Ilia نوشته است:در مورد فیلم جدید استیو جابز که ۹ دسامبر اکران خواهد شد:
http://www.macworld.co.uk/feature/apple ... n-3584183/
در آخر لینک بالا، پیشپردهای از فیلم را میتوان دید. یکی هم اوایل صفحه هست که جزئیات بیشتری از فیلم را نشان میدهد.
طبق معمول روغنداغش را زیاد کردهاند. در همین دو دقیقه، چیزهایی در فیلم وزنیاک به جابز میگوید، که منهم که نه سر پیازم و نه تهش فهمیدم حقیقت نداشته. وزنیاک هم خودش دیده و گفته که خیالبافی سناریونویسها بوده.
جابز را هم طبق انتظار از آنچه بوده، هر دو جنبهٔ خوب و بدش را اغراقش کردهاند. البته اگر غیر از این بود تعجب داشت. فیلم هالیوود است و داکیومنتری نیست…
از قرار نقش جابز را اول میخواستهاند به تام کروز و بعد به لئوناردو دیکپریو بدهند، که خوشبختانه این کار را نکردهاند.
amirazizi نوشته است:من یک سری با سامسونگ اصلی کره کار کردم که یکی از بدترین تجربه های زندگی ام بود. بسیار بسیار زبون نفهم، کم سواد، تازه به دوران رسیده و وقیح . همه چیز رو از اپل کپی کردند ولی ادعایی داشتند که بیا ببین، توی جلسات جدی که ما داشتیم حداقل ۱۰ بار گفتن که پر بیننده ترین ویودیو یوتیب مال یک کره ای و ما خیلی خیلی خفنیم. من روم نشد بگم که اره گانگام استایل شما با گربه های دوستان رقابت می کنه چون ۹ تای بعدی احتمالا همه ویدیوی گربه اند.
واقعا تجربه حال به هم زنی بود و من فقط یک مورد خاص تو ایران دیده بودم که ادعای اینجوری داشته باشند و اینقدر تهی باشند، بگذریم.
یکی از تاکتیک های خیلی خیلی جدی سامسونگ که توسط کمپانی تبلیغاتی اش Cheil مدریت می شه پول های هنگفت و قلمبه دادن به روزنامه نگارها وبلاگ نویس ها، یوتیوبر ها و غیره است. هزینه ای که توی این زمینه انجام می دن تقریبا اندازه تبلیغات شونه و پول کلفتی توی این زمینه خرج می کنند.
به طور مثال تا فروش شون توی ترکیه کم شد شروع کردن به خبرنگار ها، روزنامه نگار ها، وبلاگ نویس ها و ... پول دادن که بدون هیچ اشاره به سامسونگ فقط از اپل بد بنویسند و شایعه پراکنی براش انجام بدن و این تاکتیکی که به صورت جهانی دنبال می کنند .
بعد از دیدن شیوه تهوه اور سامسونگ من دیگه به هیچ مقاله ای اعتماد ندارم . اصلا عجیب نیست اگه توی ایران هم برای بزرگ تر شدن بازارش این کار رو انجام بده. چون حتی توی خود امریکا هم این کار رو انجام می ده و کلا تاکتیک جهانی شونه .
شرکت Cheil می گه شما چیزی رو که از دیگران بشنوی بهتر قبول می کنی تا تو تبلیغ سامسونگ ببینی ، مخصوصا که تبلیغات منفی و مستقیم اپل شون نتیجه عکس داد.
در نهایت یک موضوع کوچک رو اضافه کنم که توی ترکیه به وزیرهای ترکیه ، نماینده های مجلس و شهردار استانبول پول های کلان می دن و ازشون می خوان که توی کنفرانس ها و مصاحبه ها یک بار گوشی شون رو در بیارن ، به طور مثال برای یک مهمونی که سامسونگ این اقایون رو دعوت کرده بود ۱.۸ میلیون دلار خرج کرد و روی یک کشتی روی تنگه بوسفور یک حرکت عجیب انجام دادن و زمانی که شهردار استانبول باج هاشون رو قبول نکرد و باهاشون در افتاد یک جنجال خبری اساسی شد و حتی سعی کردند که با لابی قوی و از طریق بقیه باج خورهاشون براش پاپوش درست کنند که استعفا بده که نداد.
ما زمانی که براشون کار می کردیم ۶۸٪ بازار ترکیه دستشون بود که واقعا عدد عجیبیه ولی رویه کاری شون چندش اوره .
بسیار بسیار زبون نفهم، کم سواد، تازه به دوران رسیده و وقیح .
iShahin نوشته است:
شدیدا تایید میشه امیر جان!
خیلی کارها، رفتا و اخلاقیتشون به طرز عجیب و باور نکردنی مثل ما ایرانیها میمونه![/b] منم منم داشتنها، و خودبزرگبینیها و این که خودشون را برتر میدونن و بقیه را کوچیکتر و غرور کاذب و غیره... اصلا عجیب مثل ایرانیها میمونه! حتی زنها و دخترهاشون دقیقا مانند ایرانیها هستند از لحاظ انواع اقسام عمل زیبایی و دماغ و گونه و ممه و غیره!و همینطور آرایش غلیظ..! پسرها کرهای هم فکر میکنند زیباترن مخلوقات بر روی کره زمین هستند و همه براشون سر و دست میشکنند! !
amirazizi نوشته است:iShahin نوشته است:
شدیدا تایید میشه امیر جان!
خیلی کارها، رفتا و اخلاقیتشون به طرز عجیب و باور نکردنی مثل ما ایرانیها میمونه![/b] منم منم داشتنها، و خودبزرگبینیها و این که خودشون را برتر میدونن و بقیه را کوچیکتر و غرور کاذب و غیره... اصلا عجیب مثل ایرانیها میمونه! حتی زنها و دخترهاشون دقیقا مانند ایرانیها هستند از لحاظ انواع اقسام عمل زیبایی و دماغ و گونه و ممه و غیره!و همینطور آرایش غلیظ..! پسرها کرهای هم فکر میکنند زیباترن مخلوقات بر روی کره زمین هستند و همه براشون سر و دست میشکنند! !
یک مثلی تو دنیای تبلیغات هست که میگن هر آزانسی فقط یک مشتری کره ای می تونه داشته باشه. خیلی کار کردن باهاشون سخته و دقیقا یکی از دلایلش ادعای وحشتناک و جنون امیزشونه و در عین حال درک پایین شونه و اینکه نمی دونند که نمی دونند . زمانی که gear سامسونگ قرار بود عرضه بشه به ما گفتند که قبلش بدونیم و اینا. مدیر سامسونگ تو ویدیویی که فرستاده بودند جوری از Gear تعریف می کرد که اگه کسی نمی دونست حس می کرد اینا بشر رو روی مریخ پیاده کردن، یک چیز عجیبی که باور نکردنی بود و برای من غیر قابل تصور بود که چطوری مدیر سامسونگ داغون بودن وسیله به این افتضاحی رو درک نمی کنه. مدیرش که این باشه دیگه تکلیف بقیه روشنه. Gear بدترین Gadget دو دهه ی اخیر گذشته انتخاب شد.
این موضوعی که گفتید خیلی جالب بود و اصلا عجیب نیست که سریال های کره ای توی ایران طرفدار زیاد داره. دردهای فرهنگی مشترک زیاد دارند که حرف اونا رو ایرانی ها خوب می فهمن.
در ضمن بر اساس آمار سایت دوست یابی okcupid بیشترین درخواست دوستی از طرف پسرا برای دخترهای اسیایی و محبوب ترین دخترها اونها هستند از طرفی پسرهای آسیایی بین تمامی نژادها کمترین جذابیت و کمترین میزان محبوبیت رو دارند . اگر پسر کره ای دیدی که خیلی ادعا می کنه می تونید این اعداد رو نشونشون بدید![]()
http://blog.okcupid.com/index.php/your- ... -you-back/
iShahin نوشته است:کلا کرهایها از دماغ فیل افتادن و از خود راضی تو آسیایها. من شنده بودم این را، اما بعد از اینکه یک دوست دختر کرهای گرفتم و باهاشون نشست و برخواست کردم قشنگ لمس کردم این را. خیلی کارها، رفتا و اخلاقیتشون به طرز عجیب و باور نکردنی مثل ما ایرانیها میمونه! منم منم داشتنها، و خودبزرگبینیها و این که خودشون را برتر میدونن و بقیه را کوچیکتر و غرور کاذب و غیره... اصلا عجیب مثل ایرانیها میمونه! حتی زنها و دخترهاشون دقیقا مانند ایرانیها هستند از لحاظ انواع اقسام عمل زیبایی و دماغ و گونه و ممه و غیره!و همینطور آرایش غلیظ..! پسرها کرهای هم فکر میکنند زیباترن مخلوقات بر روی کره زمین هستند و همه براشون سر و دست میشکنند! - کلا قوم دوست داشتنی و دلچسبی نیستند این دوستان کرهای!
iShahin نوشته است:
اما من موندن با این شباهت عجیب، چرا اونها اونجان و ما اینجا؟ کاش حالا که این همه خصلت بد مشتریک داریم، یکمی هم خصلت خوب مشترک داشتیم و مثل اونها سخت کوش و پیگیر و موفق بودیم!
Pooria Azimi نوشته است:
در بین همکاران و دوستان من از کره، هنگکنگ، مالزی، سریلانکا، و چین هم هستند؛ از هر دو جنس. در این ۱۰ دقیقه که پست بالا رو دیدم دارم فکر میکنم آیا در طول تقریباً ۲ سال گذشته کوچکترین نشانهای از صفات بالا در اونها دیدهام یا نه و جواب صادقانه اینه که خیر. پیشنهاد من تغییر محیط و انتخاب بهتر دوستانه، نه تعمیم رفتار یک نفر به یک قوم (به این کار میگن guilt by association).
کاربران حاضر در این انجمن: بدون کاربران آنلاین و 6 مهمان