بهنام نوشته است:من به مسائل تکنیکی آنقدرها وارد نیستم ولی از آنجا که ظاهرأ همه به تعطیلات رفته اند (!) دو کلام مینویسم.
علی رستگار نوشته است:بهنام نوشته است:من به مسائل تکنیکی آنقدرها وارد نیستم ولی از آنجا که ظاهرأ همه به تعطیلات رفته اند (!) دو کلام مینویسم.
بهنام جان اتفاقا من هر روز چند بار به سایت سر می زنم اما خوب راستش از یه طرف بلاتکلیفیم که سایت برگرده به وضعیت عادی از طرف دیگه تا اومدم نوشته های PearPC رو اضافه کنم به سایت دوباره برای چند ساعت down شد و خلاصه یه جورایی تنبل شدم تا سایت حداقل برگرده به وضعیت قبلی
بهنام نوشته است:متأسفانه امکان نصب OS X یا هیچ نرم افزاری که برای مکینتاش نوشته شده است بر روی PC وجود ندارد. ولی عکس آن صادق است. نرمافزاری بنام Virtual PC وجود دارد که روی مک نصب میشود و استفاده از نرمافزارهای PC را بر روی مک ممکن میسازد. (با سرعت بسیار کند تر از PC واقعی)
redhatxman نوشته است:به خصوص خیلی مشتاق شدم فاینال کات پرو را ببینم.
بهنام نوشته است:علی جان،
ما همه مدیون زحمات تو هستیم ولی پیشنهاد میکنم بیش از آن مقداری که خودت شور و حوصله داری برای این کار وقت نگذار چون نهانتأ فعالیت در این انجمن باید عامل "تفریحی" بودن و دلپذیر بودن خود را حفظ کند.
راستی تو آدرسی را که در ایران برای فروشندهٔ مکینتاش داری به دوستمان بده تا بتواند dual processor G4 را قیمت کند.
بهنام نوشته است:من هنوز در حافظهام دلار را هفت تومان حساب میکنم! وقتی دوستمان از دو میلیون صحبت کرد کمی نگران شدم اما حالا که به این سایت ها رفتم برق از سرم پرید!
گمان میکنم حتی به نرخ تبدیلی امروزی دلار هم این قیمتها بیشتر از قیمت مکینتاش در خارچ از کشور است.
ضمناً مرسی از اطلاعات در بارهٔ PearPC. من این پیغام را قبلاً دیده بودم ولی چون اصطلاحات فنی زیاد دارد زیاد از آن سر در نیاوردم!
کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 3 مهمان