
دیروز دست دوستی یک مکبوک پرو ۱۳ اینچ M1 دیدم که ۸ گیگ رم داشت و فکر میکنم ۲۵۶ گیگ هارد SSD. اولین مکِ او بود و از آن برای رندر کردن ویدیوهای فولاچدی و 4K (با Adobe Premiere)، برای ارسال در یوتیوب، استفاده میکرد و خیلی از آن راضی بود. به فکر افتادم که یکی از این مکها بگیرم. ظاهرا همین مکبوک پرو سایز ۱۳ اینچی اخیرا با پردازنده M2 معرفی شده. آیا کسی از این دستگاه تجربهای از نزدیک دارد؟ آیا نرمافزارهای مهم (مثل گسترهٔ نرمافزارهای ادوبی، ملل، آفیس و…) برای این پردازنده نسخه ارائه کردهاند؟ کلا گزارش خاصی از آنها آمده؟
شاید امکانش باشد که مثلا مکبوک پرو M1 با هارد و رم بیشتر بگیرم که از لحاظ قیمتی نزدیک به M2 با رم و هاردِ کمتر خواهد بود. کدام انتخاب منطقیتر خواهد بود: دستگاه جدیدتر یا مدل قبلی؟
در حالتی که هر دو دستگاه با رم و هارد یکسان و مثلا ۸ گیگ و ۵۱۲ گیگ باشند (که M1 ارزانتر درخواهد آمد)، با توجه به اینکه ظاهرا بعدا امکان ارتقای هارد و رم وجود ندارد، کدام انتخاب بهتری خواهد بود؟