد کوچیکی هستن ولی تمام این حرفها در صورتی که مشکل تعرفه وسود بازرگانی گمرک خودمون حل نشه فایده ای نداره چون اختلاف قیمت مورد بحث در مقابل تعرفه وسود بازرگانی گمرک که قیمت دستگاه رو تا حدود دو برابر بالا میبره چیزی نیست من از چند ماه پیش کارهایی برای حل این معزل انجام دادم که تو هفته گذشته با همراهی آقای رستگاری به نتایجی هم رسیدیم ولی هنوز تا رسیدن به نتیجه قابل قبول کار داریم.
موفق باشید
مهمان
 

پستتوسط سعید ویولونیس » 23 فوریه 2005, 17:13

دوستان ، متاسفانه این یک واقعیته که قسمت اعظم کامپیوتر ایران دست یک عده خاصیه که بهتره بگم خیلی کم اطلاعات در ضمینه چگونگی کاربرد دارن و فقط به فکر منافع شخصی هستند و اصلا اهمیت به این موضوع نمیدن که چی برای من و شما مناسبه . همینطور به نسبت های مختلف در کشور های دیگه . من نسبت به قابلیت های مک اصلا شک ندارم ولی در ایران اگر کسی مک خرید ، مبارکش باشه ولی دردسرش بسیار زیاده ! متاسفانه باید همرنگ جماعت شد . این یه واقعیته .

یادتونه چی سر آمیگا اومد ؟؟ من حدس میزنم طی 10 سال آینده همین بلا سر مک بیاد و کلا حذف بشه .

www.irsecom.com
سعید ویولونیس
 

پستتوسط مهمان » 06 مارس 2005, 04:24

بابا جان فیلمهای مشهور دنیا الان کارهای گرافیکیشونو لینوکس و یونیکس رو پیسی ها انجام میدن البته مک خوشگل مثل ویندوز که خوشگله البته من از ویندوز خیلی بیشتر قبولش دارم ولی الان واقعا قدرت پیسی بالاتر از مک رفته مخصوصا که تا چند وقت دیگه بیشتری هم ۶۴ بیتی پیسی میگیرن تازه لینوکس الان مجانی ولی مک و ویندوز کلی باید پول بدی بالاشون برای من که خیلی سخته پس همون پی سی با لینپکس رو بیشتر میپسندم
مهمان
 

پستتوسط Ahmad » 06 مارس 2005, 14:15

سعید ویولونیس نوشته است:[نمایش]

یادتونه چی سر آمیگا اومد ؟؟ من حدس میزنم طی 10 سال آینده همین بلا سر مک بیاد و کلا حذف بشه .



من حدود ۱۵ سال است که از مک استفاده می‌کنم(مدلهای مختلف). از همان اوائلی که من مک را خریدم تمام دوستانی که پی‌سی خریده بودند دقیقا همین استدلال را بکار می‌بردند، "یادتونه چی سر آمیگا اومد ؟؟ من حدس میزنم طی ۱۰ سال آینده همین بلا سر مک بیاد و کلا حذف بشه". این جمله برای کاربران پی‌سی مثل آیه‌ای است که همه آنرا حفظ هستند و تکرار می‌کنند، به صورت استاندارد و به زبانهای مختلف، من نسخۀ سوئدی، انگلیسی، عربی و اکنون نیز فارسی‌اش را شنیده‌ام. فقط اشکال کار این است که این مواعد ده ساله (بعضی وقتها ۵ ساله و دو ساله‌اش را نیز شنیده‌ام) گذر می‌کنند و این پیشبینی‌های کاملا علمی!!! نیز درست از کار در نمی‌آیند.
مک هنوز هم که می‌بینید، علیرغم این پیشبینی‌های حکیمانه!! نه "کاملاحذف" شده و نه حتی ضعیفتر. امروز سیستم عامل مکینتاش به گواه آگاهان در این زمینه، پیشرفته‌ترین سیستم عامل کامپیوتری موجود است. این سیستم که بر اساس مدرنترین اصدارات تکنولوژی یونیکس استوار است مجهز به آسانترین GUI است که حتی بی‌تجربه‌ترین افراد نیز به راحتی از پس کار با آن بر‌می‌آیند بدون اینکه پیچیده‌گی سیستم عامل برپایۀ یونیکس آن سدی باشد در این راه. آنانی نیز که می‌خواهند کارهای پیچیده را با ستفاده از این سیستم عامل انجام دهند، در این کار مانعی نخواهند یافت. در حقیقت اپل با معرفی سیستم عامل X تکنولوژی پیشرفتۀ یونیکس را از دست عده‌ای نخبه آکادمیک در آورده و آنرا در اختیار توده‌ها قرار داده است. با اینکار خود اپل حیطه کاربری یونیکس را در عرض فقط ۳ سال چنان گسترش داده است که تا به امروز سابقه نداشته است. مثلا آیا می‌دانستید که بیشترین کاربران یونیکس در جهان را امروز کاربران سیستم عامل X اپل تشکیل می‌دهند نه کاربران لینوکس برروی پی‌سی؟
برای ما کاربران مک، اما این امر مزیت‌های فراوانی را در بر داشته چرا که تمام برنامه‌های نوشته شده برای یونیکس و لینوکس را براحتی قادریم که تحت سیستم عامل X به اجرا در آورده و در صورت لزوم از آنها استفاده کنیم.
من اطلاع ندارم که وضعیت مک در زمینۀ صنعت چاپ و نشر در ایران چگونه است ولی در غرب (اروپای غربی، آمریکا، ژاپن و کره) حدود ۸۰ درصد کار نشر، چاپ و تبلیغات تجاری بروی کامپیوترهای مکینتاش انجام می‌شود (مثلا در سوئد که من در آن ساکنم، کمتر روزنامه‌ یا مجله‌ای است که ازمک برای کار صفحه‌آرائی خود استفاده نکند). اینها آمارهای رسمی منتشر شده است نه "پروپاگاندای" یک نفر کاربر مک.
امروزه عمر مفید کامپیوترها (چہ پی‌سی چه مک و یا آن لینوکس جادوئی که همه را به خاطر مجانی بودنش از خود بیخود کرده) بیش از پنج سال نیست (هم سخت افزار هم نرم‌افزار). پس از گذشت این مدت باید فرد در فکر تهیۀ یک دستگاه نو باشد، البته اگر کامپیوتر خود را برای انجام کاری جدی بکار برد. سئوال من از این دوستان این است که اکنون آیا کسی را می‌شناسند که هنوز از دستگاهای ۲۸۶ و سیستم داس و یا حتی ویندوز ۹۵ برای انجام کاری جدی و یا حتی استفاده از اینترنت و نوشتن دو خط ای‌میل فارسی استفاده کند؟ به گمان من کمتر کسی است که از این سیستمها استفاد کند. بنابر این هیچ آدم منطقی کامپیوتر را نمی‌خرد که آنرا در طول ۱۵ سال از آن استفاده کند. حالا اگر دوستان پی‌سی دار فکر می‌کنند که عمر مفید پی‌سی شان ۱۵ سال یا بیشتر خواهد بود بسیار خوب من حرفی ندارم امیدوارم که به پای پی‌سي هایتان پیر شوید.
به هر حال

درنیابد حال پخته هیچ خام
پس سخن کوتاه باید والسلام
احمد
نماد کاربر
Ahmad
Site Admin
 
پست‌ها : 1289
تاریخ عضویت: 30 مه 2004, 17:33
محل سکونت: سوئد

پستتوسط مهمان » 06 مارس 2005, 15:55

Anonymous نوشته است:[نمایش]
بابا جان فیلمهای مشهور دنیا الان کارهای گرافیکیشونو لینوکس و یونیکس رو پیسی ها انجام میدن البته مک خوشگل مثل ویندوز که خوشگله البته من از ویندوز خیلی بیشتر قبولش دارم ولی الان واقعا قدرت پیسی بالاتر از مک رفته مخصوصا که تا چند وقت دیگه بیشتری هم ۶۴ بیتی پیسی میگیرن تازه لینوکس الان مجانی ولی مک و ویندوز کلی باید پول بدی بالاشون برای من که خیلی سخته پس همون پی سی با لینپکس رو بیشتر میپسندم


خیلی عذر میخوام، شنیده بودیم که با پی سی میشه ویدیو تدوین کرد ولی با لینوکس؟ میتونین بگین این فیلمهای مشهور که شما میگین کدام هستند و با کدام برنامه تدوین میشوند؟ هیچ برنامه جدی برای سیستم لینوکس برای تدوین وجود نداره. برای Compositing برنامه خوبی برای آیریکس و لینوکس وجود داره که برای اپل هم وجود داره (نه برای وین) و اسم آن Shake هست و اگر گفتید اسم شرکتی که آن را تولید میکنه چی هست؟ دقیقا. اپل.

۱۰ سال پیش شرکت Avid که بهترین و بزرکترین شرکت تولید سیستم تدوین کامپیوتری بود فقط روی سیستم اپل تولید میشد. حدود ۵ یا ۶ سال پیش این شرکت تصمیم گرفت فقط روی وین سیستمهایش را بفروشه و خط تولید روی اپل را بست. ۳ سال پیش وقتی دیدن که فروششان ۵۰٪ عقب رفته بود یکهو تصمیم گرفتن که دوباره روی مک سیستم تولید کنن و فروششان دوباره بالا رفت. فکر میکنین چرا؟ من بالا هم در بحثی گفته بودم که به نظر من کار فیلم و دیویدی روی مک بهترین امکانات رو میده و دوستی پرسیده بود که مگر تفاوت مثلا پرمیر و فاینال کات چی هست و یا چرا Motion از After effects (که البته برای مک هم وجود داره) بهتر هست. میدونین پرمیره در دو سال پیش رشد بزرگی داشته در این شکی نیست ولی یک سوال دارم به نظر شما چرا شرکت ادوبی تصمیم گرفت خط تولید این برنامه را برای مک ببنده؟ چون در مقابل فاینال کات شانسی نداشت. میدونین به نظر من صحبت در این نسیت که فلان برنامه و یا فلان سیتسم روی کاغذ چه امکاناتی داره و یا نه. روی کاغذ سیستمها به هم خیلی نزدیک شدهاند ولی فلسفه‌ای که پشت هر سیستم وجود داره بسیار متفاوت هست.

دیروز دوست ما علی رستگار که در بین دوستان من شاید بیشترین اطلاعات را در مورد لینوکس داره و سالهاست که با این سیستم کار میکنه میخواست یک برنامه کوچک برای لینوکس دانلاود و نصب کنه. ازش بپرین چقدر باید کلنجار میرفت حالا نمیدونم آخرش موفق شد یا نه. من جای او بودم دیونه میشدم.
میدونین پیکان و بنز هر دو فرمان دارن، چهار تا چرخ دارن، دنده دارن ولی فلسفه‌ای که پشتشون هست این دوتا ماشین را از هم کاملا متفاوت میکنه.

قیمت سهام اپل در سال پیش در بورهای جهان از ۲۴ دلار به بالای ۸۰ دلار رسیده این زمانی هست که قیمت سهام اینتل از ۲۳ دلار به ۱۸ دلار رسیده فکر میکنین چرا؟

سال پیش سهم اپل در بازار کامپیوتر آلمان، آمریکا، استرالیا، فرانسه، سویس بین ۲۰ تا ۳۰ درصد رشد داشته. روی چه حسابی شما میگین که اپل آینده‌ای نداره. همانطوری که احمد بالا گفت ما کاربران اپل این چیزها را سالهاست میشنویم. البته اگر ده سال بعد لینوکس و ویندوز از مک بهتر باشند و من راحت تر بتوانم کار کنم، حتما سیستم را عوض کرده و پیشنهاد خواهم کرد این تالار را هم مخصوص کاربران لینوکس و یا ویندوز کنیم ولی تا زمانی که سیستم مک برای ما جذاب تر هست اجازه بدهید ما کارمان را انجام بدیم شما هم میتوانید از ۲۰ انجمن دیگر مخصوص ویندوز و لینوکس که به فارسی وجود داره لذت ببرید.
ارادتمند علی
مهمان
 

پستتوسط Ali.Rastegar » 06 مارس 2005, 16:28

در ادامه توضیحات کامل احمد من هم چند مورد رو پاسخ می دم :-)
[نمایش]
بابا جان فیلمهای مشهور دنیا الان کارهای گرافیکیشونو لینوکس و یونیکس رو پیسی ها انجام میدن

اول مشخص کنید بحث شما بر روی پلتفورم ساخت افزاری است یا نرم افزاری، وقتی می گویید یونیکس و لینوکس لزوما بر روی PC اجرا نشده اند به خصوص در کاربردهای عظیم. وقتی می گویید یونیکس سیستم عامل مکینتاش را هم باید حساب کنید چه به خاطر مبتنی بر یونیکس بودنش چه به خاطر کارهای عظیم علمی، نظامی، رندر کردن و ... که با این سیستم عامل انجام شده است. سخت افزار مکینتاش هم به خوبی پاسخگو بوده است و در هر نسل جدید کامپیوترهای مکینتاش از رقیبان دنیای PC بسیار سریعتر بوده است.
[نمایش]
البته مک خوشگل مثل ویندوز که خوشگله البته من از ویندوز خیلی بیشتر قبولش دارم

من بدون شناخت کافی از سیستم عاملی درباره آن نظر نمی دهم، وقتی شما ویژگی سیستم عامل مکینتاش را در زیبایی می بینید پس هیچ شناختی از آن ندارید.
[نمایش]
مخصوصا که تا چند وقت دیگه بیشتری هم ۶۴ بیتی پیسی میگیرن

PowerMac G5 و سیستم عامل مکینتاش با قابلیت 64 بیتی خیلی قبلتر از اینکه در دنیای PC پردازنده ای به این منظور برای استفاده خانگی به بازار عرضه شود(Athlon64) موجود بودند، اما هنوز از قدرت 64 بیتی آنها -همانند دنیای PC- چندان استفاده نمی شود.
[نمایش]
تازه لینوکس الان مجانی

مفهوم نرم افزار آزاد خیلی فراتر از این حرفهاست که آن را با رایگان بودن یکی کنیم. شما قطعا به لینوکس و فرهنگ آن اعتقادی ندارید. برای شما که فقط به قیمت اهمیت می دهی توزیعهای تجاری و دارای پشتیبانی لینوکس از جمله Redhat Enterprise,Novell/SuSE Linux Enterprise, XandrOS و... هیچ فرقی با یک سیستم عامل کاملا بسته مانند ویندوز ندارند.
اگر کاربر لینوکس هستید کمی هم به مفهوم نرم افزار آزاد فکر کنید :-)
موفق باشید
نماد کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
 
پست‌ها : 2878
تاریخ عضویت: 26 مه 2004, 12:45

پستتوسط Ali.Rastegar » 06 مارس 2005, 16:50

من اینقدر دیر فرستادم که بعد از نوشته علی صمدی شد :-)
توضیحات علی صمدی و احمد خیلی مفیدتر و مربوط تر به بحثه اول اونارو بخونید بعد اگر حوصله داشتید مال من هم بخونید ;-)
موفق باشید
نماد کاربر
Ali.Rastegar
Site Admin
 
پست‌ها : 2878
تاریخ عضویت: 26 مه 2004, 12:45

پستتوسط مهمان » 02 آوریل 2005, 15:48

man nazdike 7 sale az computere apple estefade mikonam ... roshd honarym ro madyoone sherkate apple hastam ... chera !!!? chon systemhaye mobtany be mak dar ensan yek halate ajib be vojood miaran ke nemishe vasfeshoon kard ... bale dare iran kharide mac yek hemaghate chon pc kheily arzoontare .. vali aya pc ooon khalaghiato ba mohite khosh va bi estefadeeeye windows mitone be shoma bede age karbar pc hastin mitoonin baraye yek bar az osx be soorate emulate estefade konin ....(http://www.pearpc.net) man khodam testesh nakardam vali az doostan miganbaraye test bad nist ) age cd OSX panther ro ham nadashtin ... man khodam baratoon writesh mikonam ba peyk miferestam ( hazineye peykesh digeh ba khodetoone ) ...
مهمان
 

قبلیبعدی


بازگشت به سخت‌افزارهای مک


کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 9 مهمان